Snele afhandeling van bestelling. Bedankt Da.
Een cadeaukaart van een vriendin gekregen van de D.A. met een testversie van olympéa erbij. Ik dacht bij mezelf die is lekker dus die kan ik van de bon halen. Mooi niet, was er niet online.. weinig keuze überhaupt. Aangezien ik het sonde vond van de bon en niet naar de winkel wilde heb ik maar wat dingen gezocht om in de plaats te bestellen. De website werkte niet zo lekker mee en het vinden van producten die ik had willen hebben was onmogelijk. Zodoende kwam ik uit op een paar kleine dingen want ik moest toch wat. Vervolgens kreeg ik een incomplete levering.. wat wel goed was? De levering was vrij snel (incompleet welliswaar) maar snel.. nooit meer D.A. voor ons
snel en correct geleverd
Goed werkende webshop met uitgebreid assortiment. Vlotte bevestiging en levering van bestelde producten.
Snelle levering en een goed product
Uitgebreide webshop veel gebruiksgemak en zeer snel geleverd aan huis. Lagere ondergrens voor gratis verzending dan bij andere webshops. Sorry, DA Wensing & Wensing uit Montfoort:-):-):-)
Het bestellen en het betalen gaan zeer soepel. Keep-up the good work!
Prima en dnel geleverd!
Makkelijk online bestelling, Klovenzalf bijna niet meer in de winkels te krijgen.!!
zeer snel
Snel geleverd?
Ik kreeg mijn bestelling binnen 24 uur. Dat is erg prettig. In de doos zat ondermeer een liter fles aceton. Jammer dat de dop niet goed dicht zat want er was wat uitgelopen. Gelukkig niet veel en na vastdraaien was de fles weer dicht.
Alles goed geregeld
Vriendelijk te woord gestaan.
Zeer uitgebreid assortiment en levering binnen 24 uur. Dit ondanks het feit dat de bestelling op zondagmiddag geplaatst is
Snel en goed
Bestelling geplaatst, volgende dag geleverd. Goed verpakt met de correcte producten.
Het laatste half jaar bestel ik regelmatig praktische hulp zaken Voor iemand die in snelle tijd afhankelijk geworden is. Mijn ervaring met thuis winkel is dat het snel geleverd wordt.
Zeer snelle verzending en goed op de hoogte gehouden !
Onverwacht snel kwam mijn bestelling binnen. Goede service DA! Complimenten.
Bestellen ging prima, alles op voorraad, besteld betaald en wordt er een deel niet geleverd omdat er niet voldoende op voorraad zou zijn, vreemd dat t toen ik bestelde niet aangegeven werd, erg jammer dus denk niet dat ik nog eens bestel
Snelle vlotte levering.
Goede snelle service!