Prettige communicatie die mij het gevoel geven van "persoonlijke aandacht". De bestelde artikelen zijn precies wat ik er van verwacht had met een hele goede afwerking en fijn draagcomfort. Misschien een tikkie prijzig maar dat zie je ook terug in de kleding. Zo lang ik het kan betalen blijf ik een vaste klant. Én ik ben een Friezin, dus. . .
Hoi Cobie, Wat een prachtige omschrijving heb je gemaakt. Daar worden wij zo blij van :) Kom terug naar je roots voor een dagje ;) En kom gezellig bij ons in de winkel shoppen in Akkrum. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Snel geleverd, en snel het geld terug met retourneren!!!!
Hoi Rikie, Wat lief! Super fijn dat je ons deze 10 gunt :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
De pantalons van KJ Brand zitten mij als gegoten. Alleen de lengte moet worden ingenomen.
Dag Riet, Fijn om te lezen dat je je merk bij ons hebt gevonden :) Onze collectie van basis broeken van KjBrand blijft binnen ons assortiment. Je zult dus altijd bij ons terecht kunnen voor jouw broek! Dankjewel voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Mooie merken, snelle levering.
Dag Marion, Wat fijn! Bedankt hiervoor. Groetjes Lummie
Snelle en prima levering en een product die geheel aan mijn verwachting voldoet.
Hoi Hannah, Dankjewel voor de complimenten! Hier worden wij zo blij van. Graag tot ziens, Groetjes Lummie
Alles was goed
Hoi Sylvia, Fijn om te lezen! Dit zijn prachtige woorden voor ons. Groetjes Lummie
De levering van mijn pakket liep vertraging op de de drukte bij PostNL..ik wist niet wanneer dit geleverd zou gaan worden.Daarom ook even via de mail in contact getreden en dit was zeer klantvriendelijk, hoewel ze niks voor me konden betekenen..de betrokkenheid was groot aangezien ze me vroegen te melden als mijn pakket binnen zou zijn…
Dag Miranda, Wij doen ons best, maar helaas is de vertraging bij PostNL een intern geval binnen hun bedrijf en hebben wij hier helaas geen invloed op. Voor beide partijen erg vervelend. Wij houden jullie altijd op de hoogte en onderhouden graag het persoonlijke contact. Ik vind het heel erg fijn dat je dit ook zo positief hebt ervaren en wil je bedanken voor je mooie woorden en goede review! Graag tot ziens, Groetjes Lummie
bestelling vlot verwerkt, alleen post nl is niet zo snel.
Dag Lida, Er was inderdaad een probleem bij PostNL intern. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Wij versturen pakketten binnen 24 uur op werkdagen. Groetjes Lummie
Dinsdagavond besteld en donderdag in de bus, super.
Hoi Gerry, Dankjewel voor de complimenten! Wat lief van je. Graag tot ziens, Groetjes Lummie
Een super kennismaking met deze webshop. Schitterende via appia due collectie.Vlotte levering in België.
Hoi Sigrid, Wij hebben een gigantische collectie van Via Appia Due! Wat ontzettend leuk dat je dit merk als favoriet hebt :) Dankjewel voor de beoordeling. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Fijne webshop Ze hebben de merken die ik graag koop.
Hoi Loes, Wat een lief compliment! Dankjewel :) We zien jou graag nog een keer. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Gewoon goed, snel en meedenkend !! Dikke 8 waard
Hoi Saskia, Dat vinden wij ook zeker belangrijk! Lief dat je dit met ons hebt willen delen :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
Makkelijk te bestellen, daarna middels mail goed op de hoogte gehouden van bestelling ( jammer dat post nl niet zo goed mee werkt) Prima service vanuit Maatjemeer.
Hoi Monique, Dankjewel voor de prachtige complimenten. Hopelijk mogen we jou weer eens blij maken! Met vriendelijke groeten, Mirjam
ik word altijd goed op de hoogte gehouden.
