Vooral in deze vervelende tijd ...groot lichtpunt van DA online boodschappen doen
Ik heb ‘s middags besteld en de andere dag wer het al afgeleverd.
Heel fijn
Teleurstellend in eerste instantie, maar de mw. aan de telefoon deed niet moeilijk en maakte direct een nieuwe bestelling aan met de resterende 5 stuks voor € 0 uiteraard. Die zijn nog niet geleverd. De website van da.nl is suboptimaal te noemen op dit moment. Op de pagina https://www.da.nl/klantenservice/contact zitten meerdere gebroken koppelingen. Ook is javascript niet de veiligste manier om een webformulier te implementeren.
makkelijk bestellen en goed geleverd
Goed product.
PRIMA!!!!
Makkelijke website en webwinkel, snel geleverd, goed verpakt
Mooi verpakt !
Alles werkte perfect. Het bestellen, betalen en de levering. Ik ben zeer tevreden.
Super snelle levering top
Bestelling op tijd geleverd.
Ik had maar een klein dingetje nodig. Geen probleem was heel snel binnen en keurig verpakt.
Ik heb zondag 25-4 mijn bestelling geplaatst en tot op heden,1-5 heb ik nog geen pakketje ontvangen
Alleen jammer dat mijn pakket niet de volgende dag werd bezorgd,zoals vermeld werd op de site...
Blij dat ik corega gebit plaksel online bij da kan bestellen
Heel snel geleverd
Ik heb de levering niet ontvangen vanwege foutieve adressering. De adrestoevoeging heb ik wellicht zelf niet goed doorgegeven of de toevoeging was in iig foutief. Daarna kreeg ik een bericht dat het pakket weer terug bij DA is aangekomen en dat mijn artikelen nu niet meer op voorraad waren ...
Perfekt
uitstekend
Alles klopte. Snel volgens 'afspraak' geleverd
Goede website en snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.
Mijn bestelling supersnel geleverd keurig verpakt en op tijd bezorgd.
Alles klopte . Precies wat ik wilde.