De uitgebreide beschrijving van de kleding maakt dat je precies weet wat je bestelt. De bestelde kleding werd supersnel geleverd. Retourinformatie was bijgesloten, maar had ik gelukkig niet nodig.
Hoi Lidie, Dankjewel! Super lief van je. Heel erg fijn dat alles zo duidelijk voor je is en dat je ons vertrouwd :) Graag tot ziens, Groetjes van Lummie
Correct was het bericht dat de order iets vertraging had. De levering was uiterst verzorgd. Helaas moest ik gebruik maken van de retourbehandeling. Broek paste perfect alleen de beenlengte was te kort.
Hoi Evelyn, Jammer dat je iets hebt moeten retourneren. Gelukkig is het retourproces duidelijk! Dankjewel voor het schrijven van deze review Groetjes van Lummie
Broeken werden geleverd zo snel als mogelijk. Top!
Hoi Netty, Dankjewel! Super lief van je :) Groetjes van Lummie
Fijne webwinkel , snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden als er iets van de bestelling wat later wordt geleverd.
Hoi Annet, Mooi omschreven, dankjewel! Ontzettend aardig van je. Graag tot ziens, Groetjes van Lummie
Alles goed geregeld
Hoi Ria, Dankjewel! Lief van je, graag tot ziens. Groetjes van Lummie
Super , goede en verzorgde levering , blij met mijn aankoop
Hoi Virginia, Wat fijn om te horen! Dankjewel! Tot ziens, Groetjes van Lummie
Het bestellen ging makkelijk en de bestelling werd snel geleverd. Niet alles was naar mijn smaak. Hoe je moet retourneren is duidelijk en simpel. Alles wordt snel en keurig afgehandeld.
Dag, Mooi geschreven, dankjewel voor deze lieve woorden. Dankjewel! Groetjes van Mirjam
In een woord Prima
Hoi Marieke, Dankjewel! Aardig van je. Groetjes van Mirjam
Leuke winkel met veel keuze mooie kleding. Deze keer via webshop besteld. Levering snel.
Hoi Anita, Leuk om te zien dat je zowel bij ons online komt als bij ons in de winkel :) Dat vinden wij altijd heel erg leuk om te lezen. Dankjewel voor het delen! Groetjes van Mirjam
Het product was wat ik er van verwacht had en de bestelling was snel binnen. Het persoonelijke berichtje op het pakketje vond ik erg leuk. Voelt warm. Het zou voor mij nog prettiger zijn als jullie met klaarna zouden werken. Dan zou ik denk ik sneller bestellen.
Hoi Sandra, Wat fijn! Daar doen we het voor. Persoonlijk klantencontact is enorm belangrijk voor ons. Ik zal je feedback over Klarna doorgeven, wie weet in de toekomst is het iets voor ons. Dankjewel voor de feedback en deze fijne beoordeling :) Groetjes van Mirjam
Prima. Duidelijke communicatie via de mail.
Hoi M, Dankjewel voor deze super fijne beoordeling. Lief van je! Graag tot ziens. Groetjes van Mirjam
MM geeft een goed betrouwbaar gevoel. Goede kwaliteit en ook bij retour zending geen problemen. Fijn om bij jullie iets te bestellen!
Hoi Anneke, Wat een enorm fijn compliment, daar worden wij enorm vrolijk van. Dankjewel voor het schrijven van deze goeie beoordeling! Tot ziens, Groetjes van Mirjam
Prima en snelle bezorging .
Hoi Ina, Dankjewel voor de lieve woorden. Tot ziens! Groetjes van Mirjam
Goed product. Snel geleverd. Teruggave ook correct afgehandeld
Hoi Tonny, Wat lief van je! Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling. Dat doet ons enorm goed. Groetjes van Mirjam
Makkelijk besteld en snel geleverd
Hoi Carla, Dankjewel! Erg lief van je. Graag tot ziens, Groetjes van Mirjam
klantvriendelijk met zeer snelle service en zeer goede producten! Erg bij met deze winkel
Hoi Joke, Dankjewel voor de lieve woorden! Daar worden wij blij van :) Groetjes van Mirjam
Hoi Wilhelmina, Dankjewel! Lief van je. Groetjes van Mirjam
Goede service service
Hoi A, Dankjewel! Lieve woorden doen ons goed. Groetjes van Mirjam
Hoi Joke, Dankjewel voor het reageren, daar word wij blij van! Tot ziens, Groeten van Hinke
Ik kreeg mijn pakje op tijd, dat was fijn. En de broek paste prima! De 2 blouses die ik had besteld zaten in een plastic zak, verkreukeld er miste ook een knoop. Ik heb ze geretourneerd want ze stonden niet goed en de kwaliteit was ook niet erg goed. Vorig jaar ook iets online besteld en was de verkeerde kleur geleverd. Verder leuke kleding voor grote maten! Ik zou eerder naar de winkel komen dan online bestellen gezien mijn ervaring dan is de kwaliteit beter te zien.
Hoi Kar, Wat jammer om te lezen dat je deze niet zo fijne ervaring met ons hebt gehad. Bij het versturen van kleding doen wij de items altijd eerst in een plastic gripzakje en vervolgens in de doos. Dit voorkomt dat mocht de doos nat worden, de kleding in goeie staat blijft. Helaas komt het ook voor dat door het vervoeren van de kleding het er ''rommelig'' uit de doos komt, hier kunnen wij helaas niks aan doen. Maar wel begrijp ik dat dit erg jammer is. Onze excuses hiervoor. We nodigen je graag bij ons in de winkel uit! Tot ziens :) Groeten van Hinke
-Snelle levering van kleding. -Correcte terugbetaling bij retour, binnen 2 dagen. -Maken waar wat ze beloven. -Mooie kleding. -Goede bereikbaar en snel antwoord.
Hoi Janine, Wat heb je een prachtige opsomming aan complimenten voor ons geschreven. Hier worden wij erg blij van. Super lief dat je de moeite hebt genomen hiervoor. :) Groeten van Hinke
Veel keus, snelle levering en goed verpakt. Op de doos nog een vriendelijk groet kaartje. Heel leuk! 1 art. retour gestuurd en de verwerking hiervan gebeurde snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Info op de website heel duidelijk en goed. Kortom absolute aanrader!
Hoi Carmen, Dankjewel! Wat leuk dat je deze dingen benoemd. Hier worden wij heel erg vrolijk van. Tot ziens! Groeten van Hinke
Wederom een fijne lange broek van Yoek.
Hoi Fenny, Dankjewel! Heel erg veel plezier van je broek van Yoek. Hopelijk tot ziens :) Groeten van Hinke
Vlotte levering en fijne ervaring. Mooie website.
Hoi Gerry, Dankjewel voor de complimenten! Hier worden wij blij van :) Groeten van Hinke
Snel
Hoi Katja, Dankjewel! Super lief van je. Groeten van Hinke