Dag Sjan, Dankjewel! Dit vinden wij ook zeker belangrijk :) Graag tot ziens, Met vriendelijke groeten, Mirjam
Zoals altijd snel in huis. Mooie kleding!
Hoi Gerda, Dankjewel voor de lieve complimenten! Tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Duurde lang voor het pakje kwam, maar laten bezorgen bij een post NL punt. DHL bezorgt ook slecht…. De ene keer gaat het goed, de andere keer niet….
Dag Ine, Ik neem aan dat deze review bedoelt is voor PostNL. Wij verzenden op werkdagen binnen 24 uur. Helaas is er enorme vertraging bij PostNL waardoor de pakketten later dan gewenst bezorgd worden. Dit probleem ligt intern bij PostNL en hier kunnen wij helaas niks aan veranderen. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Ik heb voor de eerste keer besteld bij Maatje meer. Mijn order werd snel verwerkt - snelle levering & goede opvolging via mail.
Hoi Kathleen, Goed om te lezen. Dankjewel voor het schrijven van deze goede beoordeling. Graag tot ziens :)Met vriendelijke groeten, Eefje
Mooie spullen
Hoi Dits, Dankjewel voor deze fijne complimenten. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groeten, Eefje
Snelle levering, 2 dingen gehouden,1 retour. Het retourbedrag stond ook snel weer op mijn rekening.
Hoi Jet, Dat is top! Dat vinden wij ook zeker belangrijk. Dankjewel voor het schrijven van deze fijne woorden. Met vriendelijke groeten, Eefje
Wij zijn heel erg tevreden en blij met onze aankopen, soepel dragende materialen, uitstekende kwaliteit en hele goede service.
Hoi Anita, Dat is fijn om te lezen. Heel erg bedankt voor het delen van deze review. Graag tot ziens ;) Met vriendelijke groeten, Eefje
Prachtige jurk, net even wat anders en ik hou van travelstof. De jurk is misschien aan de grote kant maar een maatje kleiner was uitverkocht. De jurk staat echt goed, valt mooi en ik heb meteen een broek en jasje besteld. Verheug me er enorm op.
Hoi Jojo, Wat leuk zeg! Lief dat je dit met ons deelt :) Wij zijn heel erg blij met dit soort reviews. Ik wens je veel plezier van je items en graag tot ziens, Met vriendelijke groeten, Eefje
Prachtige kleding, ze houden je prima op de hoogt wanneer het komt, helaas een week onderweg doordat post.nl er een zooitje van maakt. Maar toch weer een nieuwe bestelling gedaan.
Hoi Monique, Er is inderdaad gigantische vertraging bij PostNL. Ook wij vinden dit erg jammer en vervelend.. Gelukkig ben je tevreden over onze items! Ik wil je heel erg bedanken voor deze goede beoordeling :) Met vriendelijke groeten, Eefje
Ruime keuze, snelle levering en geld van retour zending ook netjes geregeld
Hoi Astrid, Dat zijn mooie complimenten. Heel erg bedankt hiervoor! Met vriendelijke groeten, Eefje
Toch heb ik nog een opmerking, ik mis te vaak een duidelijke omschrijving van de lengte en vooral de breedte van het kledingstuk, wat onnodig terug sturen kan voorkomen!!!
Hoi Gerbrig, Dankjewel voor de feedback. Helaas is het voor ons niet haalbaar om bij ieder kledingstuk wat wij verkopen het zelf op te meten en het in de omschrijving te zetten. Daarom hebben wij matentabellen op onze webshop staan. Onze merken zijn vrij maat vast en vaak kun je dezelfde maat aanhouden. Natuurlijk komt het enkel eens voor dat dit afwijkt. Geen probleem, dat is het risico van een online webshop. Daarom bieden wij gratis retourneren aan! :) Bedankt voor het goede cijfer! Graag tot ziens, Met vriendelijke groeten, Eefje
Mooie kleding. Goede kwaliteit
Hoi S, Hartstikke lief van je, dankjewel! Tot ziens, Groetjes Lummie