Snel en goede service
Hoi Mimi, Dankjewel! Super lief van je. Graag tot de volgende keer. Groetjes van Eefje
Ik heb voor de eerste keer iets besteld bij Maatjemeer, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. Veel keuze op de Website en de jurk die ik bestelde, komt goed overeen met de foto op de website. De bestelling werd zeer snel verzonden en correct geleverd (door post.nl).
Hoi Katrien, Wat lief van je :) Wat leuk dat je van plan bent vaker bij ons te komen shoppen :) Groetjes van Eefje
Mooie kwaliteit kleding besteld. Keurig verpakt en snel verzonden. Er moest iets worden geretourneerd en binnen een paar dagen was het geld al terug gestort. Goede communicatie. Heel tevreden.
Dag I, Dankjewel voor deze prachtige omschrijving en mooie woorden. Dat doet ons erg goed! We hopen je weer eens blij te mogen maken met een mooie bestelling :) Met vriendelijke groeten, Hinke
het shirt werd vlot geleverd en prima product
Hoi E,A, Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling. Tot ziens! Met vriendelijke groeten, Hinke
Maatje meer heeft prachtige kleding voor een goede prijs , en de service is echt geweldig !!!!!
Hoi Elza, Wat lief van je! Veel plezier van je mooie aankoop en graag tot ziens :) Groetjes van Eefje
super service e snelle afhandeling
Dag Erna, Dankjewel! Lief van je :) Groetjes van Eefje
Zeer goed, duidelijke informatie en retourinstructies (hoewel ik die niet nodig had want super tevreden met mijn aankoop :-)
Dag Rein, Wat fijn dat je bestelling je zo goed is bevallen! Daar worden wij blij van. Graag tot een volgende keer :) Groetjes van Eefje
Voor t eerst een bestelling gedaan bij Maatje meer. Tuniek besteld. Leuke en makkelijke website. Snel besteld en betaald. (Kaffe Curve Tuniek AMI LS 10580002-52737) Snelle levering, binnen 2 dagen in huis ! Tuniek zit ruim. Iets aan de lange kant voor mij maar dit opgelost met knoop en elastiek :-) Ik vind de stof viscose heerlijk aanvoelen. Zeker als de temperaturen omhoog gaan. Ik kom absoluut terug op de webshop :-) Groetjes van Manon
Hoi Manon, Wat een mooie review heb je voor ons geschreven! Wij zijn heel erg blij met jouw ervaring, dit doet ons goed. We wensen je er veel plezier van je mooie aankoop van Kaffe Curve. Graag tot ziens, Groetjes van Eefje
Colbertjasje besteld bij Maatjemeer. Alles prima zou zeker bij jullie weer wat bestellen. Bedankt voor de fijne service.
Snelle bezorging en ook snelle afhandeling bij retourzending
Hoi An, Dankjewel! Deze woorden doen ons goed :) Groetjes van Eefje
Jullie hebben mooie en goede modemerken. De levering van een bestelling is vlot en goed.
Hoi Joke, Dank je wel voor deze review! Erg aardig van je :) Groetjes van Eefje
Ondanks dat ik mijn bestelling terug gestuurd heb (stond minder leuk dan ik had gedacht), ben ik wel tevreden over de service van deze winkel. Netjes en snel
Hoi Edith, Jammer! Gelukkig kun je altijd retourneren bij ons :) Dankjewel voor de review. Super lief van je. Graag tot een volgende keer Groetjes van Eefje
Nooit eerder iets besteld maar het is top geregeld. Super blij met mijn aankoop!!!
Hoi Christien, Wat leuk dat je een nieuwe klant bij ons bent! :) Heel veel plezier van je aankoop en graag tot ziens Met vriendelijke groeten, Hinke
Zeer attent en vriendelijk. Fijne service en heel vlotte levering. Dat naast de uitstekende sortering van kleding waaruit je kunt kiezen maakt dat ik hier zeker vaker zal bestellen of langskomen in Akkrum.
Hoi Carla, Dankjewel voor de mooie woorden. Ontzettend lief van je. Graag zien we jou bij ons in de winkel in Akkrum! Gezellig :) Met vriendelijke groeten, Hinke
Eerste keer dat ik iets bestelde. Alles werd supersnel afgewikkeld, de maat perfect, helemaal blij met mijn nieuwe pak
Hoi Anka, Wat een lieve woorden, dit doet ons goed. Ontzettend bedankt hiervoor :) Met vriendelijke groeten, Hinke
Geweldige site,mooie kleding,snelle service,binnen een dag de bestelling binnen. Is de bestelling,niet naar je zin,en je hebt het geretourneerd,dan heb je binnen 2 dagen het bedrag weer op je rekening staan. Prima service!
Hoi Lia, Wat een mooie omschrijving van onze webshop! Super lief van je dat je dit met ons hebt willen delen. Met vriendelijke groeten, Hinke
Aan mijn verwachting voldaan
Dag Guus, Fijn om te horen! Heel erg bedankt voor deze goeie beoordeling :) Met vriendelijke groeten, Hinke
Mw. Wassenaar is al jaren klant bij MM. Ze wordt als zodanig gewaardeerd.
Hoi Piety, Heel erg bedankt voor deze review! :) Met vriendelijke groeten, Hinke
Duidelijke omschrijving, goede maatvoering en snelle levering
Hoi Attie, Dankjewel voor deze mooie woorden. Met vriendelijke groeten, Hinke
De kleding is fantastisch, precies zo als de foto's Hele goede kwaliteit zit heel lekker. Jullie hebben er een klant bij.
