Verkeerd produkt geleverd.

Bij de bestelling is expliciet gevraagd om Tepe tandenborstels Compact x-soft. Geleverd zijn evenwel Compact extra soft. De bestelling is juist geplaatste omdat u de x-soft kon leveren volgens de site. Aangezien ik zonder tandenborstels zat ben ik deze borstels gaan gebruiken ( 1 van de 6). Voor het overige geen aanmerkingen.

Chapeau!!

Alles heel snel geleverd en produkten zijn precies zoals verwacht!

Vlit en goed

Makkelijk besteld, bij andere drogisterijen was het uitverkocht, niet hier en correct bezorgd

Super snel

Meteen de volgende dag in huis en goed verpakt!

Hele goede service

Alle artikelen die ik zocht waren op voorraad en de volgende dag had ik het in huis.

Niet gekregen wat ik besteld had

Ik had meerdere producten besteld, niet alles gekregen. Krijg het verzoek om de rest maar opnieuw te bestellen maar moest wel opnieuw verzendkosten betalen. Erg jammer...

Kan niet oordelen, pakketje is nog niet in mijn bezit.

Bestellen en op de hoogte blijven van de verzending is keurig geregeld. Helaas in mijn geval de pech dat het pakketje bij de buren is afgeleverd en dat diezelfde buren blijkbaar met de noorderzon zijn vetrokken.

Makkelijk besteld en snel geleverd. Goede producten, assortiment.

Zo netjes en snel geleverd!!

Bestellen, betalen, afleveren!!! Een cijfer 10 !!!!

Bestelling geplaatst met de waarschuwing dat ivm COVID de levering langer kan duren dan men gewend is. We hadden het gewoon de volgende dag al in huis!! Perfecte service

Besteld en volgende dag inhuis

Ondanks de drukte i.v.m corona heb ik mijn bëstelling snel gehad. Ben zeer tevreden.

Prima service snelle levering !

Klant vriendelijk duidelijke website !

Bestelling

Bestelling geplaatst vervolgens bijna een week wachten en dan bericht krijgen dat het allemaal niet meer voorradig is en bestelling wordt geannuleerd.

fantastisch

Ondanks dat er bij het bestellen vermeld werd ,dat de verzending door de coronacrisis misschien 4 dagen vertraging opliep, lag de bestelling de volgende dag al in de bus. Niets dan lof.

Bestelling was de volgende dag geleverd en de bestelling is netjes geleverd

Helaas adresering van uit webshop niet correct en niet goed verpakt

De toevoeging van huis nr was door de webshop niet op factuur, bezorgadress neer gezet. hierdoor pakket ergen anders moeten laten leveren en afhalen. Twerweil dit juist ivm met quarantene niet gewenst was. Ondang dit gemeld te hebben geen reactie ontvangen, pakket bleek ook te lekken, de loze ruimte was niet opgevuld en.er was geen waarschuwinglabel en geen stikker bovrnzijde geplaatst. hierdoor was een van de flessen gaan lekken.

Waardeloos

Door een fout in het verzendsysteem van DA wordt het verzendadres in een aantal gevallen, zoals bij mij, op het etiket onvolledig weergegeven waardoor PostNL het pakket niet kan afleveren. Bovendien kunnen veel artikelen niet geleverd worden omdat ze niet in voorraad zijn.

prima verzorgd

verzending goed verzorgd

snel en goed

snel en goed

Alles goed, op tijd geleverd.

Op het reclamefolder stonden 3 korting zegels. Jammer dat ik deze niet kon toepassen op mijn online aankopen.

Snel en goed verpakt

Drie dagen geen updates, daarna wordt de order gecancelled zonder reden.

Slechte communicatie, geen reactie op berichten van klanten en bestelde producten (wel op voorraad online) worden niet geleverd.