Product snel geleverd,
Hoi Ria, Fijn dat het snel binnen is gekomen. Bedankt. Met vriendelijke groet, Antsje
Eigenlijk was alles erg prettig, zowel de winkel als de webshop. Helemaal niets mis mee. Erg fijn geholpen ook in de winkel. Het bestellen via de webshop gaat ook prima. Alleen toen ik een shirtje terugbracht, kreeg ik geen geld terug, maar een tegoedbon, omdat het shirt in de winkel gekocht was. Wat gekocht was via de webshop, daarvan kreeg ik wel het geld terug. Ik weet dat het een winkel zijn goed recht is om op deze manier te werken, maar ik vind het niet van deze tijd om nog met tegoed bonnen te werken. Aangezien de winkel niet op mijn route ligt, vind ik dat erg vervelend en had ik dat van te voren geweten, was ik niet gegaan. Dat is de reden dat ik ze dan ook niet zou aanbevelen. Vindt je dat geen probleem, is het een prima winkel.
Hallo S, We begrijpen uw teleurstelling over het ontvangen van een tegoedbon in plaats van een terugbetaling. Ons retourbeleid verschilt inderdaad tussen aankopen die in de winkel zijn gedaan en bestellingen via de webshop. We begrijpen dat dit niet voor iedereen even handig is. Jammer om te lezen dat dit de reden is dat u ons niet aanbeveelt. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Hopelijk mogen we u in de toekomst toch weer verwelkomen. Met vriendelijke groet, Marit
Wat een geweldige collectie kleding voor maatje meer. Alles ook lekker snel ontvangen. Een jurkje stond me niet zo mooi die geretourneerd en ik kreeg direct na bevestiging van de retour-ontvangst mijn geld terug. Precies zoals beloofd. Hele fijne eerste ervaring met deze winkel
Hoi Truus, Wat fijn dat je zo tevreden bent. Jammer dat het jurkje niet helemaal naar wens was. Dankjewel dat je je ervaring met ons deelt. Met vriendelijke groet, Hinke
Snelle levering!
Hoi Marleen, Fijn dat de levering snel binnen was. Veel draagplezier van de broek. Met vriendelijke groet, Hinke
Vest was snel geleverd. Mooie pasvorm en kwaliteit. Ben blij met de service en het product.
Hoi Angela, Fijn om te horen dat je blij bent met het vest! Wij wensen je veel draagplezier. Met hartelijke groet, Aukje
Geheel volgens wens
Hallo Ria, Super dat het helemaal volgens wens is! Dankjewel voor de 10! Met hartelijke groet, Aukje
Ik heb op 16 juni een jurk besteld en direct afgerekend, maar ik krijg pas op 19 juni bericht dat de jurk niet leverbaar is. Nu moet ik dagen wachten om mijn geld terug te krijgen. Vandaag 20 juni is de jurk nog steeds te bestellen en af te rekenen. Dan heb je je zaakjes niet goed op orde! Voor mij de eerste en laatste bestelling.
Beste Esther, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons dat uw bestelling is geannuleerd en dat u hiervan pas enkele dagen na uw bestelling op de hoogte bent gebracht. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker omdat u de jurk al had betaald. Daarnaast begrijpen we dat het verwarrend is dat het artikel daarna nog op onze website beschikbaar leek. Dit had niet mogen gebeuren. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Marit
Prettig winkelen Bestellingen worden snel geleverd Retouren worden snel terugbetaald Ik ben blij met de “ dames”
Hoi Jeanette, Dankjewel voor je lieve complimenten! Wij zijn erg blij dat je tevreden bent. Met hartelijke groet, Aukje
Zie bovenstaande opmerking! Ben zeer tevreden en heb zo langzamerhand mijn garderobe weten te vervangen met mooi items van Maatjemeer. Een bezoek aan de winkel is een feestje ,met geweldige adviezen en eindeloos geduld van de Dames om de juiste keuze te maken.