Hoi Ietje, Super lief van je! :) Ontzettend bedankt voor deze review. Met vriendelijke groeten, Hinke
Snelle, correcte levering!
Hoi Lidy, Dankjewel! Mooie woorden :) Met vriendelijke groeten, Hinke
Snelle levering, netjes verpakt.
Hoi Anja, Heel erg bedankt! :) Graag tot ziens Met vriendelijke groeten, Hinke
Ik had een jurk besteld van EUR 94,95 (welke ik pas laat ontving door toedoen van Post NL). Helaas zat de jurk niet naar wens. Er is aan mij slechts EUR 90,= gecrediteerd. Ik heb per e-mail om de reden gevraagd, maar geen antwoord gekregen. Dit wordt niet op de homepage vermeld. Een retour had voorkomen kunnen worden als men duidelijk de omvang van borst en heupen had vermeld, wat andere webwinkels wel doen, die naast een online winkel ook een stenen winkel hebben. Het gratis retour op de homepage is misleidend, vooral ook omdat bij een eerder telefonisch onderhoud mij werd gezegd dat retourneren gratis is. Het lijkt mij dan ook een kleine moeite om een e-mail van 21 maart te beantwoorden, waarin ik vroeg of er soms iets was misgegaan met het terugzenden. Ik had dus net zo goed een eigen verzendzegel kunnen gebruiken en dan was ik minder kwijt geweest dan via een zogenaamd gratis retour. Het is jammer, want men heeft een leuke collectie, maar een winkel, die niet de moeite neemt een e-mail te beantwoorden (waarin ik niet om geld terug vroeg), sla ik liever over.
Dag Josee, Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Ten eerste wil ik je bedanken voor de feedback, ik zal het zeker meenemen naar onze afdeling logistiek. Ik heb zojuist even onze mail doorgezocht. Onder het e-mail adres die jij gebruikt hebt om jouw bestelling bij ons te plaatsen, kan ik helaas geen ontvangen e-mail vinden. Het kan zijn dat hier iets mis is gegaan. Wij negeren namelijk nooit opzettelijk een e-mail. Als beleid hebben wij dat we binnen 24 uur op werkdagen contact met de klant opnemen. Telefonisch of als reactie op mail. Mocht je in de toekomst vragen hebben kun je ons altijd telefonisch bereiken, dan kun je direct een antwoord krijgen op jouw vraag. :) Over een misleidende tekst op onze homepage valt te twisten. Wij geven op onze homepage de volgende tekst weer: '' PostNL €4,95 . Gratis bij afgeronde aankoop (NL) vanaf €70,- ) Een afgeronde aankoop is uiteraard na het verwerken van eventuele retours. Mocht je iets retour sturen en daardoor jouw aankoop onder de €70,- komt, zullen er verzendkosten gerekend worden. Retourneren is ten alle tijde gratis. Mocht je items geretourneerd hebben maar blijft jouw afgeronde bestelling boven de €70,- dan zullen er ook geen verzendkosten worden gerekend. Helaas is jouw gehele bestelling retour gekomen dus is jouw afgeronde bestelling een totaal aankoopbedrag van €0,-. Ik hoop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben dan mag je ons gerust bellen. Ik hoop dat wij jou weer eens blij mogen maken met een mooie bestelling! Met vriendelijke groeten, Mirjam
Ik had een vest besteld, was achteraf te groot, geretourneerd bij post.nl, de volgende dag kreeg ik al bericht dat de zending bij jullie binnen was, het geld stond de dag daarna alweer op m'n rekening! Prima service van zowel jullie als post.nl!
Ik heb onlangs voor de eerste keer een artikel bij u gekocht. Ik leefde in de veronderstelling dat dit artikel van katoen en/of wol zou zijn gelet op het plaatje op uw site en naar aanleiding van hetgeen ik feitelijk naar op zoek was; te weten vesten van diverse soorten en maten die gehaakt zijn. Patronen van Karin Bloemen. Voor mij dus enigszins misleidend als u begrijpt wat ik bedoel. Ik maakte het pakketje open en vond het al zo licht van gewicht. Het had dan weliswaar de figuurlijke patronen van Karin Bloemen maar heeft een geheel andere stof. Nu het jasje hartstikke leuk staat en goed past heb ik dit artikel gehouden. In voorkomende gevallen zal ik meer alert zijn. Voor het overige ben ik van mening dat u een mooi samengestelde collectie heeft voor elk wat wils.... Ik zal uw site zeker vaker in de gaten houden.
Dag Petite, Ik begrijp helemaal dat je door het gehaakte patroon van de collectie van Karin Bloemen met Plusbasics in de veronderstelling was dat dit ook gehaakt materiaal was. Echter is dit juist een travel kwaliteit! Dit was ook de gedachte van Karin Bloemen en Plusbasics achter deze collectie. Een haaklook maar dan in travel kwaliteit :). Je kunt altijd in de omschrijvingen van onze producten de stofsamenstellingen vinden. Hier staat alle informatie in over de items. Deze kun je vinden door op het artikel te drukken, rechts naast de afbeelding van het item staat onze omschrijving. Ik ben erg blij om te lezen dat het items je alsnog zo goed is bevallen! Heel erg bedankt voor je review en graag tot ziens :) Met vriendelijke groeten, Mirjam