Klasse.
Hoi Andrie, Super! Bedankt voor de 10. Mvg, Tjitske
Ik had een prachtige broek gezien en besteld, via de website en de levering ging zo goed en snel! Fantastisch!! Zo’n mooie en fijne broek, ik heb hem ook snel in een andere kleur besteld en wederom weer heel tevreden!
Hoi Willemien, Wat super dat je zo blij bent met je nieuwe broek! Ook erg leuk om te lezen dat je hem direct daarna in een andere kleur hebt besteld! Wij willen je bedanken dat je dit met ons deelt, en wij wensen jou veel draagplezier van beide broeken. Mvg, Tjitske
Mijn ervaring is tot nu toe altijd goed. Makkelijk bestellen, vlotte verzending. Het is altijd prima en veilig om hier te bestellen. Plus dat de kwaliteit van de kleding super is.
Hoi Annemarie, Wat fijn om te horen dat je de kwaliteit van onze kleding goed vindt! Dank je wel voor de mooie woorden die je voor ons achter hebt gelaten. Met vriendelijke groet, Renske
Mijn ervaring , met de dames van Akkrum , is super goed ,zowel in de winkel als online.
Hoi Carla, Wat fijn dat je ervaring met ons goed is. Dank je wel dat je zo'n mooie beoordeling voor ons achterlaat. Met vriendelijke groet, Renske
De nieuwe regenjas van Frandsen is werkelijk een juweeltje! Keurig verpakt en snel bezorgd! Ik ben er superblij mee.
Hallo S, Wat fijn dat je blij bent met je nieuwe jas. Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen jou heel veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Renske
Heel leuke grote maten kleding met ruime keuze. Internet bestelling werd snel geleverd.
Hoi Amerieke, Wat fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. Met groetjes, Aukje
Ik heb verschillende keren al besteld bij jullie en alles is altijd binnen twee dagen geleverd en keurig verpakt. Volgende keer weer hier bestellen
Hoi Lenie, Wat leuk dat je wel vaker bij ons besteld. Hier zijn wij heel dankbaar voor! Tot de volgende keer. Met groetjes, Aukje
goed bevallen
Hoi Marietje, Wat fijn dat alles goed bevallen is. Bedankt voor je beoordeling. Met groetjes, Aukje
Fijne webshop, met Vetono.... mijn favoriete merk.
Hoi Do, Fijn om te horen dat alles goed, snel en netjes is verlopen. Daar doen we het voor. En wat leuk dat Vetono jouw favoriete merk is wij zijn er ook fan van! Met vriendelijke groet, Lummie
Contact gehad over een maatvoering van de jas. Heel snel gereageerd. Uiteindelijk een andere jas besteld die niet goed bleek te zijn. Snelle afhandeling van terugstorten.
Hoi Marjan, Wat vervelend dat de bestelde jas niet helemaal goed bleek te zijn. Gelukkig ging het terugstorten wel vlot en goed. Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groeten, Lummie
Een leuk vestje in de uitverkoop gescoord. Deze was zoals omschreven en de levering was snel.
Hoi Annelies, Wat leuk dat je blij bent met het gekochte vestje. Bedankt dat je deze mooie beoordeling wil geven. Met vriendelijke groet, Lummie
Superleuke kleding en snelle levering. Ben er weer blij mee!
Hoi Heleen, Wat fijn dat je blij bent met je bestelling. Super erg bedankt voor je prachtige beoordeling. Met vriendelijke goet, Lummie
Besteld ,netjes op tijd gestuurd,geen probleem
Hoi Anja, Wat super dat alles goed is verlopen. Bedankt voor de lieve woorden. Met groet, Ymkje
Er valt veel te kiezen bij de Dames van Akkrum, ook digitaal. De bestelling komt vlot en als het door besneeuwde wegen langer duurt, krijg je een leuk presentje. Ik kom graag eens een keertje naar Friesland om de winkel te bekijken.
Hoi Rita, Wij zouden het ook heel leuk vinden als je eens langskomt in de winkel! Bedankt voor je lieve woorden. Met groet, ymkje
Een aantal keren wat moois besteld bij Maatjemeer. En iedere keer snel bezorgd, keurig verpakt. Op de side is het makkelijk een keuze te maken. Dus echt een aanrader!!
Hoi Ans, Wat fijn dat alles duidelijk is op de site! Bedankt voor je lieve woorden dat waarderen wij enorm. Met groetjes, Karlijn
Had mooi trui besteld maar helaas te groot. Maatje kleiner helaas uitverkocht. Gekochte trui retour gezonden. Alles werd goed en snel afgehandeld. Goed geregeld en snel.
Hoi Ellen, Wat jammer dat de trui die je wou uitverkocht was. Gelukkig is alles met het retour sturen wel goed verlopen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Hopelijk vind je snel nog iets wat precies naar jou wens is! Met groetjes, Karlijn
Mooie kleding en super snelle bezorging
Hoi Marjon, Bedankt voor je lieve complimenten. Met groetjes, Karlijn
Alles prima
Hoi Hanny, Fijn dat alles helemaal goed is. Bedankt voor de 10. Met groetjes, Karlijn
Mooie kleding,goede beschrijving, snelle service en altijd een persoonlijk bericht erbij. Erg leuk. Wat ik wel jammer vind is dat er nog steeds geen punten gespaard kunnen worden, alleen als je in de winkel bent kan dat. Groetjes Hendrine
Mooie spullen en prima levering.
Hoi Harje, Wat fijn om te lezen dat je helemaal tevreden bent. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit
Al verschillende keren iets besteld. Snelle levering en ook de retour zending werd vlug afgehandeld. Ik ben zeer tevreden.
Hoi Ingrid, Wat leuk dat je wel vaker bij ons besteld! Bedankt voor je mooie beoordeling hier zijn wij heel blij mee. Met vriendelijke groet, Marit
Je krijgt altijd snel je pakket, leuk ingepakt met een kaartje erbij en als je al een keer iets terugstuurt heb je snel je geld terug. Mooie kleding, mooie merken. Klant staat centraal.
Hoi Maria, Wat een grote complimenten zeg! Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Niets aan toe te voegen.
Hoi Heidi, Fijn dat alles goed is verlopen! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Ik ben heel blij dat ik Maatje meer ontdekt hebt. Prima webshop, snelle en accurate levering en de keuze is reuze. Al van leuke aanbiedingen gebruik kunnen maken, dus ik zal zeker af en toe de website bezoeken. Ik heb nog niets retour hoeven zenden maar ik weet zeker dat dat net zo accuraat afgehandeld wordt als de levering.
Hoi Wil, Wij vinden het ook super leuk dat je ons ontdekt hebt. Heel erg bedankt voor je lieve complimenten. Wij hopen je snel weer terug te zien tussen de bestellingen! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Snelle levering, mooie kwaliteit producten. Er was iets mis met mijn bestelling, dit is snel opgepakt en opgelost. Het enige nadeel vind ik de kosten die verbonden zijn aan het retourneren. Verder helemaal top!