Super goed verzorgt

Het vest zag er mooi uit. Keurig verpakt. Zo zie je het niet aan.

Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Mooie kleding, die snel geleverd wordt! Top!

Geweldige webshop

Fijne shop om te winkelen. Mooie kwaliteit. Snelle levering, retourneren is simpel en supersnelle terugbetaling.

Zo fijn dat ik jullie gevonden heb. De broek die ik gekocht heb zit heerlijk dus goede keuze geweest. Kom zeker terg

Super !!

Super kwaliteit kleding en heel netjes verpakt ontvangen dank je wel!!

Kleding is naar het zin

Duurde 2 dagen voor het kwam. Helaas heb ik de neiging te groot te bestellen; Nadal van Internet kopen. Gelukkig is ruim mode

Supersnel!

Goed geregeld

Mijn pakketje werd keurig ingepakt verstuurd. Blij met het track en tracing linkje. Bestelling was top. Mooi vest en topje. Niks mis met online bestellen bij Maatjemeer.nl.

Prima service, ruime keuze

Wat je zeggen als het goed is.

Prima!!!

Precies wat ik er van verwacht had

Het terug sturen van het artikel verliep uitstekend

Het terug sturen van het artikel verliep uitstekend

Prachtie tuniek

Genoeg keuze en bestelling was snel geleverd!

Super correct en vriendelijk bedrijf.

Deze levering 3x gebeld.Geen .mail van jullie ontvangen.! Van post nl nog niets gehoord.Pakje is volgens jullie verstuurd!

Snelle levering, goede kwaliteit

Op de website zou ik graag wat meer foto’s van een product zien. Het is nu niet goed te zien wat het midel is. Ook is de structuur van de stof niet zichtbaar.

Bestelling snel geleverd in de winkel waar ik deze opgehaald heb.

Snelle en correcte levering

Leuke website. Mijn bestelling was binnen 2 dagen in huis.

Goed geholpen

Ik had een vraag over het retourneren en de verzendkosten van een pakje en kreeg goede uitleg aan de telefoon. Wat ook heel fijn was bij een retour dat mn geld binnen een paar dagen op mijn rekening stond.

Alles is goed

Altijd snel bezorgd.

Super service, prima contact

Prachtige kleding en duidelijke website !

Goeie service

Snelle levering echter ondanks de goede kwaliteit van het product pastte mijn bestelling niet goed, ik kon het makkelijk retour sturen met bijgevoegd etiket. Het bedrag stond.binnen 3 dagen op mijn rekeninh . Heel netjes afgehandeld !

Een goede vlotte afhandeling van de bestelling.

Bestelling snel geleverd en nadat er een deel retour is gegaan werden geld binnen 2 dagen terug gestort, zeer tevreden.

Prima.

Mooie broek. Kwam overeen met mijn verwachting n.a.v. het plaatje in de webshop. Vlotte levering.

Snelle levering. Was goed verpakt.

Snelle levering. Was goed verpakt.