Goede ervaring met de levering en verpakking .
Hallo CCE, Wat fijn dat je het shoppen bij ons goed hebt ervaren! Bedankt voor je positieve input en tot ziens. MVG, Tjitkse
Erg blij mee
Hoi Hettie, Super! Mvg, Tjitske
De webshop overzichtelijk. Bestelling vlot in huis. Mooie kleding.
Hoi Truus, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn super blij dat je tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Eefje
Hoi Desi, Bedankt voor je woorden! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Bestelling, aflevering en terugbetaling omdat kleding niet past snel en goed afgehandeld!
Hoi Betsy, Jammer dat de kleding niet helemaal paste. Wel bedankt voor je positieve reactie. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Ik had een jas besteld. Die bleek te groot. Geretourneerd. Gelijk een maat kleiner besteld. Die had ik een kleine week later al weer ontvangen en mijn geld was ook teruggestort.
Hoi Gerda, Goed om te horen dat alles vlot is verlopen en dat je tevreden bent met de service. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met groetjes, Karlijn
De bestelde kleding werd vlot verstuurd. Eén kledingstuk kon niet geleverd worden. Dit werd direct gemeld en het geld werd teruggestort. Ook na het terugsturen van enkele kledingstukken werd alles goed afgehandeld.
Hoi Ria, Dank je wel voor je beoordeling. Fijn dat verzending, retour en restitutie allemaal goed zijn verlopen en dat je onze service waardeert. Met groetjes, Karlijn
Prima, snelle afhandeling
Hoi Fennie, Fijn dat alles snel en goed is afgehandeld! Bedankt voor de 10! Met groetjes, Karlijn
alles heel dik in orde
Hallo Leentje, Fijn dat het voor herhaling vatbaar is! Bedankt voor de mooie beoordeling. Gr, Tjitske
Goede webshop, veel keus en goede kwaliteit, snelle levering.
Hoi A, Dank je wel voor je feedback. Fijn dat je tevreden bent over onze collectie, kwaliteit en snelle levering. Gr, Tjitske
Als vaker een bestelling bij MaatjeMeer gedaan; 2 pantalons. Deze kwamen snel binnen… helaas niet passend voor mij. Gelijk weer retour gezonden. Van MaatjeMeer al snel bericht van retour-ontvangst en mededeling van de restitutie van de betaalde pantalons. Het geld werd ook weer snel terug ontvangen. MaatjeMeer prima verzorgd weer. Volgende keer graag weer zo !
Hoi Evalien, Blij dat alles snel en professioneel is afgehandeld en dat je eerdere ervaring met ons ook positief was. We kijken uit naar je volgende bestelling. Gr, Tjitske
De kleding is gevarieerd, de afhandeling vlot. Voor mijzelf geldt dat ik lang ben (1.84m) en niet altijd alles qua lengte past. Van hetgeen ik wel kan houden wordt ik wel blij :)
Hoi Marian, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te horen dat je blij bent met de variatie en service. We begrijpen dat lengte soms lastig kan zijn en waarderen het dat je toch plezier beleeft aan de kleding die past. Met vriendelijke groet, Renske
De eerste keer besteld en alles naar wens. Alleen 1 minpuntje vond ik, dat de kwaliteit voor die prijs iets minder was. De stof is dunner dan wat ik op de foto zag. Maar voor de rest alles top!
Hallo A Hartelijk dank voor je beoordeling en aanbeveling. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en nemen je opmerking over de stofkwaliteit serieus. Met vriendelijke groet, Renske
Fijn bedrijf op tijd geleverd, goed verpakt
Hoi Loes, Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je feedback en aanbeveling zeer. Met vriendelijke groet, Renske
Zeer nette behandeling, erg tevreden met de aankoop.
Hallo Bianca, Hartelijk dank voor je positieve review en aanbeveling. We zijn blij dat je tevreden bent over zowel het product als de service. Groetjes, Aukje
Bericht gekregen dat het product binnen was, besteld, betaald en keurig afgeleverd. Ga zo o door met jullie service
Hallo E, Wat goed om te horen dat alles naar wens is afgehandeld. Bedankt voor je vriendelijke woorden en je vertrouwen in ons bedrijf. Groetjes, Aukje
Fijne website, jammer dat retourneren wat moeilijk is maar uiteindelijk alles toch goed gegaan!
Hallo Corry, Dank je wel voor je positieve beoordeling. Fijn dat alles goed is gekomen en dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Groetjes, Aukje
Nette afhandeling. Op tijd geleverd.
Hoi Nel, Dank je wel voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles netjes en op tijd is verlopen. Met vriendelijke groetjes, Marit
Komt betrouwbaar over. Leuke collectie en alles netjes verzonden. Goede communicatie en keurig met retour label. Waar ik geen gebruik van heb gemaakt maar toch fijn
Hoi Jo, Hartelijk dank voor je mooie review en aanbeveling. We zijn blij dat je onze communicatie en service als prettig hebt ervaren. Met vriendelijke groetjes, Marit
Alleen het moest retour omdat het jasje te groot was. Ik ga liever naar de winkel, dan kun je passen.
Hallo F, Dank je wel voor je positieve beoordeling en aanbeveling. We vinden het jammer dat de maat niet goed was, maar waarderen het dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. En natuurlijk zien we je graag in de winkel! Met vriendelijke groetjes, Marit
Mooie tuniek, snelle levering. Zeer tevreden.
Hoi Amet, Wat super om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! Wij wensen je heel veel draagplezier van de tuniek. Bedankt voor je reactie! Vriendelijke groetjes, Lummie
Leuke blouse gekocht bij Maatje Meer, met een snelle levering. Voor het eerst wat gekocht bij Maatje Meer.
Wat fijn dat je eerste ervaring zo geslaagd is. Het merk Yest Curve (Yesta) wat je gekocht hebt is behoorlijk maatvast, dus je zal ongetwijfeld meer van dit merk interessant vinden. Heel erg bedankt voor je aardige en positieve woorden. En graag tot een volgende keer. Ruud
Fijne winkel met veel keuze
Hoi Rini, Fijn dat je zo over ons denkt! Dank je wel voor je mooie beoordeling. Vriendelijke groetjes, Lummie
Ik heb 2 bloezen besteld, de maatvoering is prima en de prijs kwaliteit verhouding ook. Ik ontving het netjes verpakt en snel!
Hoi Rianne, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze mode en service. Bedankt voor je mooie woorden en veel plezier met je nieuwe blouses. Vriendelijke groetjes, Lummie
Ben een aantal jaren al eens bij jullie in de winkel geweest.
Hoi Elly, Leuk dat je wel eens in de winkel komt! Bedankt voor je positieve reactie. Met vriendelijke groet, Renske