Prima en snelle levering

Betreffende broeken wederom besteld , zitten als gegoten en snel geleverd !

Prima zaak!

Snelle service. Producten prima!

Snel geleverd. Product top

Ik had een broek besteld en die arriveerde 2 dagen later al. De broek klopte met de beschrijving en de maat was ook precies goed.

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze! Helaas is de winkel te ver weg voor mij. Wel een keer geweest en de winkel is groot en mooi. Goede merken kleding.

Prima.

Al een paar keer besteld, mooie kleding. Netjes ingepakt, Ook optijd ontvangen.

Na een aantal bestellingen via de webshop toch nu eens naar de ‘stenen winkel’ in Akkrum gereden. Het was de rit méér als de moeite waard; prachtige collectie, heel fijn om alles ‘echt’ te zien en te voelen, lekker op gemak passen, eerlijk en vooral geïnteresseerd advies, helemaal top! Manlief aan de tafel met koffie en de krant en later een geanimeerd gesprek met een andere aangeschoven echtgenoot, leuk! Tenslotte heel goed geslaagd voor de kleding waar we voor kwamen, een outfit voor de bruiloft van onze dochter. Kortom: zeer geslaagde middag, wanneer de collectie voor het/de komende seizoen(en) weer binnen gaat druppelen zit er zo’n ritje er zeker weer in! Nogmaals dank en tot ziens!

Snelle, correcte levering!

Mooie kleding!

gewoon goed

ik heb twee keer besteld. De eerste keer bleek het artikel er toch niet meer te zijn en heb ik dezelfde dag of de dag erna mijn geld retour gekregen. Kan gebeuren, en gewoon goed opgelost. De tweede keer heb ik besteld en binnen no time mijn spullen ook gekregen. Prima dus.

Een snelle en goede levering!

Vriendelijk en kundig personeel

Mooie producten en zeer vriendelijk en kundig personeel. Volgende keer als ik weer kleding nodig heb, ga ik naar de dames. Online bestellen ging trouwens ook zonder problemen. Een hele goede aanrader om kleding te kopen als je een maatje meer hebt

geen opmerkingen

Stijlvolle shirts. Mooie pasvorm. Heel fijn om te dragen!

Vlotte levering en mooie kleding van goede kwaliteit.

De bestelde artikelen werden vlot geleverd. Op de website hebben jullie een uitgebreide keuze en goede merken. Ik zie erg vaak dingen die ik erg leuk vind. De bestelde kleding heeft een goede kwaliteit. De afhandeling van een retourzending (inclusief terugbetaling) ging vlot en gemakkelijk.

Correct

Fijne winkel aardig personeel

Snelle verzending en bij retour snelle refund en toch een maar

Maatje meer zou ik eigenlijk een 10 willen geven! De basis is top. Snel en keurig verzonden. Ook snelle terugbetaling! Helaas moest de jurk retour en daar het wrikt voor mij. In de voorwaarden staat vet gedrukt gratis retour. In de mail na retour sturen staat de vermelding anders. Maatje meer wil ik als tip meegeven zet zoals in de mail vermelding in jullie retour voorwaarden dat als de retour onder het bedrag van €70 komt er 4,95 wordt ingehouden. En reageren op mijn mail van 29/4 zou ook netjes zijn geweest.

Op tijd en netjes afgeleverd

Snelle reactie en levering

Erg tevreden over de snelle reactie en de snelle levering.

mooie webshop en snelle levering.Ook snelle terugboeking na terugsturen van de artikelen MIJN E-MAILADRES IS VERANDERD IN: [email protected]

Perfecte levering. Het enige dat verbeterd kan worden is een nog snellere levering.

Goed.

Goed. Leuke verpakking en snelle levering.

Eindelijk mooie broek gevonden, snelle levering

Prettig

Snel accuraat

Snelle levering en goed assortiment

Grote kledingkeuze. Duidelijke omschrijving. Meteen een tweede bestelling gedaan. Fijn dat er zo snel geleverd kan worden.

Heel fijn en vriendelijk personeel.

Fantastisch.