Mooie kledij en goede kwaliteit. De dag na de bestelling werd het al thuis geleverd! Dikke duim voor jullie!
Hoi Elly, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij hopen je snel weer aan een leuke bestelling te helpen. Groetjes, Eefje
Nooit een probleem Jammer dat de kleding te groot was in gevolg maar naar de winkel
Hoi Ina, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service. Inderdaad jammer dat de kleding iets te groot is. Maar natuurlijk helpen we je ook graag in de winkel met daarna een lekkere bak koffie. Wij hopen je snel weer aan een leuk kledingstuk te helpen. Met vriendelijke groet, Marit
Super snel bezorgd, ik heb 1 kledingstuk terug moeten sturen omdat deze te groot was, ook weer snel het geld teruggestort .
Hallo Diny, Wat fijn dat je een positieve ervaring bij ons had. Jammer dat het kledingstuk net wat te groot was maar wel fijn dat alles snel afgehandeld is. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Groetjes, Karlijn
De webpagina is overzichtlijk en ruime keuse . Voor een maatjemeer is dit erg prettig. Het is netjes vepakt. En goed verzorgt. Mooie merken. Uit ervaring gesproken . En snelle levering. Dus een aanrader om hier je kleding te kunnen kopen.
Hoi Kitty, Wat een super leuke beoordeling om te lezen. Bedankt voor de vele lieve complimenten. We hopen je snel weer eens blij te maken met een leuke bestelling. Met vriendelijke groet, Lummy
Alweer een mooi shirt ontvangen, deze keer eentje van Mona Lisa, ik ben er blij mee. Bestelling snel en netjes ontvangen. Hopelijk komen er nog nog een aantal leuke exemplaren op de website, ik wil er nog wel iets bij voor deze zomer.
Hoi Caro, Wat fijn dat je tevreden bent over je Mona Lisa shirt. Wij ontvangen steeds meer zomer kledingstukken dus misschien maar snel weer een kijkje nemen op onze site. Bedankt voor de mooie en lieve beoordeling. Tot snel. Groetjes, Lummy
al enkele keren iets in de webshop gekocht
Hoi J.W, Wat fijn dat je een positieve en betrouwbare ervaring bij ons had. Bedankt voor deze mooie beoordeling en wie weet kunnen we je snel weer eens blij maken met een leuk kledingstuk. Groetjes, Ali
Mooie kwaliteit, snelle bezorging, goed maat advies
Hoi Marina, Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring bij ons had. Bedankt voor de mooie beoordeling Tot ziens. Met vriendelijke groet, Marit
Super snelle levering.
hoi Jantiene, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Tot ziens. Groetjes, Marit
Goede website en op facebook worden op een geweldige manier mooie foto,s geplaatst van voor en achterzijde kleding
Hoi Beppij, Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring bij ons had. Ook op facebook proberen wij zo veel mogelijk mooie foto's te plaatsen. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Wie weet maken we je snel nog eens blij met een leuke bestelling. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Lummy
Op de foto een leuke jurk besteld dacht ik. Helaas leek het een stukje dunne goedkope stof te zijn die meer leek op een nachtjapon. De prijs vond ik niet in verhouding. Teruggestuurd met de gedachte dat het geld snel terug gestort zou zijn, zoals beloofd, ook dat is nog niet binnen. Een tip…. Wanneer je kleding verkoopt voor een maatje meer laat deze dan ook zien bij dames met een maatje meer. In het geval van de jurk een misser. Heb wel eens eerder iets besteld wat erg tegen viel en heb de rit vanuit Rotterdam maar eens gedaan. Dan zie je wat je koopt. Die ervaring was beter maar om telkens vanuit Rotterdam naar Akkrum te rijden is een beetje te.
