Geweldige service

Bestelling ging super snel en duidelijke goede service

Altijd goed!

Net als bij eerdere bestellingen was het ook deze keer weer goed geregeld. De juiste informatie over de levering ontvangen en ook op tijd geleverd. Product ook van goede kwaliteit.

Uitstekende communicatie, snelle levering

Heel fijne jas gekocht voor een prima prijs. Snel geleverd en uitstekend op de hoogte gehouden over de levering. Beslist voor herhaling vatbaar!

Nette snelle levering

De levering was erg snel ondanks de drukte bij post. nl

Bestelprocedure ging allemaal prima. En de 2 blouses zijn prachtig.

Snel en nauwkeurig

snel bevestiging van bestelling, met alle benodigde informatie. Heel zorgvuldig, ik ben erg tevreden.

Goede merken, mooie collectie, duidelijke omschrijving

De keuze is groot maar door de duidelijke omschrijving kan ik goed slagen.

Super service

Snelle levering naar België

Helemaal prima

Vlotte levering, goed verpakt.

Snel en goed

Bestelde artikelen van goede kwaliteit en werd snel geleverd

Bestelling is prima verlopen bezorging werd wel later door post.nl

Bestelling is prima verlopen bezorging werd wel later door post.nl

Artikelen prima, post.nl minder goed

Het pakje waarvoor ik deze enquête moet invullen is nog niet eens bezorgd! Op de geplande dag van bezorging ontving ik n mail met de mededeling dat de bezorging was verplaatst naar 1 dag later. Overigens is het jammer dat Maatjemeer niet zoals vele anderen (Bodycelli, De Joffers) dezelfde dag van bestelling het pakket verstuurd, maar er een dag of twee a drie over doet voordat het pakje wordt overgedragen aan Post.nl. In totaal duurt de levering dus langer dan bij de andere winkels waar ik meestal bestel.

Perfect!

Al verschillende keren iets on line besteld. Vandaag besteld is echt morgen in huis!

Al langer opzoek naar het aangekochte artikel. Eindelijk gevonden en alles ging gewoon super , van bestellen tot levering!! Ik heb al vaker hier besteld en ook hier dik tevreden over. Ik overweeg zelfs om een keer de winkel te bezoeken.

Snelle levering en fijn verpakt als brievenbus pakket.

Duidelijke website, snelle levering en fijn verpakt als brievenbus pakket.

Goede service snel geleverd en tussendoor goed op de hoogte gehouden

Topservice

De afhandeling van de aankoop en eventueel de retour gebeurt prima. Grote aanrader!

Heel erg goed

Netjes en snel geleverd

Snelle leverIng na bestelling

Zoals ik gewend ben, snel geleverd! Fijne merken en in de winkel prettig en kundig advies. Of je nu in de winkel koopt of online bestelt het klopt altijd. Weer bedankt!

Goed en snel alleen een grotere maat gekregen

Prima bedrijf

Snelle levering. Kwalitatief goede shirts. Netjes verpakt.

Dik tevreden!

Ik slaag altijd en ben blij met het snelle versturen.

Zodra ik een bestelling online heb gedaan krijg ik daar direct een melding van en heb ik mijn bestelling met twee dagen geleverd door post nl

Mooie kleding. Fijn ingepakt, met retourlabel. Ik werd er blij van.