Super Service!

Zoals altijd weer erg tevreden!

snel en keurig!

voor mijn moeder kleding gekocht, ze zag er geweldig uit op ons feest!!

Klasse service nu alsook jn het verleden vaker ervaren.

Maatje Meer handelt de order altijd heel snel en correct af. Helaas door stagnering bij Post.nl toch pas na 4 dagen bezorgd en dat is heel jammer.

Goede service, mooie kwaliteit

Goede service Goede webshop Nette afhandeling

Prettig

Snelle levering, Goed verzorgd Helaas retour Snelle teruggave Zeer tevreden

Netjes verzorgd en snel geleverd

Goede en snelle bezorging

Maatje meer levert goede kwaliteit! Zojuist nog een mona lisa shirt besteld! Ben er blij mee

Vlotte service!

Snel geleverd!

overzichtelijke site, snelle en keurige verzending

Ik heb meermalen al besteld, en ben heel tevreden: de site is overzichtelijk, de foto's goed (wat je ziet koop je). Snelle verzending en alles is keurig verpakt, mooi gevouwen zodat het niet onnodig gekreukeld aankomt. fijne zaak en ik blijf zeker klant!

prima levering! mooie jurk

leuke collectie.

Kwaliteit kleding en verzending

Mooie kwaliteitskleding en netjes verpakt en verstuurd

Snelle afhandeling

Twee keer wat besteld, ben er blij mee

Heel goed telefonisch ook heel vriendelijk

Mijn ervaring is heel goed

Prima communicatie

Ik had 2 broeken een hemdje en shape wear besteld en betaald met IDEAL, echter waren de broeken niet meer verkrijgbaar in mijn maat. Na een paar mailwisselingen zijn het hemdje en de shape wear verzonden en had ik binnen 2 dagen het geld van de broeken retour. Prima geregeld dus!

Top geregeld en heel netjes verzorgd!

Zie boven

Snelle levering en mooi product

Zaterdagmorgen een jurk besteld. Zaterdagmiddag al bericht dat Post NL de bezorging deed en het pakket door de brievenbus kan (fijn te weten). Die bezorging is nooit op maandag en dinsdagmiddag werd de jurk geleverd. Goed verpakt met een duidelijke en vooral vriendelijke brief van de winkel. Daarin uitleg over eventueel retour. Die hoef ik niet te gebruiken want de jurk is fantastisch! Gekocht met 10% korting én zonder verzendkosten. Graag tot een volgende keer!!

Uitstekende webshop!

Al geruime tijd bestel ik regelmatig bij Maatje Meer; mooie kleding van goeie kwaliteit en snelle service. Ook als je contact opneemt, word je vriendelijk te woord gestaan. Helaas is er door drukte, af en toe enige vertraging, maar dat ligt aan de bezorgservice, niet aan de winkel! Zéker een aanrader voor de vrouw met n “ maatje meer! Hartelijke groet, Joke Burema

Zeer positief!

Overzichtelijke webwinkel, snelle levering, mooie kledingstukken en een prima service bij de artikelen die ik retour wilde zenden.

Veel keuze en snelle levering

Mooie website met veel keuze. De levering is zoals beloofd!

Alles weer goed verzorgd en bij vragen is er aandacht voor. Ga zo door