Beste keuze ben zeer tevreden.

Groot assortiment, de enige van de 3 bezochte voor al mijn artikelen. Snelle levering, prima administratieve afhandeling.

Uitstekende produkt informatie en snelle levering

Goede website en eenvoudige bestelprocedure

Snelle levering, maar lastig juist product te kiezen

In de productbeschrijving staat te weinig informatie om het juiste product te kiezen. Helaas moet ik nu een deel van de bestelling ruilen.

Slecht

Erg lang op moeten wachten ik heb tot 3x een ander orde nummer gekregen op mijn bestelling met elke keer een andere datum waardoor het erg onoverzichtelijk werd. Bestelling niet compleet.

Prima service, snellelevering

Mijn eerste ervaring met DA.nl smaakt naar meer. ik ben aangenaam verrast door de snelle en probleemloze levering.

Snelle en correcte bezorging.

Waar je bij anderen soms lang moet wachten was mijn bestelling er binnen 2 dagen. Op zaterdag besteld maandag geleverd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd !

Alles prima en snel, volgende keer weer.

Ik had het mijn bestelling binnen 24 uur in huis. DA hier in mijn woonplasts had niet wat ik zocht, dus via internet gedaan en dat is voor herhaling vatbaar.

Goed.

Had een bestelling gedaan die zei op de site hadden staan bleek dat het niet meer leverbaar was heb ik terug gestuurd vandaar.

Fijn om in line tebestellen omdat er geen DA winkel meer is in Ridderkerk

Makkelijk bestellen Snel geleverd

Snelle bezorging van fijne exclusieve producten (Treets)

super snel

vandaag besteld morgen in huis, geweldige service

Maakt waar wat het voor de levertijd op de site beweert.

Spullen snel geleverd zoals besteld.

duidelijke site , duidelijke en snelle reactie van de service desk

Prima service , snelle verzending en goedkoop !

Duidelijke site en snelle levering

ik ben tevreden

Ik ben blij met uw diensten, alles is goed verpakt en beveiligd

Prima product en snel bezorgd.

Zit knap in elkaar.

Na twee telefoontjes kwam het goed

Bij de bezorging bleken drie van de vijf bestelde artikelen te ontbreken, zonder bijgevoegde verklaring. Bij mijn eerste contact met de klantenservice kon ik niet geholpen worden, omdat de juiste persoon er niet was. Ik zou teruggebeld worden. Dit gebeurde niet. Toen ik zelf na drie dagen weer belde, ' lag het systeem eruit', waardoor mijn gegevens niet beschikbaar waren. De ontbrekende artikelen werden toen wel snel nageleverd, met een kortingscoupon.

Tevreden over de zending

De levering zou een paar dagen duren, maar ik had het de volgende dag al binnen. Top!!

snel afgehandeld en bezorgf

Erg goed

Snelle en goede service.

Dit was de derde keer dat ik online bij DA heb besteld. En ik kan niet anders zeggen, perfect. Dit is en blijft vanaf heden mijn favoriete drogisterij.

de bestelling is oké, maar adres was fout>buurman

Ik ben blij met de badolie en bodylotion

Snel en precies wat ik besteld had.

gewoon netjes