Geweldige service, snel en klantvriendelijk

Iedere keer als ik wat bestel wordt het heel snel en goed geleverd

Snelle verzending, en inderdaad na 2 dagen geld op de rekening na retourneren. Ga zeker vaker bestellen

Goed prima service

Zie boven snelle levering

Snel geleverd, keurig verzorgd verpakt.

De bestelling was keurig netjes verpakt, snel geleverd.

Mooie kleding!

De kleding is wat ik ervan verwachtte. Mooie kwaliteit en prima pasvorm. Snelle levering!

Netjes en snel geleverd

Fijne zaak

Prima gedaan.

Fijne levering, veel keus in mooie merken.

goede afhandeling

tot de volgende keer

Hele positieve ervaring

Vlotte levering, heel netjes verpakt en mooie kwaliteit kleding. Bij retourzending zeer vlot het geld terug op de rekening.

Snelle en correcte levering! Goed verpakt!

Prima! Werd goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces!

Prima Snelle en complete levering Mooie producten

Zie hierboven

Mijn artikel was er niet meer,maar nog geen week later een mail dat deze weer op voorraad was!

Mooie kleding voor de grotere maat en van goede kwaliteit. De medewerkers zijn vriendelijk en hulpvaardig. Zowel in de winkel als online kan ik regelmatig wel iets vinden waar ik blij van word.

Tot nu toe alles goed. Levering op tijd. Retour bevestigd, nu nog de terugbetaling…,

Zie boven

Zoals beloofd bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Zeer netjes verpakt. Duidelijke retour instructies.

Snelle, correcte levering

Zoals altijd een snelle en correcte levering.

Mooie kwaliteit

Perfecte pasvorm en mooie kwaliteit

Mooie webshop met mooie kwaliteit en een snelle en goede verzending. Een echte aanrader!!!

Goede kwaliteit en prijs en ook snel met leveren.

Eerste keer besteld en verrast over de kwaliteit. Ook de communicatie over de bestelling vond ik zeer goed.

Zoals gewoonlijk weer een paar fijne kledingstukken

Ik ben een redelijk trouwe klant bij Maatjemeer en ik kan alleen maar zeggen dat dat niet voor niets is. De collectie wordt steeds uitgebreider en er is altijd wel iets leuks te vinden. De kwaliteit van de kleding is uitstekend. Ook als je telefonisch om advies vraagt is dat prettig. Er wordt met je meegedacht en je krijgt goede tips. Kortom niets dan lof voor dit bedrijf.

Superblij met Jeans

Geweldige jeans gekocht met veel elasticiteit 4 % zelfs. Lang gezocht en gevonden bij Maatje Meer.

Prachtige broek

Mooie kleur met klein motiefje, stof valt prachtig.

Omdat er een artikel niet meer was telefonisch contact gehad. Toen ook het nieuwe artikel er niet was belden ze zelf om naar een oplossing te zoeken. Heel fijn.

Goede kwaliteit en servise