Medicijnen gekocht, 6 dozen, maar een jaar oud, als ik dat had geweten, retour sturen kan, maar dat kost je geld, dus ik ben niet tevreden
Goede financiële afwikkeling. Prettige internet-drogisterij.
Leuke site, met uitgebreide artikelen. Heel snelle levering, ik zal in de toekomst beslist nog eens bestellen.
Op tijd verzenden zoals aangegeven. Alleen jammer dat PostNL er een rotzootje van had gemaakt. Moest zelf nabellen waar mijn pakket was gebleven. Zogenaamd niet thuis en geen briefje in de bus. Maar dan DA niks aan doen.
👍
Vriendelijke mensen die weten hoe klanten geholpen dienen te worden
Heel goed en snel.
Prima verwerking van de bestelling. Snelle levering.
Wel ff moeite gehad met het toevoegen van de cadeau kaart. Voor de rest was het allemaal heel eenvoudig te bestellen en zeer snel geleverd.
Snelle bezorgingmooie prijs
Snel bezorgd voor een nette prijs
Goede oplossing voor plaatsen waar geen DA winkel in de buurt is. Of zoals in mijn geval geen gelegenheid om te gaan. Werd snel en in goede staat bezorgd.
Ik had een klacht in gediend over een winkel. Kreeg geen reactie, dus nogmaals gemaild. Na diverse keren mailen is er een oplossing gevonden. Maar het initiatief moest helaas van mijn kant komen
Zal het noooooit nog bestellen zoek liever een da nwinkel grtjs
Bezorging was snel. Ik had wat dropjes er bij besteld zodat ik het minimale bedrag voor gratis verzending had bereikt. De dropjes waren aangebroken ?? Niet zo’n heel groot probleem, vond het alleen raar. Had een berichtje gestuurd naar DA en kreeg bericht terug dat ze het bedrag terug storten voor de dropjes. Misschien even nagaan wat er in hun magazijn aan de hand is?
Het duurde alleen iets langer dan normaal.
Aan medewerker doorgegeven dat pakket naar ander adres gestuurd moest worden. Dit is echter niet gebeurd.
Zondagmiddag besteld, en maandag ochtend geleverd. Overzichtelijk en makkelijk te bestellen, netjes verpakt. Top!
Al maanden zocht ik naar een tube Kamillosan zalf. Bij verschillende drogisterijen in de omgeving geweest, negatief. Met Google ook niks gevonden. Zelfs de plaatselijke apotheek kon mij niet helpen. Telkens kreeg ik te horen dat de zalf kennelijk niet meer verkrijgbaar is. Vandaag bij PRIMA winkel in Hasselt geweest, waarin DA Ten Kate in is gevestigd, om een alternatief. Zegt de medewerkster:"wacht even, u was anderhalve maand geleden bij ons geweest. Ik heb intussen een tube Kamillosan zalf voor u gevonden. Het ligt hier in de la". Ik wist niet wat ik hoorde... PRIMA klantenservice!!!
Kwam de volgende dag al binnen, terwijl ik het 's avonds al had besteld. Prima verpakt.
gewoonweg top!
In de winkel - Groningen, Vechtstraat - artikel besteld dat niet in het standaard assortiment zit. Volgende dag gebeld: uw artikel ligt klaar. Kan niet beter, toch?
Makkelijk te bestellen en snel in huis.
Zeer snel geleverd