Ik had voor gelegenheid mooie broek nodig en ook snel ou dat was snelMaandagmorgen vroeg opgebeld s middags was hij al verzonden en dinsdag werd hij bezorgd Echt super En ook de terug betaling van een andere maat stond 2 dagen later op mijn rekening Alles verzorgd en heel vriendelijk
Hoi Maartje, Super! Wij houden van snel en goed ;) Daar doen wij ook ons uiterste best voor. Bedankt voor het opmerken en het omschrijven van deze fijne review. Groetjes van Mirjam
Hoi Diana, Bedankt voor deze complimenten, dat is lief van jou! :) Graag tot ziens Met vriendelijke groeten, Ineke
Zo’n snelle levering van een pakket heb ik niet eerder meegemaakt
Hoi Kiki, Super! We proberen het altijd dezelfde werkdag voor 16:00 uur besteld nog te verzenden. Wij doen ons best. Dankjewel voor het delen! Met vriendelijke groeten, Ineke
Ik ben heel tevreden over Maatje meer, levering en retouren vlot en correct afgehandeld! Ik beveel Maatje meer zeker aan bij anderen.
Hoi Nel, Wat een lieve woorden! Ontzettend bedankt hiervoor :) Met vriendelijke groeten, Ineke
Correct levering Goede omschrijving op website
Hoi Annemarie, Bedankt voor deze top review! Wij zijn blij :) Dankjewel Groetjes Mariëlle
Een mooie jurk besteld en ontvangen van Maatjemeer.nl. Echter niet helemaal mooi zittend, dus retour gezonden. Helaas, na een week, nog steeds geen bevestiging hiervan mogen ontvangen. Wellicht zit de vertraging bij Postnl. Ik wacht nog even af.
Hoi Evelien, Tip van Flip: Bewaar altijd goed het verzendbewijs die je krijgt bij het afgeven van jouw retourpakket. Deze krijg je bij het PostNL punt. Hiermee kun jij zelf de status van je retour volgen. Er is inderdaad een giga drukte bij PostNL op het moment en dat veroorzaakt vertraging. Ik zie gelukkig dat een dag na het schrijven van deze review jouw pakket door ons is ontvangen en het geld retour geboekt is. Eind goed al goed! :) Bedankt voor de review en graag tot ziens, Groetjes Mariëlle
Alles is prima verlopen en snel en netjes geregeld
Hoi Joke, Dankjewel voor de lieve woorden. Veel plezier van je aankoop en graag tot ziens :) Groetjes Mariëlle
Veel keus. en mooie kwaliteit. Super snel geleverd en is keurig verpakt. Ik ben fan !
Hoi Jeannette, Wat lief! Dankjewel :) Wij zijn blij met klanten zoals jij Groetjes Mariëlle
Leuke communicatie, voelt persoonlijk aan. Snelle levering.
Hoi Simone, Dat vinden wij ook zeker belangrijk. Het persoonlijke klanten contact. :) Bedankt voor het schrijven. Groetjes Mariëlle
Duidelijke webshop, snelle levering
Hoi Wilmy, Dankjewel voor de complimenten, tot ziens Groetjes Mariëlle
was 1 dag later als stond aangegeven maar geen probleem hoor
Hoi Annemieke, Helaas ligt dit ''probleem'' bij postNL. Wij doen ons uiterste best om alles op werkdagen voor 16:00 uur te verzenden. Bij drukte kan het aflevermoment van PostNL verschuiven of komen te vervallen. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Bedankt voor de beoordeling en graag tot ziens! Groetjes Mariëlle
Snelle levering en brievenbus pakket zodat je niet thuis hoeft te zijn
Hoi Engeline, Dankjewel! Wat heb je ons een mooie review gegund. Groetjes van Hinke
Snel geleverd en goede service.
Hoi Alexandra, Dankjewel voor deze lieve woorden! Dit doet ons goed :) Groetjes van Hinke
Snel na mijn bestelling kreeg ik de items keurig verpakt thuis. Tot mijn verbazing zag het er niet alleen goed uit, maar paste het goed en zat het mooi. Ik ben er heel blij mee!
Hoi Caroline, Wat goed! Heel veel plezier van je aankopen en graag tot ziens, Dankjewel voor deze review :) Groetjes van Hinke
Bestelling snel ontvangen en voldoet aan verwachting.
Hoi Alieke, Dankjewel! Super lief van je. Heel veel plezier ervan Groetjes van Hinke
Snel en keurig verpakt, zeer tevreden.
Hoi Bo, Bedankt voor deze mooie complimenten, daar worden wij vrolijk van! Tot volgende keer. Groetjes van Hinke
Even gebeld door jullie mbt een andere maat die ik wilde . Goed geregeld
Hoi H, Fijn dat het zo goed opgelost is! Daar doen we het voor :) Bedankt voor het schrijven. Met vriendelijke groeten, Ineke
Snelle levering, alleen post.nl maakt er een potje van. Maar daar kunnen jullie nu aan doen. Heb al diverse keren beoordeling gegeven, behoeft niet na iedere levering.
Hoi J, Bedankt voor de beoordeling! Het is soms een beetje jammer dat wanneer wij het direct versturen er bij het postorder bedrijf vertraging op kan lopen. Gelukkig komt het altijd goed! Met vriendelijke groeten, Ineke
Bestelde artikelen zijn van een goed kwaliteit. Snelle levering.
Hoi Marja, Dankjewel voor de review. Ik wens je heel veel plezier van je aankopen! Met vriendelijke groeten, Ineke
Fijn dat het een brievenbuspakketje kan zijn, geen buren lastig vallen
Hoi Christien, Zodra iets in een brievenbuspakketje past doen we dat zeker! Inderdaad, geen last van afhaalpunten of afleveren bij de buren. Handig toch :) Bedankt voor je review, Met vriendelijke groeten, Ineke
De bestelpagina is duidelijk en eenvoudig. De levering duurde wat langer, toen ik daar voor belde werd ik vriendelijk en begripvol te woord gestaan..dat voelde erg vertrouwd.. gelukkig kwam het kledingstuk daarna snel en ben ik blij met mijn prachtige blazer..
Hoi Jolanda, Super fijn om te lezen, dankjewel voor het delen. We wensen je heel veel plezier van je blazer :) Met vriendelijke groeten, Ineke
Een webwinkel waar (wat mij betreft) niets op aan te merken is, dan dat het jammer is dat zij geen fysieke winkel in mijn regio hebben.
Hoi Manon, Wij hebben onze winkels gevestigd in Akkrum, Friesland. Ik zou zeggen maak er eens een dagje uit van! Het is zeker de moeite waard :) Heel erg bedankt voor deze complimenten. Met vriendelijke groeten, Mirjam
Via mail goed geïnformeerd en snel mijn geld terug.
Hoi Mieke, Dankjewel voor de lieve woorden en fijne beoordeling. We zien je graag weer een keer terug! Met vriendelijke groeten, Mirjam
via e-mail info gevraagd over een maat van xandres,snel en correct antwoord gekregen.Heel tevreden met mijn blouse, zeker voor herhaling vatbaar.
Hoi Leen, Wat fijn om te lezen! Heel veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer Met vriendelijke groeten, Mirjam
Heel tevreden
Hoi Gerda, Super! Dankjewel dat je dit met ons hebt willen delen. :) Met vriendelijke groeten, Mirjam