Snel en goed

Snelle bezorging goede producten

goed en betrouwbaar

Op tijd en leuke aanbieding

Goed gedaan

Besteld en snel geleverd, top.

Snelle levering.

Perfect!

Snelle levering en alles correct geleverd met post.nl een dag na bestelling!

gebruikersvriendelijk en super snel bezorgd

gebruikersvriendelijk en super snel bezorgd

Makkelijk bestelproces en producten werden binnen no time geleverd!

Besteld op zondag en op maandag al geleverd!

Snelle levering. Soms wel beperkte/weinig voorraad.

Chapeau!

Snelle en correcte levering, chapeau!

Het bestellen ging eenvoudig. De artikelen kreeg ik keurig netjes conform afspraak.

Goede snelle service

Bestellen via de site is heel makkelijk en geen minimum bedrag vereist wat ik heel fijn vind. Pakketje was de volgende dag al in huis.

2 spenen besteld

ik heb 2 spenen besteld heb een zoon en kreeg een roze glow in the dark terwijl ik een blauwe had besteld en de ander was ook niet dezelfde die ik had besteld.

Mijn bestelling was er snel de volgende dag goed verpakt en prins voor elkaar

Snelle bezorging en uitgebreid online assortiment

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen! Ik vind het ook prettig dat er keuze is uit veel verschillende producten.

Zoals beloofd had ik mijn bestelling al de volgende dag in huis. Keurig geleverd, producten naar verwachting.

Prima en snel geregeld

Snel bezorgd en goed verpakt.

deze keer was de ervaring niet positief helaas

eerst van mijn pakket niet ingeleverd bij postnl en daardoor zoek. daar na een week een mail over gestuurd. ze zouden het uitzoeken. helaas kreeg ik geen bericht meer terug. daarna weer contact gezocht en gezegd dat ik die dag nog wat wilde weten. helaas pakket weg. ze zouden nieuwe toesturen. en toen kreeg ik een bericht dat de shampoo niet meer op voorraad was. juist de shampoo die bij onze da vestiging niet te krijgen is en waardoor ik online bestelde. dit heb ik gezegd. ik kon het met een ecxuus doen. dus geen shampoo niks geen oplossing. heel jammer dit. het minste wat ze hadden kunnen doen in een gratis verzending of een vervangende shampoo aanbieden. want als ik nu voor 1 shampoo moet gaan bestellen word het nogal prijzig.

Super snelle levering + top kwaliteit

Levering binnen 24 uur. Ik had het op zondag avond besteld en het kwam maandag middag al. Het was netjes ingepakt en alles zag er goed uit. De producten zijn helemaal top!

heel handig

zeer goede ervaring

men wat men zegd

Mijn ervaring mee DA is goed alleen sommige dingen kan je er maar 3 van bestellen. Bij tweede bestelling komt weer transporten bij a €4,95 en dat vind ik wel jammer

Die was heel goed

Snelle afhandeling en levering chapeau