Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
Pluspunten
Super snel geregeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service, goed verpakt
Pluspunten
VerbeterpuntenAfspraken nakomen . 1+1 gratis onduidelijk gecommuniceerd op site waardoor ik er maar 1 kreeg ipv 2. Zouden terug betalen maar nog niets gezien .
Pluspunten
DA heeft de beste pincetten ever .....
Pluspunten
Zeer snel, duidelijk, goede prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levering was binnen 2 dagen
VerbeterpuntenIk heb de gum hydral tandpasta in de winkel gekocht voor 7.20 (50ml). Via de site heb ik 75 ml voor 4.95. Dus meer inhoud voor veel minder geld. Te bespottelijk voor woorden. De winkel weet ook niet hoe dit kan en krijg geen geld retour voor de kleine tube.
Pluspunten
Levertijd 3 weken ipv 2 dagen, geen reacties op email.
VerbeterpuntenVragen van klanten beantwoorden, leverprocedures verbeteren.
Pluspunten
Super snel geleverd! Top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik ben tevreden over de geleverde producten SoBio
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mijn bestelling via Beslist.nl was kwijtgeraakt. Na mailcontact kreeg ik snel antwoord terug en werd de bestelling de volgende dag bezorgd. Ook werd de mogelijkheid geboden om de bestelling eventueel te annuleren.
Pluspunten
Goede aanbieding, levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenNSG
Pluspunten
Mogelijkheid om online te bestellen als de winkel het niet op voorraad heeft. Goede aanbiedingen met veel korting.
Het bestelde product was beschadigd, maar niet zodanig dat teruggeven (opgehaald in winkel) echt een must was, de winkelier reageerde niet op mijn opmerkingen daarover. Ik bestel dus nooit meer wat op internet bij de DA, laat het de winkelier de volgende keer wel bestellen. Als het dan beschadigd is weiger ik het product af te nemen. Geen reclame voor de DA.
Pluspunten
De aanbieding wordt correct geleverd
Verbeterpunten19december gekocht. 7 januari geleverd. Ik maak er verder geen probleem van en ik denk dat de late levering met de feestdagen te maken heeft
Pluspunten
Alles naar wens verlopen.
Verbeterpuntengeen