Allesvvolgens afspaak

Fast, efficiënt service, exactly what I asked for

Fast, efficiënt service, exactly what I asked for

De kleine lettertjes!!!

Nadat ik de 1+1 actie zag, mij aangemeld bij DA. En dacht leuk even de GUM stoker te bestellen. In de advertentie op de internet site stond het heel duidelijk 1+1 maar uiteindelijk gelde dat niet voor elke bestelling. En waar kon je dat pas lezen, ergens achterop de folder in de kleine lettertjes... Begrijp niet dat ze dat niet gelijk bij de bewuste advertentie, reclame zetten op de internet site. Je bladert heel ander door een internet folder! Omdat ik het in eerste instantie niet begreep, maar aan de live chat dat duurde meer als een half uur voordat ik in de chat te horen kreeg waarom ik het bewuste product niet kon bestellen onder 1+1 actie. Kon het wel in de winkel krijgen volgens de bewuste dame in de chat, u begrijp het al daar hadden ze niks op voorraad! Waardeloos en eigenlijk verdient dit niet eens 1 ster

Snel en correct bezorgd

PGoed. 'A avons besteld, volgende dag in huis, betaling ging soepel.

Redelijk

Al heel lang stoor ik me aan de zoekmachine die niet goed werkt. Dat houdt me vaak dan tegen uiteindelijk om iets te bestellen omdat je gewoon dingen niet kan vinden. Of de site is overbelast. De site zou verbeterd kunnen worden en ook dat je meer informatie krijgt over wat er in een product zit. Wat ik ook jammer vindt is dat de punten die je als vaste klant wel in de winkel krijgt je niet online krijgt. Dat zou gekoppeld kunnen worden lijkt me. Niet alles is te krijgen in de winkel dus dan maar online bestellen. Soms is het online dan ook niet te krijgen. Nu waren er 2 producten niet bezorgd maar wel snel nog gekregen daarna. Bezorging op zich goed.

Snelle bestelling, snel geleverd!

Top, alles in orde!

Grote smeerboel, geen reactie op klacht

Ik had een bestelling geplaatst met o.a. Axe bodygel. 1 vd flessen leek wel leeggeknepen met een grote smeerboel als gevolg. Hierop een klacht ingediend. Moet nu nog een reactie krijgen, jammer.

Slechte retourservice

Het is niet mogelijk om producten in de winkel te retourneren en terugsturen naar de webshop kost je zelf de verzendkosten. Dit is echt niet meer van deze tijd. Erg klantonvriendelijk! Nooit meer.

betalen voor afhalen in de winkel is slechte service.

Ik was onaangenaam verrast dat een online bestelling afhalen bij de winkel geld kost. Bij de Hema ben ik dit b.v niet gewend. Ik weiger ook te betalen bij afhalen. Blijkbaar moet ik verplicht voor 30 euro kopen om het gratis af te kunnen halen. Mijn online winkelwagen dus maar netjes weer leeg gehaald. Ik verwacht betere service.

super snelle levering voor een goede prijs

zie hierboven

Top service!

Zeer tevreden over de manier van levering!

Zeer snel en goed verpakt geleverd!

Zeer snel en goed verpakt geleverd

Prima op tijd geleverd

Heel goede service

Voor de eerste keer iets besteld en het werd supervlug bezorgd

De ene dag besteld en de volgende dag werd het bezorgd alleen waren we niet thuis en is toen Dinsdag bezorgd.

Alles netjes ontvangen

Nog snellere service dan verwacht.

Ik had zo snel mogelijk medische baby voeding nodig. Da leek het snelst met een levering op dinsdag. Tot mijn grote positieve ervaring kwam het maandag al binnen! Super fijn!

Prima prijzen, snelle en nette levering

Prima prijzen, snelle en nette levering

Heel netjes

Snelle levering goed verpakt

op tijd besteld en de volgende dag al geleverd netjes verpakt breekbare pot kwam ongeschonden aan.

Correct en snel

Correct en snel geleverd.

Kwaliteit en levering perfect!

Ik had een kortingscode gekregen voor mijn verjaardag, maar die kon ik niet invoeren: werd niet geaccepteerd.....! Minder leuk dus, een verjaardagspresentje waar je niets aan hebt.

Prima website en snelle levering

Goed assortiment, gebruiksvriendelijke website en adequate snelle levering. Prima.

Snelle levering, maar het product voldoet niet aan de verwachting