Mooie kleding in de webshop. Netjes ingepakt en snel geregeld. Ook retourzendingen regelen ze dat je snel je geld weer terug hebt. Super!
Hoi Marjan, Heel erg bedankt voor het schrijven van de review. Dat doet ons ontzettend goed! Groetjes van Hinke
Goede spullen snelle afhandeling
Hoi Annemie, Dankjewel! Wat lief van je :) Groetjes van Hinke
Na de bestelling de volgende dag mijn pakje binnen.
Hoi Truus, Kijk! Dat is nog eens goed nieuws, daar worden we blij van. Daar doen wij overigens ook ons best voor :) Groetjes van Hinke
Goed en snel en prettig
Dag MCA, Bedankt voor deze complimenten! Super lief van je Groetjes van Hinke
Om het Nederlandse weer te bezweren een kanarie gele regenjas besteld. Gelukkig is het weer opgeknapt, maar ik ben toch heel blij met deze aankoop. Het uittesten van de jas laat ik graag nog even wachten.
Hoi Ada, Wij wensen jou heel veel plezier van de regenjas, Uiteraard hopen wij natuurlijk dat je hem voorlopig nog niet aan hoeft haha ;) Groetjes van Hinke
Ik koop meestal bij yoek.nl maar als het tegen valt het model of te groot duurt het minstens 10 dagen voordat je geld terug hebt.Dus een hele grote plus punt van maatje meer jullie hebben een klant erbij.En ik hou de nieuwsbrief goed in de gaten, want heb een beetje aanvulling nodig van kleding doordat ik 21 kilo bent af gevallen. Lieve groetjes Wilma de Roo
Hoi Wilma, Wij vinden dit ook zeer belangrijk en doen hier ook zeker ons best voor! Dankjewel dat je dit met ons hebt gedeeld. Dit vinden wij super om te lezen :) Groetjes van Hinke
Mijn eerste bestelling bleek niet maar wens. Heb ik geretourneerd. Heel snel afgehandeld en geld retour. Heel fijn. Tweede keer erg tevreden over product en service.
Dag JM, Erg balen natuurlijk dat soms iets tegenvalt. Wij vinden het erg belangrijk om dit proces van retourneren zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dankjewel voor het schrijven van deze mooie review. Groetjes van Hinke
Zeer positief
Dag Ellen Dat is super om te lezen! Dankjewel voor het schrijven van deze review. Groetjes van Hinke
Ik was verrast, dat een webshop, die ik toevallig tegen kwam en nooit van gehoord had, alles zo goed voor elkaar heeft. Bezorging op tijd. Kwaliteit en model van jeans klopt voor mij. De jeans zit heerlijk. Het persoonlijke treft mij ook. Ga zo door. Ik kom zeker nog eens kijken.
Hoi Nelleke, Wat leuk om te lezen! Dankjewel voor de moeite :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
Mooi assortiment, snelle levering en goede service! Gewoon doen.
Hoi Mascha, Dankjewel voor de complimenten! Met vriendelijke groeten, Mirjam
goed gegaan broek past mijn vriendin goed
Dag Terry, Fijn om te lezen! Heel erg bedankt :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
Alles is snel gegaan, zowel het bestellen als de aflevering.
Hoi J, Heel erg bedankt voor deze complimenten! Wat lief :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
In de uitverkoop een jasje gekocht. Zag er mooi uit op de website, maar flatteerde me niet. Geretourneerd en kreeg heel vlot mijn geld weer terug. Volgende keer beter!
Dag Elizabeth, Wat jammer dat het jasje tegenviel. Hopelijk mogen we jou weer eens blij maken met wat anders moois! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Ook terugsturen was super makkelijk!
Hoi Cyntha, Heel erg bedankt voor deze beoordeling! Met vriendelijke groeten, Mirjam
Zondag voor het eerst iets besteld en dinsdag lag het in de brievenbus. Top! Blouse van een luxemerk tegen een zeer vriendelijke uitverkoopprijs. Keurig verzorgd dus ik ben er heel blij mee.
