Ik heb van dit merk al meerdere leren jasjes in diverse kleuren. Ze zijn niet goedkoop maar absoluut de moeite waard.
Hoi Danielle, Wat leuk dat je al meerdere jasjes hebt in het gekozen merk, Wij wensen je heel veel draagplezier met het leren jasje. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Nynke
Communicatie is altijd prima. Kleding wordt netjes verpakt en retourzending wordt vlot afgehandeld. Aanrader!
Hoi Essie, Wat leuk dat je ons aanbeveelt. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit
Zoals altijd fijne communicatie en snelle levering, vriendelijkheid voorop, ik kom graag terug!
Hoi Liesbeth, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de lieve woorden en de prachtige beoordeling. Wij zouden het ook erg leuk vinden als je nog een keer terug komt! Met vriendelijke groet, Nynke
Mooie jas en snel geleverd
Hallo Corrie, Wat fijn dat alles vlot is verlopen. Veel plezier van de Jas! groeten, Tjitske
Veel keuze en snelle levering.
Hoi Petra, Wat fijn dat je onze keuze in kleren waardeert. Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Antsje
?
Hallo Doethea, ? met vriendelijke groet, ?
Fijne webshop om in rond te neuzen, heel veel keuze en overzichtelijk gepresenteerd. Vind elke keer wel iets moois als ik in de webshop aan het "winkelen" ben. Goede service na een bestelling. Aanrader!
Hoi Titia, Wat een lieve complimenten over onze webshop! Bedankt voor deze top beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Antsje
Snelle levering van prachtige kleding van een goede kwaliteit. Het maakt niet uit of je de nieuwe collectie koopt of iets uit de sale. Beide keren wordt het snel geleverd.
Hoi Evelien, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! We doen inderdaad erg ons best om alles zo correct en snel mogelijk te versturen. Bedankt voor je lieve woorden en de prachtige 10. Met vriendelijke groet, Karlijn
Hele goede service! Snelle levering! Het geld van retouren krijg je heel snel teruggestort! CHAPEAU!!!!!!!!
Hoi Rietje, Wat een positief en lief berichtje! Bedankt voor je lieve woorden en de prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Karlijn
Fijne web-site, super pasvorm, fijn goed draagbaar kledingstuk.
Hoi MIrjam, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie liever woorden en beoordeling. Wij wensen je veel plezier met je gekozen artikel. Met vriendelijke groetjes, Marit
Netjes verpakt, snelle verzending en ook met retour goede communicatie. Ga zeker vaker bestellen.
Hoi Anja, Wat leuk om te horen dat je wel vaker bij ons wilt bestellen! Bedankt voor je lieve complimenten en we hopen je snel weer wat leuks op te sturen! Met vriendelijke groetjes, Marit
Prima winkel en service. Een aantal fijne merken.
Beste P, Wat leuk dat je in onze winkel komt en dat je daar zo tevreden over bent! Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Marit
Ik ben erg blij met mijn shirt. Mooie pasvorm en leuke prijs. Helaas kwam het net te laat om mee te nemen op vakantie.
Hoi Toos, Wat jammer dat het net wat te laat binnen kwam! Wel erg leuk om te horen dat je blij bent met je shirt! Met vriendelijke groet, Eefje
Snelle service, snelle levering, snelle terugbetaling zonodig
Hoi Eef, Goed dat alles goed is verlopen! Bedankt voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Renske
Mooie kleding in grote maten, snelle levering
Hoi Wendy, Wat leuk om te lezen dat je ons aanbeveelt. Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Renske
Ik kan alleen maar zeggen een 10 met een Grifel alles klopt wat een fijn zaak ik bestel meestal online om dat het te ver weg is Maar nogmaals dank jullie wel
Hallo Paula, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je positieve woorden. Met vriendelijke groet, Tjitske
Snel en vakkundig
Hallo Ria, Super dat alles zo snel ging. Bedankt voor de 9! Met vriendelijke groeten, Tjitske
Wat een mooie kleding heb ik voor een mooie prijd mogen ontvangen! Dank!
Hou Angele, Super dat alles naar wens is geweest! Veel draagplezier van de prachtige kleding! Met vriendelijke groeten, Tjitske
Was enthousiast over de pantalon, helaas valt deze voor mij te groot. Dus retour en ook dit verliep vlekkeloos
Hoi Truus, Wat jammer dat de pantalon iets te groot was. Wel fijn om te horen dat de afhandeling wel goed is gegaan. Wij hopen je de volgende keer wel een item toe te sturen dat helemaal naar wens is! Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Renske
broek was jammer genoeg veel te lang ,dik betekend niet LANG
Hoi Carla, Jammer dat de broek te lang was. Wij hopen dat je de volgende keer wel zou slagen bij ons! Met vriendelijke groet, Renske
De webshop functioneert prima, bestellen gaat super snel net als de bevestiging. Helaas kan PostNL soms roet in t eten gooien doordat de levering langer duurt. Ook het retourproces van Maatjemeer loopt snel en vlekkeloos. Top bedrijf
Hoi Katrien, Wat Fijn dat je zo tevreden over ons bent. Inderdaad vervelend van PostNL soms, maar dat is helaas niet anders. bedankt voor je positiviteit. Wij kijken er naar uit om weer wat leuks toe te sturen! Met groetjes, Eefje
Snelle levering die keurig verpakt is en een snelle afhandeling van retouren.
Hoi Lia, Wat fijn dat alles snel is binnen gekomen Wij wensen je heel veel plezier van je aankoop. Groetjes, Eefje
Snelle levering. Leuk verpakt. Goede afhandeling mocht je iets willen retourneren. Aanrader om hier iets te bestellen.
Hoi Sylvia. Wat een complimenten! Bedankt voor je mooie en lieve beoordeling. Met groeten, Lummie
Betrouwbaar
Beste M, Bedankt voor het grote compliment en de mooie beoordeling. Met groeten, Lummie
Prima, mooi aanbod, ruime keuze en geen gedoe over retour.
Hoi Hermien, Wat leuk om te lezen dat je voor de eerste keer bij ons hebt besteld! Wij willen je bedanken voor je beoordeling. Met groeten, Lummie