Goede webshop,alles keurig afgehandeld
Hoi Griet, Wat fijn dat alles goed afgehandeld is. Bedankt voor je mooie beoordeling. Mvg, Tjitske
Ruime keus, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.
Hoi Ella, Bedankt voor je positiviteit! Mvg, Tjitske
Als altijd een correctie communicatie en snelle afhandeling van de bestelling! Ik maak er met groot plezier gebruik van als ik niet fysiek in de gelegenheid ben om langs te komen.
Hoi Geke, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie beoordeling. Tot ziens! Groetjes, Karlijn
Had een mooie trui besteld van kaffe curve , heb hem nog niet aangehad , maar hij is mooi .
Hoi Marie-Pauline, Bedankt voor je review! Wat fijn dat de trui van Kaffe Curve zo goed bevalt. We wensen je er veel draagplezier mee! Groetjes, Karlijn
tevreden over levering - tevreden over kledingstuk
Hoi Caroline, Bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de levering én het kledingstuk. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Lummie
Mooie kleding van verschillende merken. Wordt snel en goed verzonden.
Hoi Marina, Bedankt voor je leuke review. Fijn dat je blij bent met onze collectie en de snelle verzending. Veel plezier met je nieuwe kleding! Met vriendelijke groet, Lummie
Snelle levering en een duidelijke website. En leuke kleding voor de volle vrouw. Ik ben er blij mee
Hoi Tina, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt en tevreden bent over de snelle levering. Wij zijn blij dat we mooie kleding aan kunnen bieden voor vrouwen met een maatje meer! Heel veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Lummie
Snelle levering net als retourneren Mooie kwaliteit stoffen ! Fijne en mooie website !!
Hallo Wendy, Dankjewel voor je lieve complimenten zeg! Met vriendelijke groet, Renske
De bestelling en de levering zijn perfect gelopen. Jammer genoeg pasten de stukken mij niet. Ik heb ze retour gestuurd , met dank voor de bijgeleverde retourlabel, op 6 mei met DPD. Tot op heden heb ik nog geen verder nieuws gekregen.
Hallo Antoinette, Wat jammer dat de kledingstukken je niet pasten. Wel fijn dat alles vlot afgehandeld is. Bedankt dat je dit met ons deelt! Met vriendelijke groet, Renske
Snel met verzenden! Duurde voor mij iets langer ivm weekend ertussen. Daarnaast een aangename verrassing erbij dus altijd leuk! Ik heb m'n keuze gemaakt en rest retour gestuurd. Blij mee!
Hallo Andrea, Wat super dat je zo tevreden bent! Dank je wel voor je geduld en voor het schrijven voor deze beoordeling. Met vriendelijke groet, Renske
Alles was naar wens. Alles past precies omdat ik bekend ben met de merken!
Hoi Ritie, Wat super fijn dat alles goed past. Bedankt voor je beoordeling en wij wensen je heel veel draagplezier. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Makkelijk en snel geleverd .
Hoi Roos, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat alles goed is gegaan! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Het past en het zit als gegoten
Hoi Aly, Wat fijn dat het helemaal de goede maat is! Bedankt voor je reactie en heel veel draagplezier. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Broek teruggestuurd. Krijg alsnog andere.
Hoi Ria, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit
Een cadeautje dat je met plezier uitpakt.
Hoi Diana, Wat leuk om te horen dat je er blij mee bent! Dankjewel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit
Snelle service en geheel naar wens.
Hoi Ingrid, Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Heel erg bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Marit
fijn bedrijf
Hoi Bertha, Wat goed om te horen dat je weer een fijne ervaring bij ons hebt gehad. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Renske
Fijne website om te winkelen, kleding wordt zorgvuldig ingepakt als het verstuurd wordt. Afstand te ver om zo maar even te winkelen. Ben er wel eens geweest
Hoi Renate, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. Leuk dat je ook al eens bij ons in de winkel bent geweest. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Pakket snel geleverd als brievenbuspakketje, zodat je niet hoeft thuis te blijven. Erg fijn.
Hoi Netty, Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Dankjewel voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Heb al verschillende keren kleding besteld. Leuke merken, goede kwaliteit en snelle levering.
Hallo A, Wat leuk dat je al wel vaker bij ons hebt besteld. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Een prima adres om online of in de winkel zelf te shoppen.
Hoi Wilma, Wat fijn dat je onze website en winkel waardeert. Bedankt voor je lieve woorden. Met vriendelijke groet, Marit
Super aanrader
Hoi Ellen, Wat fijn dat je tevreden bent. Bedankt en veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Marit
Blij met de Base Level shorts. Levering stuurt inderdaad wat langer (maar dan heb je ook wat :-) (Check even de begeleidende tekst in de mail, er staat vreindelijk ipv vriendelijk )
Hoi Saskia, Bedankt voor je leuke reactie. Fijn dat je blij bent met de Base Level shorts. En bedankt voor het doorgeven van de typefout, die gaan we uiteraard aanpassen. Veel draagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marit
Als je iets retour zend heb ik net 8.75 betaald
Hoi Margriet, Bedankt voor je beoordeling. Als het goed is zat er een retoursticker bij de bestelling in. Vriendelijke groet, Ymkje
Snelle correcte afhandeling van mijn bestelling. Prachtige blouse van Joseph Ripkoff.
Hoi Liedy, Wat goed om te horen dat alles correct afgehandeld is. Bedankt voor je mooie beoordeling. Heel veel draagplezier van de Joseph Ripkoff blouse! Vriendelijke groet, Ymkje