Zoals beloofd bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Zeer netjes verpakt. Duidelijke retour instructies.
Hoi Judith, Super lief van je, daar worden wij blij van! Bedankt voor het delen, Met vriendelijke groeten, Karlijn
Zoals altijd een snelle en correcte levering.
Dag Els, Wat super fijn om te lezen, we maken je graag nog eens blij! Met vriendelijke groeten, Karlijn
Mooie kwaliteit
Dag Janny, Bedankt voor deze complimenten, dat doet ons goed :) Met vriendelijke groeten, Karlijn
Mooie webshop met mooie kwaliteit en een snelle en goede verzending. Een echte aanrader!!!
Dag Jacqueline, Dankjewel voor de lieve woorden, super fijn om te lezen! Graag tot ziens, Met vriendelijke groeten, Karlijn
Eerste keer besteld en verrast over de kwaliteit. Ook de communicatie over de bestelling vond ik zeer goed.
Hoi Miranda, Wat leuk dat je voor het eerst bij ons besteld hebt, dankjewel voor het delen van deze review. Tot ziens :) Groeten van Hinke
Ik ben een redelijk trouwe klant bij Maatjemeer en ik kan alleen maar zeggen dat dat niet voor niets is. De collectie wordt steeds uitgebreider en er is altijd wel iets leuks te vinden. De kwaliteit van de kleding is uitstekend. Ook als je telefonisch om advies vraagt is dat prettig. Er wordt met je meegedacht en je krijgt goede tips. Kortom niets dan lof voor dit bedrijf.
Dag Joke, Dankjewel voor deze ontzettend uitgebreide review, super lief dat je dit voor ons hebt geschreven. We hopen je nog eens blij te mogen maken met wat moois. Graag tot de volgende ! Groeten van Hinke
Geweldige jeans gekocht met veel elasticiteit 4 % zelfs. Lang gezocht en gevonden bij Maatje Meer.
Hoi Ingrid, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je jeans. We wensen je er veel plezier mee en graag tot een volgende keer! Groeten van Hinke
Mooie kleur met klein motiefje, stof valt prachtig.
Hoi Jojo, Wat lief! Dankjewel voor deze beoordeling, super fijn. Groeten van Hinke
Omdat er een artikel niet meer was telefonisch contact gehad. Toen ook het nieuwe artikel er niet was belden ze zelf om naar een oplossing te zoeken. Heel fijn.
Dag Anja, Super bedankt voor de review. Heel erg fijn om te lezen dat er zo goed met je is mee gedacht. Daar doen we het allemaal voor! Groeten van Hinke
Goede kwaliteit en servise
Dag Ria, Dankjewel voor deze mooie complimenten, super lief. Groeten van Eefje
Had al eerder spullen besteld wist dat ik niet teleurgesteld zou worden. Tegenwoordig moet je goed uitkijken want er komt veel (rotzooi) uit China. Bij jullie ben je zeker van de kwaliteit en overeenkomst met de foto.
Dag Lucy, Wat fijn dat je zoveel vertrouwen in ons hebt :) Dat doet ons goed. Bedankt voor het delen ! Tot ziens, Groeten van Eefje
Jammer, dat jullie geen zaak in het midden van het land hebben. Plan kwam ik zeker meer langs.
Hoi Hanneke, Dankjewel voor deze beoordeling, daar worden wij blij van! Groeten van Eefje
Gezocht, gevonden, besteld en geleverd. Alles in twee dagen. Tevreden klant.
Dag Emily, Wat fijn om te lezen, dankjewel voor het delen van deze review! Groeten van Eefje
Snel geleverd Netjes verpakt Houden zo !!
Dag Do, Wat een mooie opsomming aan complimenten, heel erg bedankt hiervoor! Groeten van Eefje
Al jaren klant al jaren goede service
Dag Mieke, Dankjewel voor de lieve beoordeling! Super fijn. Groeten van Eefje
alles volgens de regels
Een paar keer iets besteld, mooie mode. Vooral de lange broeken een goede pasvorm. Heel blij mee.
Dag Hannie, Heel erg bedankt voor het schrijven van deze beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Lummie
Bestelling werd snel geleverd. Veel keuze alleen jammer genoeg niet alle maten leverbaar.
Dag Petra, Sommige artikelen zijn snel uitverkocht in maten, ik begrijp dat dat soms erg jammer is natuurlijk. We hopen je nog eens blij te mogen maken met een mooie bestelling! Dankjewel voor de goeie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lummie
Ik heb een item besteld, dat werd vlot geleverd.
Hoi Mariëlle, Wat fijn dat je dit met ons wilt delen, daar worden we blij van! Met vriendelijke groeten, Lummie
mooie kleding
Hoi Wil, Bedankt voor de mooie woorden, super lief van je! Met vriendelijke groeten, Lummie
Bijna altijd met een dag geleverd. Ook de merken die jullie voeren zijn prima. Ik hoef zelden iets te retourneren.
Hoi Marjo, Dat is super fijn om te lezen, dankjewel dat je dit met ons hebt willen delen. Met vriendelijke groeten, Lummie
Snel verstuurd
Hallo Loek, Dankjewel! Ontzettend lief van je, tot ziens. Met vriendelijke groeten, Lummie
Grote keuze, gemakkelijke bestelling, snelle levering, vlotte retour & terugbetaling en bij indien gewenst meteen gepersonaliseerd advies. Als klant kan je echt niet meer wensen!!!
Dag Nick, Wat een prachtige woorden, ontzettend lief van je. Heel erg bedankt voor het schrijven van deze review! Met vriendelijke groeten, Lummie
Hoi Els, Dankjewel voor de lieve woorden! Tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Lummie
Goede pasvorm en netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar.
Dag Mia, Dankjewel voor de lieve beoordeling, dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groeten, Lummie