Snelle levering, netjes Verzonden
Hoi ingrid, super dat alles goed is verlopen. Dankjewel voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Eefje
Veel leuke kleding en voor ieder wat wils, al vaak geslaagd op deze site, blijft een van mijn favorieten
Hoi Celine, Wat ontzettend leuk dat wij je zo tevreden hebben kunnen maken. Dankjewel voor de mooie beoordeling en tot snel! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Ruime keuze. Bestelde artikelen keurig verpakt. Retour correct en snel afgehandeld.
Hoi Hetty, Super om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! Heel erg bedankt voor je positiviteit. Met vriendelijke groet, Antsje
Fijne webshop Grote collectie Snelle levering
Hoi Yvette, Dankjewel voor de lieve complimenten. dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Antsje
Als ik wat besteld is het meestal wel goed vooral via Appia deu
Hoi Francijn, Fijn dat als je wat besteld dat meestal wel goed gaat! Wij zijn blij dat je tevreden bent. Dankjewel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Antsje
Ben niet vaak in de winkel geweest. Te ver weg voor mij. Maar online gaat het ook prima. Ben er blij mee.
Hallo Janske, Jammer dat je net iets te ver woont om de winkel te bezoeken. Maar daarom is online een goede oplossing inderdaad! Super dat je blij bent met je bestelling en tot snel. Met hartelijke groet, Aukje
Ruim assortiment en mooie kwaliteit kleding. Kleding zit comfortabel. Maat klopte ook zowaar!
Hallo Karin, Wat fijn dat de kleren lekker zitten! Dankjewel voor je lieve woorden. Met hartelijke groet, Aukje
Alles keurig geleverd. Niet alles naar mijn zin. Terugbetaling keurig en snel gedaan.
Hoi Caro, Jammer dat niet alles helemaal naar wens was. Wij wensen je wel heel veel draagplezier met het topje en de broek! Dankjewel voor je review. Met hartelijke groet, Aukje
Ik moest helaas 2 kledingstukken terug sturen. Het terug sturen ging heel makkelijk en ik had super snel mijn geld terug op mijn rekening.
Hoi Anneke, Jammer dat de twee kledingstukken niet helemaal naar wens waren. Wel fijn om te horen dat de afhandeling goed is verlopen. Dankjewel voor je mooie beoordeling en hopelijk tot snel. Vriendelijke groet, Karlijn
Goede service zowel met het versturen en retourneren
Hoi Mieke, Fijn dat je tevreden was met onze service. Bedankt voor de 10! Vriendelijke groet, Karlijn
Bestelling gedaan tijdens vakantie. Gevraagd of De Dames mijn bestelling wilden vasthouden totdat ik weer thuis zou zijn. Dat werkte prima. Goede communicatie. Ik ben blij met De Dames. Fijne collectie en veel keuze.
Hoi Terry, Wij zijn blij dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad. Heel erg bedankt dat je dit met ons deelt. Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Karlijn
De kledingstukken waren netjes ingepakt en het pakketje was binnen 2 dagen bezorgd.
Hoi Shadia, Fijn dat alles goed is verlopen. Dankjewel voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lummie
Mooie merken en veel keus
Hoi Mariska, Mooi dat je zo tevreden bent. Dankjewel dat je dit deelt. Met vriendelijke groet, Lummie
Ik moest helaas wat terugsturen….kreeg in 2 dagen mn geld terug.
Hoi Anneke, Jammer dat wat je had besteld niet helemaal naar wens was. Fijn om te horen dat de rest wel goed afgehandeld is. Dankjewel voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lummie
Het pakket werd goed verpakt en snel geleverd. De pakbon zit er ook in voor eventueel retourneren .
Hallo Gerdien, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dankjewel voor de 10! Met vriendelijke groet, Renske
Snel geleverd en afgehandeld.
Hallo Marlo, Mooi dat alles goed is afgehandeld. Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Renske
Hele fijne zomerjurk. Mooi materiaal. Goede pasvorm.
Hallo Annemieke, Wat fijn dat de jurk helemaal naar wens is. Heel veel draagplezier ervan! Met vriendelijke groet, Renske
Hoi Heidi, Fijn dat alles goed is verlopen. Dankjewel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit
Goede ervaring met jullie. Voor de eerste keer wat besteld . Dus dat wordt wel meer.
Hoi Nel, Wat leuk dat je voor de eerste keer bij ons hebt besteld! Het is ook super om te horen dat de eerste keer ook zo goed beviel. Dankjewel dat je dit met ons deelt en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Marit
Helaas was het product niet naar m’n zin maar het retour sturen en geld terug ontvangen was super snel
Hoi Colette, Jammer dat het bestelde niet naar wens was. Fijn dat alles wel goed verlopen is. Dankjewel voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit
Keurig geregeld en op de hoogte gehouden van alles. Pluim
Hoi Engelien, Wat lief zeg! Dankjewel voor je lieve woorden en de mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Leuke blouse gevonden en ook in de sale een sterk afgeprijsde blouse. Deze in de sale kun je niet retourneren, maar was de gok zeker waard met 70% korting erop. Snel geleverd. Leuke selectie aan grote maten kleding.
Hallo H, Fijn dat de blouse naar wens is! Dankjewel voor je beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Vlug, goed en netjes geleverd.
Hoi Veronique, Fijn dat alles goed is verlopen. Dankjewel voor je beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Als ik in Friesland ben, kom ik altijd graag in de winkel in Akkrum. En ook online bestel ik regelmatig. Helaas was de jurk, die ik onlangs bestelde, niet de goede maat. Jammer, want de kleuren waren prachtig. Ik kreeg snel een reactie uit Akkrum toen de retourzending daar was aangekomen en ook het geld werd snel op mijn rekening teruggestort. Prima service!
Hoi Lena, Wat leuk dat je ook wel eens bij ons in de winkel komt! Jammer dat de bestelde jurk niet de goede maat was. Hopelijk zien we je wel snel weer in de winkel of online! Bedankt. Groetjes, Antsje
Ik ben heel tevreden over Maatjemeer!! Op de side veel keuze, overzichtelijke side en de kleding wordt netjes verpakt en snel bezorgd. Dus top!!
Hallo Ans, Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor de 10! groetjes, Anstje