Snel geleverd wat er besteld is.
Is goed bevallen om eens online wat te bestellen!
Prima website, niet te hoge bezorgkosten. Snel geleverd.
Binnen 2 dagen geleverd
Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen.
Optie afterpay is alleen te kiezen als je 10 euro extra betaald. Bezorgkosten ook best hoog jammer
Wat ik jammer vind, er zit een waardebon bij, heel leuk , maar die kan alleen besteed worden bij éénzelfde bestelling !
De bestelling was inderdaad binnen 24 uur geleverd met postNL op 27 november. Om dan op 9 december een bericht te sturen dat mijn bestelling wordt verzonden is een beetje mosterd na de maaltijd. Als ik dan de ingesloten track-en-trace open staat daar dat de bestelling op 27 nov is bezorgd !! Er mag wel eens even naar dat systeem worden gekeken !
hele sneller service
het pakket werd door de post op een ander nummer afgeleverd, ik was thuis, maar bij de buren werd het achter het huis gelegd, zonder aanbellen. dit was wel een domper, mijn adres stond goed op het pakketje. Dit zal me niet weer houden om nog ooit een keer iets te bestellen.
Snelle en juiste levering. Bedankt
Dat de bestelde producten op tijd geleverd werden.
goede levering kom iets vlotter
Aktijd oogewekt en vriendelijk personeel. Behulpzaam, discreet. Leuke aanbiedingen. Gijne winkel in de buurt om te shopoen. Meeste wat je zoekt hebben ze
Uitgebreid assortiment en snelle levering
Alles werd snel bezorgd. Producten die ik wilde heb ik gekregen. Was netjes verpakt.
Hele goede ervaring met de snelheid van de bezorging van het door mij bestelde product.
Niets aan toe te voegen Eerste bestelling,
Besteld Snel en correct geleverd
Ik heb heel makkelijk de gewenste item kunnen vinden en bestellen en die werden ook snel geleverd.
Duidelijke site, mooie prijzen en perfecte levering!
Ik bestel een aantal artikelen en betaal met after pay..... Dat vind ik persoonlijk een fijne manier omdat je met digitaal bestellingen nogal eens misgaan. Geld terug krijgen is dan vaak erf lastig. Nu zie ik te laat dat jullie 10 euro extra kosten berekenen voor het gebruik van after pay. Een belachelijk hoog bedrag. Wat geen enkele winkel vraagt. Ik meteen mail gestuurd om bestelling te cancelen. Daar werd pas drie dagen later op gereageerd en toen was de bestelling al binnen. Er werd me medegedeeld dat de 10 euro bedoeld is als een soort ontmoediging om gebruik te maken van after pay. Geef dan niet de mogelijkheid denk ik dan. Kortom ik voel me echt genept door deze extra kosten. Maakt me zelfs een beetje boos. En de lauwe reactie van klantenservice maakte het niet beter. Voor mij geen DA meer.
Met cadeaubon online inkopen gedaan, 23rkt prima, de volgende dag de bestelling in huis.
Prima de verzendkosten zijn te hoog voor de artikelen die je besteld, ik zal niet snel meer wat online bestellen
Bestelling was incompleet, lastig om contact te krijgen. Uiteindelijk de toezegging gehad dat ik het geld terug krijg.