Pluspunten
Hekwerk geleverd met duidelijke installatiehandleiding, top! Niet gevraagd, toch gekregen: zelfborende parkers
VerbeterpuntenToon additionele benodigdheden (bijv. lakflesje) niet pas bij de betalingscyclus, maar eerder.
Pluspunten
Bestelling correct afgehandeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, netjes geholpen
Pluspunten
Scherpste prijs in de markt Extreem goede communicatie zowel via mail als telefoon Zeer vriendelijk personeel voor het plaatsen van de hekken, en zeer strak geplaatst
Pluspunten
Een mooi, goed georganiseerd bedrijf. Aardige ontvangst en bijzonder vriendelijke behandeling. Afspraken, o.a. over bezorging, keurig nagekomen en een prima product.
Pluspunten
Topzaak, snelle levering en goed klantcontact. Per ongeluk was de factuur door ons dubbel overgemaakt. Dit is door hun zeer snel opgepakt en gerestitueerd. Een nabestelling van klein materiaal werd zelfs gratis verzonden!!!
VerbeterpuntenNiets dan lof!
Pluspunten
Super service, contact verliep heel fijn, werd snel geholpen en de kwaliteit van de producten top
Verbeterpuntenkeep going!
Pluspunten
Goede service en snel geleverd.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering en goede producten !
VerbeterpuntenWeet nu even niks.
Pluspunten
Volgens afspraak, netjes geleverd, vriendelijke chauffeur, behulpzaam en goede uitleg. Plus een klein cadeautje voor de klant....erg goed en graag weer !
Pluspunten
Snelle en vriendelijke levering. Had even twijfels na de bestelling, maar de bezorging, eigen personeel was erg secuur en hielp nog goed mee.
VerbeterpuntenKan ik zo even niet op komen.
Pluspunten
Perfecte levering van onze hekken. Zeer goede kwaliteit en precies zoals we voor ogen hadden.
Pluspunten
goede communicatie, fijne medewerkers, duidelijke website, fijne montage mannen en schitterend resultaat. en dat voor een mooie prijs! Helemaal top!
Verbeterpuntenik hoop dat jullie als bedrijf nog verder gaan groeien en ik zal iedereen jullie aanbevelen.
Pluspunten
Goede kwaliteit materiaal, eigen bezorgservice waardoor je materialen onbeschadigd aankomen. Goede communicatie en een nette prijs.
Pluspunten
Snelle levering, goed product
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Netjes en compleet geleverd voor een scherpe prijs zonder dat ik thuis was, mijn fout mijn complimenten voor de bezorger !
VerbeterpuntenOf het hekwerk thuis bezorgd moest worden vond ik moeilijk aan te geven op de site. nadat ik gebeld had werd het veranderd en meteen geregeld Misschien kunt u er even na kijken of dit inderdaad zo is, anders lag het aan mij. M.v.g.r. Tjeerd Hol
Pluspunten
Afspraken worden gewoon nagekomen en er wordt tijdig vooraf gebeld dat de bestelling onderweg is, prima hoor!
Verbeterpuntenkan ik niet bedenken
Pluspunten
Duidelijke website waarop producten getoond worden, selecteren en kiezen van de juiste producten is eenvoudig. Goede communicatie en snelle eigen leveringsservice.
Pluspunten
Top geholpen met prima service. Aanradertje
Pluspunten
Ruim op tijd geleverd na 1,5 dag de bestelling te hebben geplaatst. Helemaal top! Bedankt.
VerbeterpuntenWerkt super snel, website top.
Pluspunten
prima prijs, snelle service, vriendelijke medewerkers
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service, vriendelijke bezorging
Pluspunten
Goed advies bij aanschaf. Ik heb zelf een tekening gemaakt zoals het moet worden en een medewerker van Hekkenwereld heeft voor mij de bestelling samengesteld. Ook de chauffeur die de bestelling bracht heeft goed advies gegeven. Dus een tevreden klant.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levertijd. Nette producten.
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Betrouwbaarheid, juiste materiaal geleverd, goede connunicatie