Aan de telefoon behulpzaam maar ook de levering was naar wens
Het plaatsen ging voorspoedig. Tevens is er door hekkenwereld snel en goed geacteerd op het verzoek om de materialen die aanvullend nodig waren af te sturen.
Duidelijke website, snelle en correcte levering
Ik zocht op internet naar stalen paalkoppen. Niet veel (online) leveranciers. Hekken wereld kwam naar boven als diegene met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Toen ook de service en snelle levering goed bleken kan ik oprecht Hekwereld aanbevelen.
Goede site, makkelijk te bestellen. Na invoering snelle bevestiging van levertijd/leverdatum. Correct transport en vriendelijke bezorger.
Bestelling eenvoudig geregeld op de website. Duidelijke communicatie wanneer de producten klaar lagen. Wegens omstandigheden was ik niet in staat de bestelling zelf op te halen. Vervolgens werd deze kosteloos bezorgd. Superservice!
De bestelde paalkoppen hadden helaas wat scherfjes lak eraf. Mogelijk ontstaan door het verzenden. Misschien beter verpakken in bubbeltjesplastic ter bescherming. De klantenservice was echter vlot, accuraat en naar tevredenheid.
Goedemiddag, Dank voor uw review. We gaan deze review doorgeven aan ons magazijn en zullen beter opletten met het verpakken van de paalkoppen! Zoals bekend zijn we in overleg met u tot een passende oplossing gekomen. Alsnog heel veel plezier van uw bestelling gewenst! Met vriendelijke groeten, Klantenservice Hekkenwereld
Mooi bedrijf,scherpe prijs en goede service.
Snelle verwerking van de bestelling, de materialen zijn van goede kwaliteit. Bij de bezorging is in telefonisch overleg al het materiaal netjes achter het huis gezet.
Duidelijke website, snelle levering, klant-en servicegericht.
Mooie hekpoort geleverd. Goede service zowel per telefoon als in de bijgeleverde beschrijving. Een poort voor elke dag!
Ook deze bestelling was weer vlot en correct uitgevoerd. Producten zijn van goede kwaliteit met een acceptabele prijs.
Makkelijk bestellen, niet te duur. En gratis en snel thuis bezorgd ! Goede service.
Prima online aankoop ervaring gehad bij Hekkenwereld, alles in goede staat ontvangen en als er iets onduidelijk is, reageert Tim snel op berichten. Levering stipt volgens afspraak, de chauffeur was aardig en behulpzaam.
Voor de tweede keer een dubbelstaafhekwerk besteld bij Hekkenwereld.nl. Net zoals de eerste keer ben ik weer zeer aangenaam verrast over de kwaliteit van de materialen, de scherpe prijzen en vooral de prettige service. Zelf als laatste adres van de rit is de eigen bezorgdienst nog even enthousiast en vriendelijk. Even helpen om de spullen op de juiste plek te zetten is ook geen probleem. Het volgende hek.... zeker van Hekkenwereld!
Snelle levering van bestelde produkten Zeer accurate werknemers. Deze firma doet wat het beloofd
Top service , snelle levering door goedgemutste chauffeur en je eventuele vragen snel beantwoord.
Het hekwerk ziet er prima uit, alles was meegeleverd
Wereldzaak
hekwerk is mooi afgewerkt maar toch een maar heb twee hekken besteld met een poort. bij de poort krijg je vier beugels om het hek vast te zetten deze moet je d'r zelf op boren. voor een hek een set bevestiging materiaal dus moest ik zelf nog naar de Gamma om extra bouten te halen. Ondanks dit toch tevreden met het materiaal.
Duidelijke website en communicatie.
Snelle levering, goede kwaliteit!
Prima van plaatsen order tot levering Afspraken en (digitale)toezegging worden allen keurig nagekomen.
Goed materiaal voor de mooie prijs Goed verpakt en een duidelijk beschrijving er bij