Kan beter

Helaas deed de webshop het tijdens de 21% kortingsactie op een gegeven moment niet goed. Elke keer liep de site vast bij het betalen en waren de producten weer uit het mandje. Op een gegeven moment na de zoveelste keer proberen het verkeerde product in het mandje gedaan en daar kwam ik pas bij levering achter. Contact gehad met de klantenservice. Helaas moet ik het op eigen kosten terugsturen (waar ik wel in kan komen) maar geen korting meer op het product dat ik eigenlijk moest hebben.

laat in de middag op zondag bestelt en volgende ochtend al in huis heel tevreden .

Snelle levering, ik kreeg alleen 50% korting ipv 1+1 gratis. wat ik eigenlijk niet had gewild. Verder alles prima

Zeer snelle levering

Bestelling snel en netjes bezorgd. Jammer dat je je Piggy account niet kan koppelen met je online account. Verder alles prima!

Bestellen gaat makkelijk. Levering supersnel. Fijn dat bezorging gratis was vanaf €30. Jammer dat je niet kunt aangeven dat je geen haast hebt met de levering, waardoor werknemers niet 's nachts hoeven te werken.

Helemaal gegaan zoal je verwacht

Bezorging is helemaal gegaan zoals verwacht. Zou nog fijner zijn als het minimale bedrag voor gratis thuisbezorging lager zou zijn.

According to plan

Geen klacht. Alles goed

Snel

Snel

Goede en snelle levering!

Zoals het hoort, netjes verpakt en de juiste producten. Ik verwacht ook niet anders van DA.

Uitstekend geholpen

Snel bezorgd ook op maandag.

Goed, snelle levering

Zeer snelle, complete levering!!!

's avonds besteld volgende ochtend geleverd met alle gewenste producten.

Bijzonder snelle levering.

‘s Avonds besteld, de volgende dag in huis.

Snel en goed

Tevreden met de gnag vang zaken.

DA heeft de zoetjes die ik nergens meer kan vinden

Ik gebruik al sinds jaar en dag Hermesetas zoetjes. In geen supermarkt meer verkrijgbaar. Gelukkig wel bij DA! Besteld en snel geleverd gekregen.

ok

ok

producten snel geleverd en een product dat kapot was gegaan tijdens het verzenden werd de volgende dag nageleverd.

Prima geregeld, snelle levering

Netjes en snel.

Makkelijk en snel

Overzichtelijke website Goede productinformatie Snelle levering

Accurate levering.

11 rollen pleisters gekocht. Deze zaten mooi verpakt in een doos. De spullen waren de dag erop al geleverd. Zeer goed bedrijf.

snel en goed geleverd

Netjes op tijd geleverd

Subtiele en concrete afhandeling

Uiterst adequaat met oog voor detail ..