Zeer tevreden. Wordt snel verstuurd, keurig verpakt. Goed product.
Hoi Sonja, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor de complimenten en de mooie beoordeling. Hopelijk tot snel. Met Vriendelijk groet, Marit
Zoals altijd weer snel geleverd en een ruime keuze uit prachtige kleding.
Hoi Judith, Dankjewel voor de mooie beoordeling en de lieve woorden. Fijn om te horen dat je tevreden was over onze service. Tot snel. Groetjes, Renske
Snelle correcte levering en afhandeling van mijn retour producten.
Hoi Marlou, Wat fijn dat alles goed verlopen is. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Renske
Super geholpen
Hallo GH, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor de prachtige beoordeling en we hopen je snel weer eens blij te maken met een mooi kledingstuk. tot snel. Groetjes, Karlijn
Ik wilde graag een 10 geven maar dat lukte mij niet, voor de laatste ster werd slechts de helft ingevuld als ik erop klikte. Ik ben zéér tevreden op alle vlakken. Kon niet beter!
Door de schoudervulling ontstaat er een mooi silhout. Draagt comfortabel. Een mooie aanwinst. Bedankt!
Hoi Francis, Wij zijn erg blij om te lezen dat je tevreden bent over je gekozen artikel. Bedankt voor de mooie beoordeling. Hopelijk kunnen we je snel weer eens blij maken met iets leuks. Tot snel. Groetjes, Eefje
Past perfect! Blij mee. Jammer dat het colbert zo kreukelig uit de verpakking kwam.
Het artikel wat ik ontvangen heb, voldoet aan mijn verwachtingen en het werd ook nog snel geleverd. Meer kan ik niet vragen.
Hoi Jeannette, Wat fijn dat alles voldeed aan je verwachtingen. Bedankt voor deze mooie beoordeling. We hopen je snel weer eens blij te maken. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Marit
De kleding was heel snel, keurig verpakt bij mij. Helaas was alles te groot. Het geld werd super snel teruggestort! TOP!!!!
Hallo N, Jammer dat alles te groot was maar, wie weet kunnen we je snel blij maken met wat mooie kledingstukken. Bedankt voor de lieve en vele complimenten. Fijn dat je tevreden was over onze service. Wij hopen je snel weer eens te zien. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Ali
Mooie kleding voor de vollere dames en snelle service
Hoi Anita, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor de prachtige beoordeling en we hopen je snel weer eens blij te maken met een mooi kledingstuk. tot snel. Groetjes, Ali
Bestelling geplaatst. Snel geleverd en zeer tevreden met de door mij bestelde artikelen.
Hoi Jolanda, Wat leuk om te lezen dat je blij bent met je gekozen artikelen. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Renske
Ziet er allemaal prima uit.
Hoi Hanneke, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor de prachtige beoordeling en we hopen je snel weer eens blij te maken met een mooi kledingstuk. tot snel. Groetjes, Eefje
Hetgene wat ik besteld had was prima,maar kende de kwaliteit al via appi due al. Alleen jammer dat het in zak zit en kreukels,betaal er een hoop geld voor. Dus afleveren bij klant,mag wel wat netter,tenzij je gelijk je kleding graag strijkt het oogt mooie als het in een doosje zit met dun papier erom heen en een kaartje met dank u wel,dan komt het anders over,dan hier een zak kleding met twee zakken kleding,sorry,dit is mijn ervaring en maak het bij andere online bedrijven anders mee.
Eenvoudig, snel en correct! Blij met mijn bestelling
Hallo chantal, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de service. Wij zijn ook erg blij om te horen dat je blij bent met je bestelling. Hopelijk kunnen we je snel weer eens blij maken met een leuk kledingstuk. Groetjes, Eefje
makkelijk bestellen vlot geleverd
Hoi Berna, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor de prachtige beoordeling en we hopen je snel weer eens blij te maken met een mooi kledingstuk. tot snel. Mvg, Renske
Mijn eerste bestelling was een positieve ervaring. Snel geleverd, mooie kwaliteit stof en een goede maatvoering. Kortom voor herhaling vatbaar.
Hoi Fenna, Wat leuk dat je voor het eerst bij ons hebt besteld. Ook erg fijn dat de ervaring positief was. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. En we hopen je snel weer eens blij te maken met een mooi kledingstuk. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Lummy
Kledingstuk was netjes verpakt. Op de website goed en duidelijk weergegeven.
Hoi Regina, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor de prachtige beoordeling en we hopen je snel weer eens blij te maken met een mooi kledingstuk. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Marit
Leuke webshop met mooie kleding
Hoi Marianne, Bedankt voor de mooie beoordeling en de complimenten. Fijn dat alles goed is verlopen. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Hinke
Prima.
Hallo H, Bedankt voor de prachtige beoordeling. Hopelijk kunnen we je snel weer eens blij maken met een leuk kledingstuk. Tot ziens. Groetjes, Eefje
Afhandelen van retour ook prima geregeld
Hallo N, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot ziens. Groetjes, Eefje
Mooie pak gescoord op de website. Snelle levering en goede service. Helaas stond het jasje mij niet mooi en heb ik deze geretourneerd. Heel gebruiksvriendelijk was er een retour sticker meegestuurd waar ik gebruik van kon maken. En het retour bedrag stond snel weer op mijn rekening. Top!
Hoi Rianne, Wat een leuk berichtje heb je voor ons geschreven. Bedankt voor de lieve complimenten en de prachtige beoordeling. Jammer dat het jasje toch niet helemaal iets voor jou was. Misschien kunnen we je snel weer eens blij maken met iets nieuws. Tot snel. Met vriendelijke groeten, Marit
Goede ervaringv
Hoi Alice, Wat leuk om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad. Bedankt voor de mooie beoordeling. Tot snel. Mvg, Renske
Fijne webshop en goed advies!
Beste Gr, Wat een mooie beoordeling. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie en lieve complimenten. Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Lummy
De bestelling was er snel, was mooi verpakt en met een vriendelijke brief met duidelijke informatie over retourbeleid. Hier ga ik vaker bestellen.
Hoi Karin, Super om te horen dat alles goed is verlopen. Bedankt voor de prachtige beoordeling en de lieve complimenten. Wij hopen je snel weer eens blij te maken met een leuk kledingstuk. Tot snel. Met vriendelijke groet, Lummie
De kleding is van goede kwaliteit, werd snel geleverd en de pasvorm was goed. Ik ga zeker vaker bestellen.
Hallo Hetty, Wat leuk om te lezen dat je tevreden over ons bent. Ook erg fijn dat het kledingstuk naar wens is. Bedankt voor de vele complimenten en de mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Marit