Pluspunten
Snelle levering en goedkoop.
Pluspunten
Zeer snelle levering van producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goedkoper als in de winkel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles perfect gegaan
VerbeterpuntenZo door blijven gaan
Pluspunten
Prijs is prima en levering is zoals wordt beloofd.
VerbeterpuntenDe chat functie had ik bij mijn vorige bestelling gebruikt omdat het aflever adres niet goed was(mijn fout) het adres zou worden aangepast maar was niet gebeurd. Ik kon het toen gelukkig nog bij postnl veranderen. Het pakje was anders echt wel zoekgeraakt.
Pluspunten
De winkel onderscheid zich voor mij door persoonlijke en betrokken medewerkers die je helpen en adviseren. In online winkel zie je dat niet terug, waardoor onderscheid met andere online drogisten niet zo aanwezig is wat mij betreft
Pluspunten
snelle levering 10% kortingbon voor volgende bestelling
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDat ze hun plaatje van Oral-B Super Floss aan moeten passen. Op de site staat de originele blauwe verpakking. Terwijl ze alleen de menthol variant hebben. Aan de menthol zit een sterke geur en is een deel vd verpakking groen.
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenGek dat ik vorige week geen kosten moest betalen als ik het in de winkel ophaal. Nu moet ik 4,95 betalen om het in de winkel op te halen
Pluspunten
Goede snelle levering
Pluspunten
Super duidelijke website. Leuke, interessante aanbiedingen en ongelooflijk snel geleverd. Echt super!
VerbeterpuntenNee eigenlijk geen verbeterpunten. Nou...... Misschien dit wel. In mijn buurt zijn er weinig DA drogisten meer en ik wist niet eens, dat DA ook online winkel heeft. Toevallig zag ik dit omdat ik op Google oral b floss intoetste. En zag jullie bedrijf. Ik wist echt niet van jullie online winkel af. Jammer. Dus ik hoop, dat jullie hier meer bekendheid aan geven. Ik zal zéker reclame maken voor jullie. Met vriendelijke groet, Marianne
Pluspunten
Gister 3x Dobbel Dusch besteld en vandaag keurig en netjes ontvangen. Prima service. Zeker voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
Zondagmiddag besteld. Maandag geleverd. Prima!!
Pluspunten
Pluspunten
Veel keus en goede hulp
Pluspunten
Bestelde spullen zijn op te halen in een aan te geven vestiging.
VerbeterpuntenIn weekend is/was niet op internet een bestelling te plaatsen. Site heeft te lichte kleuren, zo ook de beoordeel site. Is niet/slecht te vinden waar iets ingevuld kan worden.