Helemaal oké

De uitgebreide beschrijving van de kleding maakt dat je precies weet wat je bestelt. De bestelde kleding werd supersnel geleverd. Retourinformatie was bijgesloten, maar had ik gelukkig niet nodig.

Verzorgd en correct

Correct was het bericht dat de order iets vertraging had. De levering was uiterst verzorgd. Helaas moest ik gebruik maken van de retourbehandeling. Broek paste perfect alleen de beenlengte was te kort.

Snel

Broeken werden geleverd zo snel als mogelijk. Top!

Fijne webwinkel met veel keuze, mooie merken.

Fijne webwinkel , snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden als er iets van de bestelling wat later wordt geleverd.

bestelling snel afgehandeld

Alles goed geregeld

Super , goede en verzorgde levering , blij met mijn aankoop

Betrouwbare online winkel met mooie kleding

Het bestellen ging makkelijk en de bestelling werd snel geleverd. Niet alles was naar mijn smaak. Hoe je moet retourneren is duidelijk en simpel. Alles wordt snel en keurig afgehandeld.

In een woord Prima

Snel en goede service

Leuke winkel met veel keuze mooie kleding. Deze keer via webshop besteld. Levering snel.

Snel

Het product was wat ik er van verwacht had en de bestelling was snel binnen. Het persoonelijke berichtje op het pakketje vond ik erg leuk. Voelt warm. Het zou voor mij nog prettiger zijn als jullie met klaarna zouden werken. Dan zou ik denk ik sneller bestellen.

Heel erg goed.

Prima. Duidelijke communicatie via de mail.

Betrouwbare service en goede communicatie.

MM geeft een goed betrouwbaar gevoel. Goede kwaliteit en ook bij retour zending geen problemen. Fijn om bij jullie iets te bestellen!

Snel in huis

Prima en snelle bezorging .

Snelle goede bezorging

Goed product. Snel geleverd. Teruggave ook correct afgehandeld

Snelle afhandeling en levering

Makkelijk besteld en snel geleverd

fijne klantvriendelijke webshop

klantvriendelijk met zeer snelle service en zeer goede producten! Erg bij met deze winkel

Goedes

Goede service service

Snel geleverd en netjes verpakt!

Beter in de winkel dan online shoppen

Ik kreeg mijn pakje op tijd, dat was fijn. En de broek paste prima! De 2 blouses die ik had besteld zaten in een plastic zak, verkreukeld er miste ook een knoop. Ik heb ze geretourneerd want ze stonden niet goed en de kwaliteit was ook niet erg goed. Vorig jaar ook iets online besteld en was de verkeerde kleur geleverd. Verder leuke kleding voor grote maten! Ik zou eerder naar de winkel komen dan online bestellen gezien mijn ervaring dan is de kwaliteit beter te zien.

Leuke webshop met een breed aanbod aan kleding voor vrouwen met een grotere maat.

-Snelle levering van kleding. -Correcte terugbetaling bij retour, binnen 2 dagen. -Maken waar wat ze beloven. -Mooie kleding. -Goede bereikbaar en snel antwoord.

Absolute aanrader

Veel keus, snelle levering en goed verpakt. Op de doos nog een vriendelijk groet kaartje. Heel leuk! 1 art. retour gestuurd en de verwerking hiervan gebeurde snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Info op de website heel duidelijk en goed. Kortom absolute aanrader!

Prima snelle levering.

Wederom een fijne lange broek van Yoek.

Fijne ervaring

Vlotte levering en fijne ervaring. Mooie website.