Niet tevreden

Blij eindelijk caustic soda gevonden te hebben. Samen met nog een aantal producten aangeschaft om de verzendkosten te drukken. Na 2 dagen heb ik een mailtje binnen gekregen dat de caustic soda niet leverbaar is. De rest van de producten was ik niet echt in geïnteresseerd dus gevraagd/gemaild of ik de bestelling kon annuleren. Hier is nooit op gereageerd.(! Slechte zaak van de klantenservice...) De producten zijn inmiddels binnen. Na research op de website, zijn de producten te retourneren, maar de verzendkosten zijn dan voor mij. De caustic soda staat nog steeds aangegeven als "op voorraad". Slimme truc of incompetent systeem/werknemers/bedrijf..

Tevreden

Goed prijs,altijd

Juiste product tegen goede prijs geleverd

Zie boven

teleurgesteld

Als een product op de webwinkel staat ga je ervan uit dat die leverbaar is, tenzij op de website had gestaan dat het "tijdelijk" niet leverbaar was. Ik had namelijk anders de rest van de bestelling gewoon om de hoek gekocht en geen internetbestelling geplaatst. Nadat de bestelling was geplaatst en betaald kreeg ik pas de 'niet leverbaar' terugkoppeling. Ook zou het goed zijn geweest als je de mogenlijkheid had gekregen geinformeerd te worden wanneer de Mattison Absolute Resveratrol capsules wel leverbaar zijn. Het bedrag van de capsules was wel netjes teruggestort.

Zeer tevreden!

Was blij verrast door het brede assortiment in de DA webshop. Goede en snelle service, fijne webshop. Ga hier zeker vaker bestellen!

Prima prijs, snel geleverd

Mooie aanbiedingen en heel snel geleverd. Ik ben tevreden!

Dik tevreden

Alles keurig verzorgt en optijd

De andere dag bezorgd

Bij de andere drogisterijen moet je heel lang wachten maar bij de da was het de andere dag bezorgd en alles netjes verpakt

Weinig coulance

Heel jammer dat jullie de door mij verkeerd bestelde Marbert niet willen ruilen voor de aanbiedingsprijs omdat de aanbiedingstijd verlopen was, terwijl ik het wel in de aanbiedingstijd besteld had. Marbert Bath en de Bodylotion lijkt namelijk erg op elkaar. Een flauwe reactie vanuit de afdeling service met weinig coulance. En een slecht voorbeeld naar jullie franchisers.

Snel en 100% OK

Kan er moeilijk méér over zeggen. De bestelling was helemaal áf. Uitstekend bestelgemak Snel geleverd, goed verpakt, voordelig.

Alles wat besteld gekregen en snel.

Snelle levering! Top

Snelle levering.

Op tijd geleverd

Goed verpakt en geleverd

Traag en te weinig aanbod

Ik kom artikelen moeizaam vinden of via totaal andere term die ik had verwacht. Ook niet alles voorradig van een merk . En trage website voordat je in bij afrekenen terecht komt .

Zeer klantvriendelijk en snel

Goede en snelle communicatie, klantvriendelijk en zeer snelle levering.

Levering was een beetje traag ivm Corona

Prima eerste ervaring

Voor de eerste keer een bestelling gedaan en ik had deze binnen 48 uur in huis.Keurig verpakt.

Waardeloze site met veel foutmelding

Lastig te laden site. Niet alle producten goed te vinden. Wilde met creditcard betalen steeds foutmelding. Met ideal geen probleem...

Goed!

Fijne wasmiddelen met giftcard gekocht!

Heerlijk geurende wasmiddelen, thuis bezorgd. En biologisch afbreekbaar, minder schadelijk hoop ik dan!

Goede en snelle levering

Goed en snel .

Zeer snelle bezorging van het bestelde,

Heel positief

Duidelijke website

Goede website veel artikelen goede klantenservice alleen bezorging met dhl pfff niet geweldig. Vaak slechte ervaring met dhl

Zeer snel geleverd en erg goed verpakt