Bestelling snel geleverd in de winkel waar ik deze opgehaald heb.

Snelle en correcte levering

Leuke website. Mijn bestelling was binnen 2 dagen in huis.

Goed geholpen

Ik had een vraag over het retourneren en de verzendkosten van een pakje en kreeg goede uitleg aan de telefoon. Wat ook heel fijn was bij een retour dat mn geld binnen een paar dagen op mijn rekening stond.

Alles is goed

Altijd snel bezorgd.

Super service, prima contact

Prachtige kleding en duidelijke website !

Goeie service

Snelle levering echter ondanks de goede kwaliteit van het product pastte mijn bestelling niet goed, ik kon het makkelijk retour sturen met bijgevoegd etiket. Het bedrag stond.binnen 3 dagen op mijn rekeninh . Heel netjes afgehandeld !

Een goede vlotte afhandeling van de bestelling.

Bestelling snel geleverd en nadat er een deel retour is gegaan werden geld binnen 2 dagen terug gestort, zeer tevreden.

Prima.

Mooie broek. Kwam overeen met mijn verwachting n.a.v. het plaatje in de webshop. Vlotte levering.

Snelle levering. Was goed verpakt.

Snelle levering. Was goed verpakt.

Snelle service netjes ingepakt super tevreden.

Goed en snel geleverd

Zag er keurig

Bestelde kleding zit perfect, zending zeer verzorgd.

De uitgezochte kledingstukken zitten perfect, de omschrijving op de website klopte. Het was een prettige verrassing om de kleding zo in een netjes verzorgde verpakking te ontvangen.

Keurige webshop. Bestelling snel en netjes binnen gekregen.

Prima verzorgd.

Ja,ik vind het altijd leuk het pakketje te krijgen.Het is altijd op tijd.goed gedaan.

Fantastisch!

Deed m’n bestelling en nog dezelfde dag ging het in uitlevering. Het bestelde kledingstuk is top. Blij mee!!

Snel geleverd. Netjes ingepakt.

Uitstekende service

Product was niet leverbaar. Meteen kreeg ik een e-mail en de dag daarna stond het geld op mijn rekening. Toppie. De andere producten keurig verpakt en geleverd. Helemaal tevreden

Mijn eerste ervaring was prima

Jammer is dat niet alle kleding op een model te zien is. Dan zie je net iets beter hoe de lengte en het model valt. En heb je een netere indruk als klant.

Leuk assortiment op de website. Kleding netjes en snel bezorgd. Een artikel retour en het geld stond ook weer snel op mijn rekening.

Zoals altijd….zeer tevreden!

De bestelling wordt vlot en correct afgehandeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En die enkele keer dat ik het artikel terugstuur, wordt het geld ook binnen een paar dagen terug gestort.

Een prettige webwinkel om te shoppen

Een super-adres om prettig te bestellen: duidelijke omschrijving, snelle en correcte levering, goed verpakt voor verzenden. TOP!!!!

Veel keuze in kleding met maatje meer, veel merken!

Snelle service duidelijke website

Artikelen zijn goed omschreven op de website. Na bestellenen betalen snel verzonden via PostNL.

Super snel alles geregeld

Bestelde kleding snel in huis. Retour ook prima voor elkaar