Snel en netjes geleverd. Geen kosten bij retour en je krijg meteen je geld terug. Echt top.

Een fijne webshop

Een fijne en snelle levering van de kleding. Jammer dat Post.nl niet altijd even vlot meewerkt maar daar kan de webshop niets aan doen. Zeer tevreden met de kleding. Prima kwaliteit. Blij mee.

ook bij retourzending wordt het zeer snel afgehandeld en geld retour gestort

fantastisch

De levering was er binnen een paar dagen en helaas moest ik de blouse retour sturen en een snellere afhandeling is bijna niet mogelijk. Hartelijk dank.

Mooie kwaliteit stof, komt goed overeen met plaatje, vriendelijk geprijsd en maat klopt. Blij met meer keuze in maatjes meer :-)

Snelle service- site klopt

Heb broeken gekocht die ik eerder in een andere kleur ook had gekocht. Proces verliep heel soepel en zonder problemen.

Alles vlekkeloos geregeld

Snelle levering. Pakketje goed aangekomen.

Helemaal goed!

Deed een bestelling voor mijn moeder van bijna 100 die grotendeels in een rolstoel zit. Snelle en correcte ontvangst van de bestelde goederen. Nadat ik met haar de kleding gepast heb, deel gehouden en deel retour gestuurd. Zeer vlotte ontvangstbevestiging daarvan en goed overzicht van de financiële afhandeling en zoals aangegeven op de website binnen 2 dagen het geld retour op mijn rekening. Super service en bedrijft maakt waar wat het belooft. Aanrader!

Top service!

Altijd zeer snelle levering en terugbetaling. Prachtige kwaliteit van de kleding.

Mooie kleding

Op tijd en prima verzorgd.

Goede service!

Het door mij bestelde artikel werd snel en netjes geleverd.

Snelle levering en prachtige kleding

Keuze is reuze voor de plus size vrouw.

Snel, mooie merken, iets voordeliger zou leuk zijn

Keurig, zoals het hoort.

Stelle afhandeling, nette verpakking. Helemaal prima.

Mooie kwaliteit kleding. Wrs bestel ik de volgende keer weer.

Mooie diverse collectie, snelle levering….

Mooie diverse collectie, snelle levering en altijd vriendelijk……

Prima en correct

Wil graag indien mogelijk meer bestellen

Snel geleverd, mooi product

Vlotte levering, mooi vest.

Ik ben heel blij met mijn aankoop. Snelle levering, mooie kleding. Precies wat ik hoopte.

mooie kleding voor de grotere maten

geen klachten

Alles picco bello

Alles correct afgehandeld en snel

Heerlijke broek, snel in huis!

Ik had deze broek al in het zwart, maar ben 20 kg afgevallen. Dus niet Maatje meer, maar maatjes minder. Past geweldig! Ik kan er weer een heel tijdje tegen.

Snelle levering, goed verpakt en door bijgevoegde materialen ook weer makkelijk retour te doen.

Gewoon prima !

Wat kan ik meer zeggen dan gewoon prima !