VerbeterpuntenWel wat duurder
Pluspunten
VerbeterpuntenDuidelijker vermelden op de website welk artikel een klant kan verwachten voordat deze besluit te bestellen. Vooral der kleur van dit artikel. Ik heb niets afgenomen, omdat ik andere kleuren had verwacht.
Pluspunten
zeer snelle levering, binnen 2 dagen had ik mijn pakketje al ontvangen.
Pluspunten
gebruiksvriendelijk geen onzin. Gewoon zoals het hoort.
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt. ik had speciale anti roos shampoo van Sebamed besteld, die bij de meeste drogisterij winkels niet meer te koop is. Ik ben heel blij dat ik het via DA website online kan bestellen.
Pluspunten
Vriendelijk personeel IN de winkel.
VerbeterpuntenOnline 4 artikelen besteld en er was er maar 1 aangekomen, verder niet op de hoogte gebracht hiervan. Gelukkig wilde het personeel in de winkel alles meteen voor mij bestellen. Top meid in het filiaal in Tilburg op het Bart van Peltplein.
Pas toen ik een week (!) na het plaatsen van mijn bestelling mailde waar die bleef, bleek dat deze niet goed in het systeem stond. Terwijl deze wel al was betaald. Had ik er zelf niet aan gedacht, had ik dus ook niets gekregen. Voor een professionele winkel met deze naam verwacht ik meer.
Pluspunten
Goeie aanbieding
VerbeterpuntenPakbon mee leveren. Als er wat fout is gegaan even laten weten. En een excuus maken als er wat niet goed is gegaan
Pluspunten
Bestelling supersnel bezorgd. Heel tevreden.
Pluspunten
Pluspunten
Goed assortiment en duidelijke website.
VerbeterpuntenNvt