Wil liever achteraf betalen
Goede snelle levering en de bestelling voelde als een cadeautje, er was zoveel zorg aan besteed :-)
Hoi Mirjam, Wat een leuke beoordeling om te lezen. Wij proberen inderdaad de bestelling zo persoonlijk mogelijk aan te leveren. Fijn om te lezen dat dat ook is gelukt. Wij hopen je snel weer eens blij te maken met een leuke bestelling. Met vriendelijke groeten, Lummy
Als altijd
Hoi Mariena, Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Groetjes, Eefje
Snelle en correcte levering. Persoonlijke brief die bij bestelling zat wordt gewaardeerd.
Hoi Hester, Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring bij ons had. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. En we proberen inderdaad de bestelling zo persoonlijk mogelijk te maken. Wie weet maken we je snel nog eens blij met een leuke bestelling. Tot ziens. Groetjes, Eefje
Mooi blauw vest gekocht van KJ Brand. Lekker warm, niet te duur. Ik heb expres een grotere maat gekocht zodat ik er op de bank behaaglijk in kan wegkruipen. Het vest werd ook heel snel geleverd.
Hoi Anneke, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het vest. Bedankt dat je een mooie beoordeling voor ons achter laat. We hopen je snel weer blij te maken met iets nieuws. Groetjes, Ali
Het voelt alsof ik in een "gewone" winkel heb gekocht. Met persoonlijke aandacht.
Mooie kleding, goede kwaliteit, goed verpakt.
Hoi Lia, Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring bij ons had. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Wie weet maken we je snel nog eens blij met een leuke bestelling. Tot ziens. groetjes, Ali
De keuze is alleen al reuze! Veel superleuke modellen voor vrouwen met een maatje meer. Niet alleen de grotere maten, maar de modellen flatteren je figuur ook. De kwaliteit van de stoffen - en de hele afwerking is prima. En alles komt ook overeen met wat je op de plaatjes ziet. Dik tevreden. Ik heb de jurken alleen nog niet gewassen.... .Maar ik verwacht dat dat ook wel goed zal gaan.
Hoi Margreet, Wat een leuk berichtje om te lezen. Wij gokken dat het wassen gewoon gaat zoals het hoort. Bedankt voor de prachtige beoordeling en de lieve vele complimenten. Hopelijk kunnen we je snel weer eens blij maken met een mooie bestelling. Met vriendelijke groeten, Marit
Heel blij
Hoi Monique, Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring bij ons had. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wie weet maken we je snel nog eens blij met een leuke bestelling. Tot ziens. Groetjes, Marit
Snelle levering.
Hoi gerry, Bedankt voor de mooie beoordeling. Erg fijn dat alles goed is verlopen. Tot snel. Groetjes, Renske
Fijn dat je leuke merken voor de plus sizers bij Maatje Meer kunt bestellen. De website is overzichtelijk en wordt goed bijgehouden. De bestelling wordt snel uitgeleverd en door PostNL bezorgd. Een aanrader!
Hoi Katrien, Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring bij ons had. Bedankt voor deze prachtige beoordeling en de lieve woorden. Wie weet maken we je snel nog eens blij met een leuke bestelling. Tot ziens
Prettige ervaring,, voor herhaling vatbaar !
Hoi H.A, Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring bij ons had. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Wie weet maken we je snel nog eens blij met een leuke bestelling. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Marit
Snelle verzending van de bestelde artikelen. Altijd een retourlabel meegeleverd. Snelle teruggave van geld als het artikel niet bevalt. Makkelijk bereikbaar bij vragen. Gewoon een super leuke webshop om te bestellen maar ook te "neuzen".
Hoi Janine, Wat een leuke beoordeling om te lezen. Erg fijn dat je een goede ervaring met ons hebt. We hopen je snel nog eens blij te maken met een leuke bestelling. Tot snel. Met vriendelijke groet, Lummy
Mijn ervaring is super bij maatje meer. Werd goed geadviseerd. En een snelle service. Wordt met je mee gedacht.
Hoi Ada, Wat fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad. Wat een leuke en lieve beoordeling. Bedankt daarvoor. Tot snel. Groetjes, Lummy
Besteld en de volgende dag keurig verpakt geleverd
Hoi Myra, Wat fijn dat alles goed verlopen is. Bedankt voor de mooie beoordeling en de lieve woorden. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Eefje