Zoals altijd weer erg tevreden!
Hoi Binie, Dankjewel voor de lieve woorden en de goede review. Tot de volgende keer :) Met vriendelijke groeten, Mariëlle
voor mijn moeder kleding gekocht, ze zag er geweldig uit op ons feest!!
Hoi Annita, Oh wat leuk zeg! Dit vinden wij super om te lezen :) Hopelijk mogen we jouw moeder nog eens vaker laten stralen. Met vriendelijke groeten, Mariëlle
Maatje Meer handelt de order altijd heel snel en correct af. Helaas door stagnering bij Post.nl toch pas na 4 dagen bezorgd en dat is heel jammer.
Hoi Annie, Dankjewel! Helaas kunnen wij niks doen aan de vertraging binnen postnl en vinden wij dit net zoals jullie ook erg vervelend :). Tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Mariëlle
Goede service, mooie kwaliteit
Hoi Karin, Bedankt! Dat vinden wij fijn om te lezen :) Met vriendelijke groeten, Mariëlle
Dag Annie, Bedankt voor deze lieve woorden. Met vriendelijke groeten, Mariëlle
Goede service Goede webshop Nette afhandeling
Hoi Mieke, Wat lief van je. Dankjewel voor het schrijven. Met vriendelijke groeten, Mariëlle
Hoi Anja, Enorm bedankt! Tot ziens, Met vriendelijke groeten, Mariëlle
Snelle levering, Goed verzorgd Helaas retour Snelle teruggave Zeer tevreden
Dag Els, Dankjewel voor deze super goeie beoordeling. Wat lief van je :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Mariëlle
Goede en snelle bezorging
Hoi Marja, Bedankt voor deze goeie complimenten! Daar doen we het voor :) Met vriendelijke groeten, Mariëlle
Maatje meer levert goede kwaliteit! Zojuist nog een mona lisa shirt besteld! Ben er blij mee
Dag Yvonne, Goed om te lezen! Super lief dat je dit met ons hebt willen delen :) Met vriendelijke groeten, Mariëlle
Snel geleverd!
Hoi Marianne, Dat vinden wij belangrijk! Dankjewel voor de goeie review :) Groetjes Hinke
Hoi Karin, Goed om te lezen! Bedankt voor het delen. Groetjes Hinke
Ik heb meermalen al besteld, en ben heel tevreden: de site is overzichtelijk, de foto's goed (wat je ziet koop je). Snelle verzending en alles is keurig verpakt, mooi gevouwen zodat het niet onnodig gekreukeld aankomt. fijne zaak en ik blijf zeker klant!
Hoi Annette, Wat een prachtige omschrijving heb je voor ons geschreven. Dat doet ons goed. Dankjewel voor het delen :) Wij zien je graag weer een keer bij ons terug! Groetjes Hinke
leuke collectie.
Dag Gabrielle, Dankjewel voor de review. Tot een volgende keer! :) Groetjes Hinke
Mooie kwaliteitskleding en netjes verpakt en verstuurd
Dag Oos, Wat een mooie complimenten, daar worden wij nou blij van! :) Graag tot de volgende keer. Groetjes Lummie
Twee keer wat besteld, ben er blij mee
Dag H, Dankjewel! Lief van jou :) Hopelijk mogen we jou vaker eens blij maken met een mooie bestelling! Groetjes Lummie
Mijn ervaring is heel goed
Hoi Wil, Dankjewel voor deze review. Graag tot ziens :) Groetjes Lummie
Ik had 2 broeken een hemdje en shape wear besteld en betaald met IDEAL, echter waren de broeken niet meer verkrijgbaar in mijn maat. Na een paar mailwisselingen zijn het hemdje en de shape wear verzonden en had ik binnen 2 dagen het geld van de broeken retour. Prima geregeld dus!
Hoi Kea, Super om te lezen. Fijn dat je je positieve ervaring met ons hebt willen delen :) Dankjewel hiervoor, Groetjes Lummie
Zie boven
Hoi Tineke, Dankjewel voor de complimenten, tot ziens :) Groetjes Lummie
Hoi Thea, Dankjewel! Wat super lief van je Groetjes Lummie
Zaterdagmorgen een jurk besteld. Zaterdagmiddag al bericht dat Post NL de bezorging deed en het pakket door de brievenbus kan (fijn te weten). Die bezorging is nooit op maandag en dinsdagmiddag werd de jurk geleverd. Goed verpakt met een duidelijke en vooral vriendelijke brief van de winkel. Daarin uitleg over eventueel retour. Die hoef ik niet te gebruiken want de jurk is fantastisch! Gekocht met 10% korting én zonder verzendkosten. Graag tot een volgende keer!!
Hoi Christel, Wat fijn om te lezen! Super lief dat je dit met ons hebt gedeeld. We wensen jou heel veel plezier van je mooie jurk en graag tot ziens :) Groetjes Lummie
Al geruime tijd bestel ik regelmatig bij Maatje Meer; mooie kleding van goeie kwaliteit en snelle service. Ook als je contact opneemt, word je vriendelijk te woord gestaan. Helaas is er door drukte, af en toe enige vertraging, maar dat ligt aan de bezorgservice, niet aan de winkel! Zéker een aanrader voor de vrouw met n “ maatje meer! Hartelijke groet, Joke Burema
Hoi Joke, Wat heb je voor ons een prachtige beoordeling geschreven, super lief van je! Wij worden zo blij van het lezen van deze beoordeling :) We zien je graag weer bij ons terug. Groetjes Lummie
Overzichtelijke webwinkel, snelle levering, mooie kledingstukken en een prima service bij de artikelen die ik retour wilde zenden.
Dag Monique, Wat fijn. Bedankt voor deze mooie review. Dat doet ons goed :) Groetjes Lummie
Mooie website met veel keuze. De levering is zoals beloofd!
Hoi Marjan, Wat een mooi compliment! Dankjewel hiervoor, Graag tot ziens, Groetjes Lummie
Alles weer goed verzorgd en bij vragen is er aandacht voor. Ga zo door
Hoi Lilian, Wat een mooie woorden heb je voor ons geschreven. Ontzettend bedankt :) Met vriendelijke groeten, Mirjam