Mijn moeder had t al gekocht. Had t dus dubbel. Retourneren was ook makkelijk. Had geld oom snel retour.
Goede website, snelle levering, makkelijk geregeld.
Nu voor de tweede keer hier een bestelling gedaan, En ook nu weer zeer goed bevallen, Wat deze onderneming zegt te doen, Dat doen ze ook en dan in erg ruime mate.
Keurig en correct qua communicatie en levering. Tweede bestelling was net zo goed als de eerste. Aanrader!
Goed en snel contact met de servicebalie. Snelle levering
Goed pakketje ontvangen
Eind juli kocht ik online 2 warmwaterzakken. slechts na een paar keer gebruik bleef het schroefdraad van de dop in de hals van de kruik vastzitten. Ik heb meteen de volgende dag een nieuwe ontvangen. Prima service. Bedankt
Pakket binnen volgens afspraak Website duidelijk en snel bestelling geplaats
Mijn bestelling kwam helemaal kapot aan, één grote smeurie met splinters. Binnen 2 dagen had ik een hele nieuwe bestelling binnen. Chapeau, wat een goede service.
juiste producten , snelle levering
Prima website en snelle levering.
Snelle levering en altijd prima producten
Alles keurig verzorgt
Geen opmerking
zeer snel geleverd en netjes verpakt
De 2 pakken wasbare mondkapjes (€ 50,=) bleken echt rommel na het 1 keer gezamenlijk wassen volgens wasvoorschrift op 60C. Ze waren enorm gekrompen en pasten daardoor niet meer. De witte voering van de zwarte mondkapje was bovendien na het wassen op de stik naden zichtbaar. Dus mondkapjes nooit kunnen dragen, weggegooid en € 50 kwijt.
goede levering
Prima producten, snel en adequaat geleverd
Echt niet verwacht eind de middag besteld volgende ochtend al in huis. Super fijn
Het is gemakkelijk te bestellen omdat de website duidelijk en overzichtelijk is. De levering is bijzonder snel. Ik bestelde al diverse keren in deze Corona periode. Zal dat in de toekomst blijven doen.
bestelling snel geleverd.
als ik neusspray bestel en ik krijg neusdruppels dan kun je niet tevreden zijn. dus voor de toekomst maar even kijken of ik weer bestel.