Hoi Dineke, Dankjewel voor het delen :) Wat lief! Groetjes Eefje
Maar…..ik zou graag bij elk artikel één duidelijke standaard foto zien, waarop de lengte en de breedte te zien is ! Of daar een standaard omschrijving van!
Hoi Gerbrig, Bedankt voor je feedback, ik zal het meenemen in het eerstvolgende overleg :) Bedankt voor deze goeie beoordeling! Groetjes Eefje
Goede retour service en klantenservice, je krijgt nel antwoord op je vragen.
Dag M, wat lief! Dankjewel voor deze prachtige complimenten, dit doet ons ontzettend goed. Groetjes Eefje
Goed gevoel en prima keus
Hoi Natasja, Super lief van je! Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Groetjes Eefje
Snelle levering perfecte webshop.
Hoi G, Bedankt voor de lieve woorden, dit waarderen wij als webshop enorm. Tot ziens, Groetjes Eefje
Prima en mooie en goede broek. Alleen kreeg ik dezelfde broek elders goedkoper en zelfs zonder verzendkosten.
Dag Mieke, Dankjewel voor de beoordeling. Wij zullen eens kijken naar de prijs vergelijking. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Netjes verpakt. Vaak verpakt als brievenbuspakje. Hoef je niet thuis te blijven. Mooie kleding.
Hoi MWI, Dat vinden wij zelf ook fijn! Als het door de brievenbus past doen wij dat heel graag :) Bedankt voor de review. Met vriendelijke groeten, Mirjam
De eerste kennismaking was in de winkel: veel kleren, verschillende stijlen, ik kon genoeg leuks vinden. Daarna via de webshop geshopt. Ook prima voor elkaar, duidelijke site, veel keuze, thuis gepast en ook wat dingen gratis teruggestuurd. Ik houd ze in de gaten, want ik ga hier vaste klant worden :)
Hoi Laura, Wat leuk dat je bij ons in de winkel shopt en online! Bedankt voor het delen van deze leuke ervaring met ons :) tot een volgende keer Met vriendelijke groeten, Mirjam
Goede service netjes verpakt
Dag Jennie, Bedankt voor de lieve woorden, we zien jou graag nog eens een keer terug. Groetjes Eefje
Mijn pakket is waarschijnlijk kwijt geraakt bij de post maar de dames in akkrum hebben Mijn geld weer terug gestort naar mijn rekening het is geweldige zal zeker weer gaan kopen en dan laat ik het op een surferspunt aan komen nogmaals bedankt groetjes
Hoi Riai, Wat fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen samen. Wij hopen jou nog eens blij te mogen maken met een prachtige bestelling. Eentje die niet kwijt wordt geraakt door de post.. ;) Groetjes Eefje
Heb nog geen bericht retourzending
Dag Willy, Wat jammer dat de kleding je is tegen gevallen. Bij vragen oid kun je ons altijd telefonisch bereiken of via onze klantenservice mail. Bij binnenkomst van een retournering verwerken wij de retour binnen 2 werkdagen. Helaas werkt postnl ook niet altijd mee en kan het zijn dat jouw retour vertraging heeft. Groetjes Eefje
Snelle levering en top produkten. Vooral de basis artikelen.
Dag Natalie, Heel erg bedankt voor deze lieve woorden, daar worden wij blij van. Groetjes Eefje
Eindelijk broeken gevonden die meteen goed zitten. Ook de beenlengte.
Hoi Tanja, Dankjewel voor de beoordeling, super lief van je! Groetjes Eefje
Ben zeer tevreden ,goede duidelijke website ,en zeer snelle toezending .
Dag Helena, Bedankt voor de lieve woorden, Doet ons goed! Groetjes Eefje
Wat ik bij jullie koop draag ik met plezier!
Hoi Marijke, wat lief! dit doet ons enorm goed. We zien jou graag nog eens bij ons terug :) Groetjes Eefje
Fijne website, goede producten . Snelle verzending, goed verpakt. Top!!!
Hoi Loes, Bedankt voor deze prachtige complimenten! Tot een volgende keer Met vriendelijke groeten, Mirjam
Mijn ervaring is goed maar de kleding zou tijdens de sale nog wel iets goedkoper kunnen. Vooral de kleding van Yoek. Dan zou het nog aantrekkelijker worden om bij jullie te kopen.
Hoi Ingrid, Bedankt voor de feedback. We zien je graag nog eens een keer bij ons terug :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
Snelle leverring en na retouren gestuurd te hebben snel geld op rekening
Hoi Anita, Bedankt voor deze super goeie beoordeling, daar worden wij blij van :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
Snelle levering.
Hoi Loes, Heel erg bedankt voor het schrijven van deze top review. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Prima merken ,maten kloppen bijna altijd. Goed verpakt en altijd snel verzonden
Hoi Marjo, bedankt! Super lief van je Met vriendelijke groeten, Mirjam
Heerlijke regenjas van Frandsen besteld en binnen 3 dagen in huis. De korting hielp ook mee aan het tevredenheidsgevoel, wink wink. PostNl werkt in mijn regio prima dus is uitwijken naar de webwinkel een goed alternatief voor 2,5 uur rijden naar de mooie winkel van De Dames van Akkrum. Goede selectie, net weer wat anders als elders.
Dag Sabine, Wij nodigen jou graag eens bij ons uit in de winkel! Wie weet, tot ziens :) Bedankt voor de super lieve beoordeling. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Goede en snelle service
Hoi Mieke, Bedankt voor de complimenten! Met vriendelijke groeten, Mirjam
Uitstekend!
Hoi Carla, bedankt voor de super goeie review! Wij zijn blij :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
Prachtige Yoek tuniek besteld, was goedkoper dan op de site van Yoek zelf. Snel geleverd en ik ben super tevreden, zal zeker vaker iets bestellen.
Dag Hanneke, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het schrijven van deze review. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Bestelling ging super snel en duidelijke goede service
Hoi Fridy, Bedankt voor deze goeie review! Dat is fijn om te lezen :) Met vriendelijke groeten, Mirjam