Bestelling ging super snel en duidelijke goede service
Hoi Fridy, Bedankt voor deze goeie review! Dat is fijn om te lezen :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
Net als bij eerdere bestellingen was het ook deze keer weer goed geregeld. De juiste informatie over de levering ontvangen en ook op tijd geleverd. Product ook van goede kwaliteit.
Dag Marion, Bedankt voor deze lieve complimenten, dat doet ons goed! Met vriendelijke groeten, Mirjam
Heel fijne jas gekocht voor een prima prijs. Snel geleverd en uitstekend op de hoogte gehouden over de levering. Beslist voor herhaling vatbaar!
Kijk dat is leuk om te horen. En gelukkig zijn er meer die bij herhaling komen. :) Daar doen we het voor. Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Ruud
De levering was erg snel ondanks de drukte bij post. nl
Wat grappig dat je dit noemt PostNL. Inderdaad zijn veel klachten over ons, eigenlijk over de bezorging. Maar goed. Heel fijn dat het goed gegaan is en erg aardig dat je de moeite voor deze recensie genomen hebt. Ruud
Bestelprocedure ging allemaal prima. En de 2 blouses zijn prachtig.
Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons via deze recensie een hart onder de riem te steken. Dankjewel. Ruud
snel bevestiging van bestelling, met alle benodigde informatie. Heel zorgvuldig, ik ben erg tevreden.
En tevreden klanten werken we elke dag voor. Dan is het extra leuk om het in deze reactie te lezen. Thanks. Ruud
De keuze is groot maar door de duidelijke omschrijving kan ik goed slagen.
Hoort zegt het voort Yvonne. Dankjewel voor deze leuke beoordeling. We zijn er blij mee. Ruud
Snelle levering naar België
Wat fijn dat het qua snelheid ook naar u gelukt is. Lief dat u dat even deelt. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Ruud
Vlotte levering, goed verpakt.
Hoi Thea, Wat lief van je! Heel erg bedankt, Tot ziens Groeten Mariëlle
Bestelde artikelen van goede kwaliteit en werd snel geleverd
Dag Diana, Wat fijn om te lezen, heel erg bedankt voor het schrijven! Groeten Mariëlle
Bestelling is prima verlopen bezorging werd wel later door post.nl
Dag Willeke, Dankjewel voor deze lieve beoordeling! Hier worden wij blij van :) Groeten Mariëlle
Het pakje waarvoor ik deze enquête moet invullen is nog niet eens bezorgd! Op de geplande dag van bezorging ontving ik n mail met de mededeling dat de bezorging was verplaatst naar 1 dag later. Overigens is het jammer dat Maatjemeer niet zoals vele anderen (Bodycelli, De Joffers) dezelfde dag van bestelling het pakket verstuurd, maar er een dag of twee a drie over doet voordat het pakje wordt overgedragen aan Post.nl. In totaal duurt de levering dus langer dan bij de andere winkels waar ik meestal bestel.
Dag Annet, Bedankt voor je feedback. Wat jammer dat je deze ervaring met ons hebt. Ik heb even in jouw bestelling gekeken en zie dat jij op 25-7 de bestelling geplaatst hebt in de ochtend. Dezelfde dag hebben wij jouw pakketje ingepakt en afgeleverd bij PostNL (dit kun jij zelf ook zien in jouw track and trace). Helaas komt het dus voor dat PostNL vertraging oploopt waardoor jouw pakketje later geleverd wordt. Met uitzonderingen versturen wij niet binnen 24 uur, maar hiervan houden wij jou altijd op de hoogte. Dit is niet bij jou het geval. Jouw pakketje is dezelfde dag nog verzonden. Op 27-7 hebben ze het pakketje bij jouw buren afgeleverd, PostNL zegt dat jij niet thuis was (dit is ook te zien in de Track and Trace). Ik ga er vanuit dat je begrijpt dat het vertragen van een pakketje door PostNL niet in onze handen ligt en wij hier dus ook helaas niks aan kunnen doen. Wel vinden wij het net zo vervelend als dat jij het vindt uiteraard. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Groeten Mirjam
Al verschillende keren iets on line besteld. Vandaag besteld is echt morgen in huis!
Hoi Ricky, Wat lief! Bedankt, Groeten Mariëlle
Al langer opzoek naar het aangekochte artikel. Eindelijk gevonden en alles ging gewoon super , van bestellen tot levering!! Ik heb al vaker hier besteld en ook hier dik tevreden over. Ik overweeg zelfs om een keer de winkel te bezoeken.
Hoi Sandra, Fijn dat je je item bij ons hebt gevonden! Bedankt voor het schrijven van deze lieve review. Wij zouden het ontzettend gezellig vinden als je eens bij ons langs komt. Maak er een dagje Friesland van zou ik zeggen ;) Tot ziens! Groetjes van Mirjam
Duidelijke website, snelle levering en fijn verpakt als brievenbus pakket.
Hoi SE, Bedankt voor deze beoordeling! Super lief van je :) Groetjes van Mirjam
Goede service snel geleverd en tussendoor goed op de hoogte gehouden
Hoi Carin, Fijne complimenten, deze woorden doen ons goed. Bedankt :) Groetjes van Mirjam
De afhandeling van de aankoop en eventueel de retour gebeurt prima. Grote aanrader!
Dag Sylvia, Super fijn om te lezen! Bedankt dat je dit met ons hebt willen delen :) Groetjes van Mirjam
Netjes en snel geleverd
Hoi Ine, Dankjewel voor de fijne woorden, Tot ziens Groetjes van Mirjam
Snelle leverIng na bestelling
Hoi Ans, Enorm bedankt voor deze review. Tot de volgende keer! Groetjes van Mirjam
Zoals ik gewend ben, snel geleverd! Fijne merken en in de winkel prettig en kundig advies. Of je nu in de winkel koopt of online bestelt het klopt altijd. Weer bedankt!
Dag Astrid, Wat fijn om te lezen :) Dankjewel voor het delen van deze positieve ervaring! Groetjes van Mirjam
Goed en snel alleen een grotere maat gekregen
Dag Loes, Wat vervelend, heb je inmiddels contact met ons gehad om dit probleem door ons te laten oplossen? Zo niet, bel ons gerust! Dan zorgen wij dat jij de juiste maat ontvangt :) Groetjes van Mirjam
Snelle levering. Kwalitatief goede shirts. Netjes verpakt.
Hoi Joke, Bedankt voor deze mooie complimenten, daar worden wij blij van! Groetjes van Mirjam
Ik slaag altijd en ben blij met het snelle versturen.
Dag Marieke, Dankjewel voor de beoordeling, wat ontzettend lief van je. Groetjes van Mirjam
Zodra ik een bestelling online heb gedaan krijg ik daar direct een melding van en heb ik mijn bestelling met twee dagen geleverd door post nl
Hoi Alie, Bedankt voor het schrijven van deze review. Dat vinden wij erg lief van jou :) Tot ziens, Groetjes van Lummie
Mooie kleding. Fijn ingepakt, met retourlabel. Ik werd er blij van.
Hoi Enny, Bedankt voor deze review. Dat vinden wij super fijn om te lezen! Groetjes van Lummie