Hoi Marike, Wat ontzettend leuk dat je dit met ons deelt zeg! Heel erg bedankt voor je lieve woorden. Wij zien je graag snel weer in de winkel of online. Met vriendelijke groet, Marit
Mooie kwaliteit kleding. Goede service. Erg betrouwbaar.
Hallo Hettie, Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit. Dankjewel voor je bericht. Mvg, Tjitske
Ruime keuze, goede kwaliteit/prijs.
Hallo Marjan, Fijn dat je tevreden bent. Dankjewel voor je beoordeling. Mvg, Tjitske
Goed functionerende website. Mooie kleding. Snel verzonden en goed verpakt. Retour wordt snel verwerkt even als de betaling hiervan. Ik ben heel tevreden en raad zeker deze website aan.
Hallo M, Wat fijn dat je ons aanraadt. Dankjewel! Mvg, Tjitske
Dit verdient echt een dikke pluim! Mijn aangekochte artikelen waren er binnen 2 dagen terwijl ik in het weekend had besteld. Een artikel geretourneerd en wederom binnen 1 dag een keurige afhandeling! Wat een superfijne behandeling van de mensen van Maatje Meer. Chapeau!
Hoi Caroline, Wat super fijn om te lezen dat je zo'n fijne ervaring bij ons hebt gehad. Dankjewel voor je complimenten en de mooie beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Vriendelijke groet, Karlijn
Snel bezorgd.en mooi tuniek.
Hoi Marry, Wat fijn dat je blij bent met de tuniek. Dankjewel dat je ons aanbeveelt. Vriendelijke groet, Karlijn
Leuk jurkje, snelle levering, perfect!
Hoi Nel, Leuk om te horen dat je blij bent met het jurkje. Dankjewel dat je dit deelt! Vriendelijke groet, Karlijn
Zie bovenstaande zin
Hallo F, Super om te weten dankjewel! Met vriendelijke groeten, Lummie
De bestelling ging vlot, gevolgd door duidelijke afspraken en een zeer vlotte en nette aflevering. Dank u wel.
Hoi Doortje, Super dat alles vlot ging! Jij bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lummie
Fijne website, bestellen gaat prima, en alles word zeer netjes en vlug bezorgt. Ook zeer netjes verpakt.
Hoi Carla, Fijn dat je tevreden bent. Bedankt! Met vriendelijke groeten, Lummie
Ik zou willen dat ik dichterbij woonde….
Hallo Manja, Het is inderdaad jammer dat je niet iets dichterbij woont. Wij willen je wel heel erg bedanken dat je een mooie beoordeling voor ons achterlaat. En als je natuurlijk eens in de buurt bent ontvangen wij jou graag in de winkel! Tot ziens. Met vriendelijke groet, Renske
Ik heb in de afgelopen jaren al vaak besteld bij jullie, maar het is altijd goed verzorgd. Mes compliments en houden zo. Ook een probleem met de rits van mijn winterjas is in onderling overleg prima opgelost!!!
Hallo Marijke, Wat super lief! Wij vinden het echt ontzettend fijn dat je elke keer een goede ervaring bij ons hebt. Fijn dat het probleem met de rits ook opgelost is. Dankjewel voor je bericht. Met vriendelijke groet, Renske
Een goede ervaring met jullie het pakket is snel bezorgd.
Hallo Henriette, Wat super dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Dankjewel dat je dit deelt. Met vriendelijke groet, Renske
Hoi Adri, Fijn dat alles goed is gegaan! Dankjewel. Met vriendelijke groet, Eefje
Mooie jurk Goed verpakt jammer dat het 5 dagen duurde had hem op tijd voor het feestje!
Hoi Gerrie, Wat vervelend dat de levering iets langer heeft geduurd. Wij hopen dat je van het feestje hebt genoten! Dankjewel voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit
Vlotte service en een mooie website. Heel veel keuze en mijn artikelen waren er al na De afgesproken leveringstijd.
Hoi Annemie, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dankjewel voor je reactie. Met vriendelijke groet, Marit
Snelle levering en goede berichtgeving. Mooie kwaliteit!
Hoi Irma, Fijn dat je er blij mee bent. Dankjewel voor je beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje