Vele Betaalmogelijkheden zoals ook PayPal. Prima
Goeie service
Snel en goed afgeleverd
Ik hoop op een reactie van jullie, zodat ik het bestelde artikel ontvang
In de avond besteld, volgende dag alles in 1 levering bezorgd.
Pas na diverse pogingen was het mogelijk de bestelling af te ronden, want het adres werd niet bij de postcode herkend. Bestelde producten waren aantrekkelijk geprijsd. Levering zeer snel.
Goede reclames die best verschillende euro s goedkoper zijn als elders
Alles was na wens en heel snel
Goede ervaring: goedkoop, snel en accuraat beschreven.
Ga weer zeker meer gebruik van maken
Ik heb een goede ervaring met jullie want als je het besteld word het de dag erna al geleverd
Tevreden ;)
betrouwbaar, goed en snel
Goed verpakt en snel bezorgd.
Eerste keer hier besteld en heb flink bespaard op artikelen die ik nodig had! Blij met beide! Verder netjes afgehandeld zoals bijv. bericht gehad wanneer het zou worden bezorgd. Altijd prettig om te weten!
goede informatie over de kosten en bezorging.
Goeie prijs je bestelt betaalt en later krijg je de melding dat het niet op voorraad is. Dus de voorraad klopt niet Gelukkig kreeg je je aankoopbedrag vlot terug Ook jammer dat je niet gelijk kan kiezen voor een post nl afhaalpunt
Met de helpdesk contact gehad over het aabtal: zoals op de afbeelding ... Afbeelding zei 3 per bestelling... Bestel je er 5....5x3 is toch echt 15 en geen 5.... Het was wel snel binnen
Prima en snelle levering
Artikel besteld. Levertijd 2 dagen. Met 2 dagen in huis. Prima!!!
Snelle levering en volgens afspraak
De bestelling wordt snel geleverd. In een normale doos, zonder een massa luchtledigheid. Betaalbare producten met leuke acties!
Zeer snelle levering helemaal blij mee
Lekker een snelle levering, goedkope prijs voor een prima product. Jammer dat er een verkeerde afbeelding bij het product werd afgebeeld, maar is verder geen probleem. Het product is badedas douchegel wat je normaal op kunt hangen met een haak wat aan de flacon zit, bij deze flacons was dat dus niet ( wat wel op de foto te zien was dus). Ik ruik nu toch nog lekker fris na het douchen 😀
Snelle levering ook van minder courant artikel,voor een betere prijs dan de meeste andere sites