Goed verzorgd, wat erin zat prima kwaliteit!!

Fijn geholpen, snelle bezorging

Alles goed onder controle. Had perongeluk 2 de zelfde jurken besteld. Is gelijk weer terug betaald. Super

Snelle en vlotte levering bedankt

Op drie dagen in belgie

Uitstekende service

Na bestelling via webshop, kleding snel in huis. Goede webshop met uitgebreid assortiment. Tot de volgende bestelling!

Door top advies perfecte broek

Omdat de broek die wilde bestellen er niet meer is gebeld met de winkel. Degene die ik aan de telefoon had heeft heel erg haar best gedaan. Als ik na een kwartiertje terug zou bellen zou zij kijken wat er nog in het magazijn was. De broek die ik wilde was er idd niet meer. Ze gaf het advies om de KJ Brand Babsi te bestellen. Perfect advies. Mooie broek die erg goed zit. 10+ voor deze dame.

Een aanrader!

Mooie kleding, keurig verpakt en heel snel in huis!

Ook als ik wat terug stuur heb ik snel mijn geld terug.

Zeer snelle levering

Altijd snel geleverd en goed verpakt, zeker met de nieuwe zipzakjes. Hele fijne merken.

Goede en snelle oplossing van probleem en goede service! Mooie materialen en goede pasvorm.

Grote en leuke webshop met veel verschillende maten en soorten kleding.

Super goede webshop waar je terecht kunt voor kleding voor de "vollere" vrouw. Snelle afhandeling van de bestellingen. Retouneren is goed verzorgd. Je krijgt je geld snel terug gestort en wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van alles. Echt een aanrader om hier te bestellen en te kopen.

Werd geweldig geholpen verstand van zaken. Gewoon fijn

, eer tevreden!

Altijd goed!

Al een aantal jaar kom ik in de winkel in Akkrum. Daar word je altijd fijn geholpen. Ik bestel ook graag via de webshop omdat ik anders bang ben dat het in de winkel uitverkocht is. Altijd snel en correct geleverd, nog nooit een probleem gehad. Echt een aanrader!!

Vriendelijk, snelle levering, goede collectie

Al jaren bestel ik bij Maatjemeer mijn broeken van Mona Lisa. Zij hebben daar een grote collectie van. Natuurlijk bestel ik er ook andere kleding. De verzending is altijd supersnel. Gewoon een fijne webshop.

Geweldige mode.

Ik vind het geweldige mode voor een maatje meer.Veel keuze.Niet van die oude wijven kleding.Moderne kleding.

Snelle levering.

Snelle levering Veel keus

Uitstekend geholpen, super snelle levering!

Mijn mail met vraag werd vrijwel direct beantwoord. Nadat ik een bestelling had geplaatst kreeg ik dezelfde dag nog bericht dat mijn bestelling verstuurd was. Kortom, super service en goed geholpen.

Goede collectie, snel geleverd.

Ook de retourafhandeling ging snel.

Snelle levering en snel geld retour bij meerdere maten besteld.

Prima en snel verzorgd!

Het zijn mooie broeken die fijn zitten goed staan. Ik ben - zoals altijd - heel tevreden!

Wederom geweldig!

Snelle service, goede kwaliteit.

Goede communicatie, snelle levering

Tevreden met snelle afhandeling. Fijn dat verzendkosten gratis zijn bij bestelling boven bepaald bedrag.

Snelle levering en keding wat retour gestuurd is snel weer op de rekening. Leuke site met veel keuze. Ik ga zeker weer bestellen.

Goede snelle service

Prima en snelle levering

Betreffende broeken wederom besteld , zitten als gegoten en snel geleverd !