Zie boven
Hoi Margo, Fijn om te horen dat je bestelling goed verzorgd en keurig op tijd is bezorgd. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt. Met vriendelijke groetjes, Lummie
Fijn winkelen op het internet, de keuze is reuzez,. Duidelijke omschrijvingen.
Hoi Marjan, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je het shoppen bij ons prettig vindt en dat onze service en duidelijke omschrijvingen goed bevallen Met groetjes, Antsje
Hallo Anita, Wat super leuk om te horen dat de twee jurken je zo goed bevallen! Wij waarderen je reactie heel erg, bedankt. Veel draagplezier! Met vriendelijke groetjes, Eefje
mooie kleding uit de sale, helaas was een blouse iets te strak aan de mouw, toch terug gestuurd en had heel snel bericht dat de zending binnen was en ook het geld werd direct teruggestort. Prima service en mooie merken
Hallo Liselore, Wat goed om te horen dat je tevreden bent met de kleding, de nette verpakking en onze service. Jammer dat de blouse niet helemaal paste, maar fijn dat de retour en terugbetaling zo soepel verliepen. Bedankt voor je mooie woorden. Met groetjes, Antsje
Super leuke mode, snel geleverd. Dikke tien.
Hoi Susanne, Wat een geweldig compliment, dank je wel! We zijn super blij dat je zo tevreden bent met onze mode en snelle levering. Met groetjes, Antsje
Ik had een setje besteld dat ik op het plaatje erg leuk vond. Eenmaal binnen viel het me tegen: misschien het beste omschreven als niet verfijnd, zeker niet wat model betreft, 'grote stappen snel thuis-werk'. Verzendkosten betalen vind ik normaal, is gebruikelijk, maar ook bij retourzending verzendkosten betalen heb ik nog nooit meegemaakt. Zodoende bijna een tientje kwijt aan verzendkosten. Dat maakt dat ik niet snel opnieuw zal bestellen.
Beste Ina, bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat onze reacties en afhandeling snel waren. Het spijt ons dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het soms lastig is om online precies te zien hoe een item in werkelijkheid is. Wat betreft de retourverzendkosten, dit is inderdaad een beleid dat wij hanteren, zoals bij veel webshops. We nemen uw opmerkingen mee om onze service te blijven verbeteren. We hopen dat we u in de toekomst alsnog een betere ervaring kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Eefje
Mijn ervaring is prima op tijd geleverd. Kom zeker wel weer eens in beeld. Voor jullie allen succes. Gr Annie.
Hoi Annie, Wat leuk dat je nog een keer bij ons zou willen winkelen. Wat vinden wij het fijn om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Bedankt voor je lieve woorden en tot snel! Met vriendelijke groetjes, Marit
Bestellen ging vlot, snelle levering. Helaas was het bestelde te groot dus retour gestuurd. Kreeg al snel een melding dat ze het bedrag terug gingen storten en alleen daar wacht ik nog op.
Hoi Jona, Fijn dat allessnel binnen is gekomen. Inderdaad wel jammer dat het iets te groot was. Ik vertrouw er op dat alles goed afgehandeld is zo! Als dit niet het geval is kun je altijd contact met ons opnemen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Marit
Helaas was de broek en het shirt qua stof niet wat ik verwachtte. Ik verwachtte een soort ‘traveler’ stof maar deze stof was niet rekbaar en flexibel. Het shirt paste echt niet, te kleine maat besteld. De broek is mooi en past wel maar krapjes.
Hoi Chi, Fijn dat de levering snel was, maar vervelend om te horen dat de stof en pasvorm niet helemaal overeenkwamen met je verwachtingen. We begrijpen hoe belangrijk het is dat kleding comfortabel zit en aanvoelt zoals je hoopt. Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Karlijn
Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail hoe stand van zaken is.
Hoi Marion, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze communicatie en updates via de mail. We doen ons best je altijd goed te informeren! Vriendelijke groetjes, karlijn
Prima webshop voor dames met maatje meer
Hoi S, Dit horen wij graag, dank je wel! Met vriendelijke groetjes, Lummie
Goeie communicatie en hulp bij de bestelling want het was de 1ste keer dat ik kledij online besteld heb, het is super goed meegevallen, de juiste levering, tamelijk vlug geleverd en er zat ook een formulier bij om indien nodig terug te sturen. Dus perfect . Een heel tevreden klant Rita
Beste Rita, dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je eerste online bestelling zo goed is verlopen. We doen ons best om het zo duidelijk en vlot mogelijk te maken, dus het is fijn dat je dit ook zo ervaren hebt. Met vriendelijke groetjes, Lummie
Mooie broek.Snel geleverd, mooi product
Hallo Toos, Fijn dat de broek snel binnen is gekomen. Veel draagplezier. Bedankt voor je beoordeling! MVG, Nynke
Ben erg blij met mijn aankoop, werd snel geleverd en staat me goed
Hoi Margreet, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop en dat de jurk je goed staat. We wensen je er veel plezier mee en hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Lummie
Geen klachten.
Hallo Phyllis, Goed om te horen dat alles vlot verlopen is. Bedankt voor je review M.V.G, Nynke
Mooi item met leuke korting
Hoi Coby, We zijn heel blij dat je zo tevreden bent met je aankoop én de leuke korting. Daar doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe item, en hopelijk tot een volgende keer. Met groetjes, Renske
Zeer goede ervaring, bestellen en binnen enkele dagen thuis. In de winkel staat de klant centraal, kom graag even shoppen.
Hoi JTS, Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en dat je het shoppen in onze winkel als aangenaam ervaart. We doen ons best om elke klant zich welkom te laten voelen, fijn dat dat zo overkomt! Met groetjes, Renske
Eerlijke ervaring juist spijtig dat voor belgie verzendingskosten zijn
Goede en snelle levering. Dikke voldoende
Hoi Fyona, Bedankt voor de dikke voldoende! Groetjes, Tjitske
Snel en netjes geleverd
Hallo H, Wat fijn dat alles snel en netjes is gegaan. Bedankt voor je reactie. Groetjes, Tjitske
Na twee dagen na de bestelling het pakket binnen Was netjes verpakt Jammer dat hij na twee dagen nog verder afgeprijsd was Maar mooie jas
Hallo Desiree, Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de jas en de verpakking. We snappen dat het jammer is dat het artikel kort na je aankoop nog verder is afgeprijsd, dat kan soms inderdaad ongelukkig uitkomen. Met groetjes, Renske
Ik heb een juiste keuze gemaakt…..
Hallo W, Bedankt dat je ons hebt gekozen! Groet, Tjitske
tevreden met aankopen en leveringen
Hoi Yvonne, Wat super om te lezen dat je blij bent met je aankoop! Bedankt voor je complimenten. Met vriendelijke groet, Eefje
Verloopt heel vlot
Hallo Lissy, Fijn dat alles goed en vlot is verlopen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Eefje
In de winkel altijd vakkundig geholpen en via de website, de bestelling netjes bezorgd.
Hoi Maria, Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen in de winkel! Erg bedankt voor je complimenten over onze site en onze winkel. Wij waarderen dit enorm. Met vriendelijke groetjes, Marit