Snel en netjes geleverd. Geen kosten bij retour en je krijg meteen je geld terug. Echt top.
Hoi Edith, Dankjewel voor de lieve woorden! Tot een volgende keer :) Groetjes van Lummie
Een fijne en snelle levering van de kleding. Jammer dat Post.nl niet altijd even vlot meewerkt maar daar kan de webshop niets aan doen. Zeer tevreden met de kleding. Prima kwaliteit. Blij mee.
Hoi Netty, Dankjewel voor de complimenten, Wij vinden het inderdaad ook spijtig dat postorderbedrijven vertraging oplopen en heirdoor onze pakjes later aankomen. Wij verzenden (bijna) altijd voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag! Groetjes van Lummie
ook bij retourzending wordt het zeer snel afgehandeld en geld retour gestort
Dag Mary, Goed om te lezen! Daar doen we het voor :) Bedankt en graag tot ziens, Groetjes van Lummie
De levering was er binnen een paar dagen en helaas moest ik de blouse retour sturen en een snellere afhandeling is bijna niet mogelijk. Hartelijk dank.
Hoi Janneke, Dankjewel voor het schrijven van deze review. Jammer van de retour inderdaad, maar ik weet zeker dat wij jou nog eens blij kunnen maken met een prachtige bestelling! Groetjes van Lummie
Mooie kwaliteit stof, komt goed overeen met plaatje, vriendelijk geprijsd en maat klopt. Blij met meer keuze in maatjes meer :-)
Dag Ilonka, Dat is een mooi compliment voor ons, dankjewel. Daar worden wij echt blij van! Groetjes van Lummie
Heb broeken gekocht die ik eerder in een andere kleur ook had gekocht. Proces verliep heel soepel en zonder problemen.
Hoi Elizabeth, Fijn om te lezen! dank je wel voor het delen van deze goeie review. Tot ziens, Groetjes van Lummie
Alles vlekkeloos geregeld
Dag Joke, Wat een mooi compliment. Heel erg bedankt hiervoor :)Groetjes van Lummie
Snelle levering. Pakketje goed aangekomen.
Beste G, Dank je wel voor deze review. Graag tot een volgende keer! Groetjes van Lummie
Deed een bestelling voor mijn moeder van bijna 100 die grotendeels in een rolstoel zit. Snelle en correcte ontvangst van de bestelde goederen. Nadat ik met haar de kleding gepast heb, deel gehouden en deel retour gestuurd. Zeer vlotte ontvangstbevestiging daarvan en goed overzicht van de financiële afhandeling en zoals aangegeven op de website binnen 2 dagen het geld retour op mijn rekening. Super service en bedrijft maakt waar wat het belooft. Aanrader!
Altijd zeer snelle levering en terugbetaling. Prachtige kwaliteit van de kleding.
Hoi Irene, Dat vinden wij erg aardig van je. Dankjewel hiervoor! Groetjes van Lummie
Op tijd en prima verzorgd.
Dag Truce, Dankjewel voor de complimenten! Wat lief van jou. Groetjes van Renske
Het door mij bestelde artikel werd snel en netjes geleverd.
Hoi Karin, Goed om te lezen! Daar worden we blij van :) Groetjes van Renske
Keuze is reuze voor de plus size vrouw.
Hoi Ina, Wat een mooi compliment! Dankjewel :) Groetjes van Renske
Snel, mooie merken, iets voordeliger zou leuk zijn
Hoi Nies, Mooie woorden heb je voor ons geschreven, daar worden wij blij van! Groetjes van Renske
Stelle afhandeling, nette verpakking. Helemaal prima.
Hoi Marian, Dankjewel! Dat vinden wij lief van jou :) Tot de volgende keer. Groetjes van Renske
Mooie kwaliteit kleding. Wrs bestel ik de volgende keer weer.
Dag Petra, Dat is fijn om te horen, bedankt voor het schrijven. We hopen je graag weer eens blij te mogen maken met een mooie bestelling. Groetjes van Renske
Mooie diverse collectie, snelle levering en altijd vriendelijk……
Dag, Wat lief! Dankjewel voor het schrijven van deze review. Groetjes van Renske
Wil graag indien mogelijk meer bestellen
Dag R, Wat lief van jou. Ontzettend bedankt! Groetjes van Renske
Vlotte levering, mooi vest.
Hoi Angela, Dankjewel voor de goede beoordeling. Daar worden wij blij van. Groetjes van Renske
Ik ben heel blij met mijn aankoop. Snelle levering, mooie kleding. Precies wat ik hoopte.
Hoi Mariette, Dankjewel voor deze review. Dat doet ons goed. Graag tot ziens! Groetjes van Renske
geen klachten
Dag Yvonne, Dankjewel voor de complimenten, dat is erg lief van je! Tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Ineke
Alles correct afgehandeld en snel
Hoi Griet, Dankjewel, erg lief van jou. Hopelijk mogen wij jou nog eens blij maken met een mooie bestelling. Met vriendelijke groeten, Ineke
Ik had deze broek al in het zwart, maar ben 20 kg afgevallen. Dus niet Maatje meer, maar maatjes minder. Past geweldig! Ik kan er weer een heel tijdje tegen.
Dag Trees, Fijn om te lezen. Ik wens je heel veel plezier van de broek. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Ineke
Snelle levering, goed verpakt en door bijgevoegde materialen ook weer makkelijk retour te doen.
Hoi Gea, Heel erg bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Daar worden wij blij van! Met vriendelijke groeten, Ineke
Wat kan ik meer zeggen dan gewoon prima !
Hoi Lia, Dat is super! Dankjewel voor de beoordeling. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Ineke