Hoi H,S, Bedankt voor je beoordeling! Heel erg lief van je. Wat super leuk dat je voor het eerst bij ons hebt besteld. We hopen je nog eens vaker blij te mogen maken met een prachtige bestelling. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Mooie kleding en snelle levering
Hoi Ciska, Heel erg bedankt voor de beoordeling. Wat een mooie complimenten! :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
In het verleden woonde ik in Friesland en kende jullie winkel als "Kleankast". Ik kwam daar regelmatig en heb vooral in de sale vaak iets gekocht. Nu woon ik in Gelderland en krijg jullie aanbiedingen via de mail door. Ik was wat huiverig om on line te bestellen maar toch geprobeerd en het is helemaal goed gekomen! Ben zeer tevreden over de blouse en hij past perfect!
Hoi Jeanne, Wat leuk dat je na je verhuizing bent blijven shoppen bij ons, dan wel niet in de winkel maar online! :) Dankjewel voor deze goeie review. Dat doet ons goed. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Goede service. Leuke mensen
Dag Margriet, Wat een prachtige complimenten. Erg lief van je! Met vriendelijke groeten, Mirjam
Regelmatig bestel ik bij Maatjemeer; de zaak zelf in Akkrum bezoeken we ook, maar - gezien de afstand van Limburg naar Friesland v.v. - minder. Recent een mooi "tussenjasje". De bestelling kwam zoals aangegeven en bevalt uit de kunst. Goed verzorgd dus weer!
Hoi Evelien, Wat een lieve beoordeling. Super leuk dat je bij ons in de winkel komt en online shopt! Fijn om te lezen dat je zo enthousiast over ons bent :) Dankjewel! Met vriendelijke groeten, Mirjam
ik zou het wel fijn vinden als u bij de omschrijving van het artikel de lengte aangeeft; als deze niet is aangegeven ben ik snel geneigd dat artikel niet te bestellen hoewel ik dan wel geïnteresseerd ben
Hoi Gerda, Bedankt voor de feedback. Heel erg bedankt ook voor de goeie beoordeling, daar worden wij enorm blij van! Met vriendelijke groeten, Mirjam
Snelle service, prachtige trui! Blij mee!
Dag Ans, Bedankt voor het delen! Heel erg lief van jou :) Groetjes Eefje
Goed en snel afgehandeld en fijn dat er een persoonlijk bericht bij is geschreven. Dat doet goed!
Dag Geke, Wat lief dat je dit met ons hebt willen delen, dit doet ons goed. Persoonlijk klantencontact vinden wij ook erg belangrijk. Groetjes Eefje
ik koop geregeld een item bij deze webshop, mooie kleding en snel geregeld. Ook retourneren gaat snel, evenals het retour bedrag. Kortom: een aanrader!
Hoi Joke, bedankt voor de lieve woorden, wij zien jou graag weer eens blij ons terug :) Groetjes Eefje
Ten eerste is jullie kleding geweldig. Past altijd (de maat klopt) en van een goede kwaliteit. Ik ben erg blij met de tot nu geleverde artikelen.
Hoi Cobie, Wat een mooie woorden heb je voor ons geschreven. Daar worden wij vrolijk van :) Tot de volgende keer, Groetjes Eefje
Wát een mooi blazer/vest jasje heb ik uitgepakt. Prachtige kwaliteit, mooi model en echt eens iets anders…. Tenslotte -zoals altijd- keurig verzorgd verstuurd, ik ben heel blij Maatje Meer gevonden te hebben!
Hoi Lijntje, Bedankt voor de uitgebreide review die je voor ons hebt geschreven. Ik ben erg blij dat je zo tevreden bent met je blazer! Heel veel plezier ervan. Groetjes Eefje