Er was een artikel niet goed geleverd van mijn bestelling. Toen ik daar een melding over maakte is het snel en netjes opgelost.
Het product wat ik wilde hebben, zat niet in het assortiment van de winkel. De winkelmedewerker attendeerde me toen op de site. Fijn dat ik zo toch het product heb wat ik wilde.
Even zoeken op internet, bestelling plaatsen en het is in een ommezien voor elkaar. Daar ben ik heel blij mee en ik blijf klant.
Snelle en correcte levering.
volgende dag al bezorgd. Goed verpakt.
Betrouwbaar en snelle levering
Ik heb bijna een week moeten wachten op mijn bestelling. Bij navraag bleek dat mijn bestelling “zoek” was geraakt. Uiteindelijk is het geregeld. Kan gebeuren.
Goede voorraad en snelle service
Snelle bezorging volgens afspraak !
Bij anderen duurder en niet verkrijgbaar
Het is een duidelijke website en de levering van de bestelde is correct en snel
Snel , Goed verpakt !
Bestelling is snel geleverd, prima voor elkaar en voor herhaling vatbaar
Snelle afhandeling en bezorging, product naar verwachting.
Snel geleverd, netjes verpakt.
Super snelle levering. Als enige bedrijf kwam dit echt de volgende dag, en ik had het op zondag besteld. Zeer tevreden dus
Kleine verpakking was super ingepakt en onverwacht een dag eerder met bestellen, fijn!
snelle, correcte levering
levering op tijd en wat besteld was, geen problemen ondervonden
Ruim assortiment, klantvriendelijke website en snelle levering!
Bestelling werd niet op de aangegeven dag bezorgd. Heel vervelend.
Wat ik slecht vind is, dat ik online artikelen moet bestellen, omdat deze in de winkel niet voorradig zijn en toch € 2.95 verzendkosten moet betalen, terwijl ik deze in de winkel ophaal. Alleen maar lof voor het personeel. Vriendelijk, deskundig en behulpzaam.
zeer vlotte levering, de volgende dag al en 20% goedkoper dan in de winkel
Na een fout van mij kant, zeer netjes opgelost van hun kant..top