Pluspunten
Snelle bezorging! Netjes ingepakt.
Op de site staat: voor 21.00 besteld, volgende dag in huis. Vergeet het maar, er kwam niks. Hele weekend niet, pas maandagmiddag. Ik ben daar ontstemd over. Ook de prijs aanmerkelijk hoger. Dan andere aanbieders.
Pluspunten
Uitgebreide kennis en veel keuze!
VerbeterpuntenGeen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Ik heb in 1 x gevonden wat ik zocht.
VerbeterpuntenHet is jammer dat ik minimaal 30 km moet rijden om een artikel op te halen. Zorg voor meer afhaal punten.
mijn pakje paste makkelijk door de brievenbus, jammer dat ik hele pakketsorteerder moest betalen.
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk te bestellen
Verbeterpuntengeen verbeterpunten of tips
Pluspunten
Levering was vlot
VerbeterpuntenEr werd iets anders geleverd dan op de site stond. Klantenservice liet het afweten. Kwam niet op dingen terug zoals wel beloofd. Kon orders niet inzien. Krijg uiteindelijk een superkort mailtje. En sorry kon er niet vanaf. Terwijl ik al eerder had aangegeven dat ik zeer ontevreden was. Kortom, geen DA meer voor mij.
Pluspunten
makkelijk te bestellen en snel geleverd
Pluspunten
De enige winkel in NL die dit product nog levert (colorista oranje). Snelle levering, pakketje goed te volgen met track&trace.
VerbeterpuntenIk had bij mijn adres 6F ingevuld en alleen de 6 was geregistreerd. Daardoor is het pakje niet bij mij afgeleverd maar bij buren, dat was erg vervelend.
Pluspunten
Goede aanbiedingen en informatie, snelle levering. Fijn!