Snelle, correcte levering!
Hoi Lidy, Dankjewel! Mooie woorden :) Met vriendelijke groeten, Hinke
Snelle levering, netjes verpakt.
Hoi Anja, Heel erg bedankt! :) Graag tot ziens Met vriendelijke groeten, Hinke
Ik had een jurk besteld van EUR 94,95 (welke ik pas laat ontving door toedoen van Post NL). Helaas zat de jurk niet naar wens. Er is aan mij slechts EUR 90,= gecrediteerd. Ik heb per e-mail om de reden gevraagd, maar geen antwoord gekregen. Dit wordt niet op de homepage vermeld. Een retour had voorkomen kunnen worden als men duidelijk de omvang van borst en heupen had vermeld, wat andere webwinkels wel doen, die naast een online winkel ook een stenen winkel hebben. Het gratis retour op de homepage is misleidend, vooral ook omdat bij een eerder telefonisch onderhoud mij werd gezegd dat retourneren gratis is. Het lijkt mij dan ook een kleine moeite om een e-mail van 21 maart te beantwoorden, waarin ik vroeg of er soms iets was misgegaan met het terugzenden. Ik had dus net zo goed een eigen verzendzegel kunnen gebruiken en dan was ik minder kwijt geweest dan via een zogenaamd gratis retour. Het is jammer, want men heeft een leuke collectie, maar een winkel, die niet de moeite neemt een e-mail te beantwoorden (waarin ik niet om geld terug vroeg), sla ik liever over.
Dag Josee, Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Ten eerste wil ik je bedanken voor de feedback, ik zal het zeker meenemen naar onze afdeling logistiek. Ik heb zojuist even onze mail doorgezocht. Onder het e-mail adres die jij gebruikt hebt om jouw bestelling bij ons te plaatsen, kan ik helaas geen ontvangen e-mail vinden. Het kan zijn dat hier iets mis is gegaan. Wij negeren namelijk nooit opzettelijk een e-mail. Als beleid hebben wij dat we binnen 24 uur op werkdagen contact met de klant opnemen. Telefonisch of als reactie op mail. Mocht je in de toekomst vragen hebben kun je ons altijd telefonisch bereiken, dan kun je direct een antwoord krijgen op jouw vraag. :) Over een misleidende tekst op onze homepage valt te twisten. Wij geven op onze homepage de volgende tekst weer: '' PostNL €4,95 . Gratis bij afgeronde aankoop (NL) vanaf €70,- ) Een afgeronde aankoop is uiteraard na het verwerken van eventuele retours. Mocht je iets retour sturen en daardoor jouw aankoop onder de €70,- komt, zullen er verzendkosten gerekend worden. Retourneren is ten alle tijde gratis. Mocht je items geretourneerd hebben maar blijft jouw afgeronde bestelling boven de €70,- dan zullen er ook geen verzendkosten worden gerekend. Helaas is jouw gehele bestelling retour gekomen dus is jouw afgeronde bestelling een totaal aankoopbedrag van €0,-. Ik hoop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben dan mag je ons gerust bellen. Ik hoop dat wij jou weer eens blij mogen maken met een mooie bestelling! Met vriendelijke groeten, Mirjam
Ik had een vest besteld, was achteraf te groot, geretourneerd bij post.nl, de volgende dag kreeg ik al bericht dat de zending bij jullie binnen was, het geld stond de dag daarna alweer op m'n rekening! Prima service van zowel jullie als post.nl!
Ik heb onlangs voor de eerste keer een artikel bij u gekocht. Ik leefde in de veronderstelling dat dit artikel van katoen en/of wol zou zijn gelet op het plaatje op uw site en naar aanleiding van hetgeen ik feitelijk naar op zoek was; te weten vesten van diverse soorten en maten die gehaakt zijn. Patronen van Karin Bloemen. Voor mij dus enigszins misleidend als u begrijpt wat ik bedoel. Ik maakte het pakketje open en vond het al zo licht van gewicht. Het had dan weliswaar de figuurlijke patronen van Karin Bloemen maar heeft een geheel andere stof. Nu het jasje hartstikke leuk staat en goed past heb ik dit artikel gehouden. In voorkomende gevallen zal ik meer alert zijn. Voor het overige ben ik van mening dat u een mooi samengestelde collectie heeft voor elk wat wils.... Ik zal uw site zeker vaker in de gaten houden.
Dag Petite, Ik begrijp helemaal dat je door het gehaakte patroon van de collectie van Karin Bloemen met Plusbasics in de veronderstelling was dat dit ook gehaakt materiaal was. Echter is dit juist een travel kwaliteit! Dit was ook de gedachte van Karin Bloemen en Plusbasics achter deze collectie. Een haaklook maar dan in travel kwaliteit :). Je kunt altijd in de omschrijvingen van onze producten de stofsamenstellingen vinden. Hier staat alle informatie in over de items. Deze kun je vinden door op het artikel te drukken, rechts naast de afbeelding van het item staat onze omschrijving. Ik ben erg blij om te lezen dat het items je alsnog zo goed is bevallen! Heel erg bedankt voor je review en graag tot ziens :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
De service kan niet beter 1 shirt terug gestuurd en binnen 2 dagen geld terug, Super.
Hoi Jennie, Dat is fijn om te lezen! Heel erg bedankt dat je dit met ons hebt willen delen. Hier worden we blij van :) Met vriendelijke groeten, Hinke
Snelle levering, mooie kleding. Goed verpakt en makkelijk retour als het nodig blijkt
Hoi Gea, Heel erg bedankt voor deze lieve review. Daar worden wij blij van Met vriendelijke groeten, Hinke
Jurk besteld en perfecte aflevering.
Dag Tine, Dankjewel! Veel plezier van je mooi jurk :) Met vriendelijke groeten, Hinke
Altijd prima verzorgd en bij vragen snel een Vriendelijk antwoord.
Hoi Maria, Dankjewel! Super lief van je dat je dit met ons hebt willen delen. Met vriendelijke groeten, Hinke
Makkelijk te bestellen. Maten kloppen goed. Fijn zittende kledingstukken. Aangenaam verrast.
Hoi Debby, Dankjewel, erg fijn om te lezen dat je ons deze prachtige opsomming aan complimenten gunt :) Met vriendelijke groeten, Hinke
Mijn bestelling werd snel geleverd. Kwaliteit vond ik tegenvallen waardoor ik het pakket retour heb gestuurd. Ook dit werd weer snel afgehandeld!
Hoi Verolene, Jammer dat het helaas tegenviel! Hopelijk mogen wij jou weer eens blij maken met een mooie bestelling :) Dankjewel voor het delen Met vriendelijke groeten, Hinke
Hele mooie winkel waar ik fijn geholpen werd, daarna online ook iets besteld en dat is naar volle tevredenheid verlopen, ook het retourneren!
Dag Karen, Wat een fijn compliment! Super bedankt hiervoor :) Graag tot ziens in onze winkel of online :) Met vriendelijke groeten, Hinke
Mooie kleren van Plusbasic. Ben er blij mee. Prima service
Hoi Greet, Veel plezier van je aankoop van Plusbasics. Dankjewel voor het delen met ons, erg lief van je :) Groeten van Mirjam
Goede toegankelijke website . Wekelijks nieuwe producten op de site. Kijk er graag op en koop er ook regelmatig. Bestellingen worden snel geleverd. Retourafhandeling goed geregeld. Binnen 2 dagen wordt het geld teruggestort. Top!
Hoi Mieke, Dankjewel voor deze mooi omschrijving van onze webshop! Heel veel plezier van je aankopen en tot ziens :) Groeten van Mirjam
De winkel is helaas nogal ver weg maar als ik in de buurt ben kom ik altijd even snuffelen en ga nooit zonder aankoop de deur uit. Gelukkig is er de webshop waar ik wel regelmatig bestel. Het proces is gemakkelijk en tot nu toe alleen positieve ervaringen gehad. De medewerkers zijn altijd even vriendelijk en de collectie is helemaal naar mijn smaak, mooie merken en goede kwaliteit. Kortom, ga zo door.
Hoi Carolien, Prachtige opsomming aan complimenten! Ontzettend lief van je dat je dit met ons deelt. Wat leuk om te lezen dat je vanuit Rotterdam ook bij ons in Akkrum komt. Natuurlijk kun je ook altijd online bij ons shoppen op de webshop. Maar in onze winkel langskomen vinden wij altijd ook wel erg gezellig :) Groeten van Mirjam
Heel snel en correct met retour en terug storten van bedragen. Leuke en kwalitatief mooie kleding
Hoi Inge, Dankjewel voor het schrijven van deze review. Dit doet ons erg goed :) Groeten van Mirjam
Mooie kleding, snel geleverd, doet wat het beloofd.
Hoi Diny, Heel erg bedankt! :) Graag tot de volgende keer Groeten van Mirjam
Heel snelle service, goede producten. Netjes verpakt
Hoi Loes, Dankjewel voor deze opsomming aan complimenten! Dat doet ons goed. Tot ziens! Groeten van Mirjam
Alle on line leveranciers zouden jullie werkwijze over moeten nemen. Snelle reacties TOP
Hoi Carla, Wat een super fijn compliment! Hier worden wij blij van :) Groeten van Mirjam
Bestelling vlug en netjes geleverd Ben erg tevreden.
Hoi Marina, Dankjewel voor deze lieve review! :) Groeten van Mirjam
Ik ben een trouwe klant en dat is niet voor niets. Fijne winkel, snelle levering en goede kwaliteit.
Hoi Joke, Dat is super fijn om te lezen! Dankjewel :) Groeten van Mirjam
Als ik niet in Friesland ben, lukt het winkelen bij jullie in de webshop goed. Ook het contact met jullie verloopt goed en vertrouwelijk als er moeilijkheden bij het plaatsen van de bestelling zijn.
Hoi Anita, Schitterende review! Dit vinden wij zo fijn om te lezen. Erg leuk dat je bij ons in de winkel komt en online shopt. We zijn blij met het vertrouwen wat jij in ons hebt als winkel en webshop. Graag tot ziens! Groetjes van Lummie
Snelle levering goede kwaliteit
Hoi Mariette, Dankjewel! Lieve woorden doen ons altijd goed. Tot ziens, Groetjes van Lummie
De uitgebreide beschrijving van de kleding maakt dat je precies weet wat je bestelt. De bestelde kleding werd supersnel geleverd. Retourinformatie was bijgesloten, maar had ik gelukkig niet nodig.
Hoi Lidie, Dankjewel! Super lief van je. Heel erg fijn dat alles zo duidelijk voor je is en dat je ons vertrouwd :) Graag tot ziens, Groetjes van Lummie
Correct was het bericht dat de order iets vertraging had. De levering was uiterst verzorgd. Helaas moest ik gebruik maken van de retourbehandeling. Broek paste perfect alleen de beenlengte was te kort.
Hoi Evelyn, Jammer dat je iets hebt moeten retourneren. Gelukkig is het retourproces duidelijk! Dankjewel voor het schrijven van deze review Groetjes van Lummie