Ik bestel digitaal en krijg per post na 2 dagen mijn bestelling binnen. Prima verzorgd.
Precies wat ik wilde hebben goede ervaring de thuis bezorg prijs kan wat lager maar voor de rest top
Ruim voldoende keuze. Toch wel de indruk dat het assortiment kleiner is geworden dan wel niet op voorraad.
Product werd op het aangegeven tijdstip gebracht
xxxx
zoals ik al aangegeven heb is de adressering onjuist. Dit is voor de buren heel vervelend.
Snelle en accurate levering. Goede verpakking. Vriendelijke besteller/
Heel blij. Precies wat ik zocht. Bijna nergens te vinden. Mooie prijs snelle levering. Betreft zuignap harde lenzen.
2 paar slippers besteld in 2 verschillende kleuren, ik heb ze afgerekend en de volgende dag zouden ze geleverd worden. Puntje bij paaltje zijn deze slippers er helemaal niet.
alles is in goede staat bezorg. heb echter 1 opmerking over de thee die ik heb besteld. op de site heb ik van de English Tea Shop white tea in roze witte doos besteld en ik krijg een lichtblauwe groene doos pure white tea die niet eens op de website te vinden is. en er is wel degelijk smaak verschil de pure white tea is een stuk sterker van smaak als alleen white tea. jammer dat hier geen melding voor is gegeven dat er een andere "smaak" voor is opgestuurd.
100% waargemaakt! Voorbeeld voor andere webshops!!
Nu ik even niet zelf naar de winkel kan,is het een groot gemak om alles thuis uit te zoeken.
Ik vond het een snelle levertijd maar ik vond het product wat minder goed
Even door de overzichtelijke website struinen, kiezen, bestellen en de volgende dag zijn mijn voedingssupplementen in huis. Daarnaast; voor een leuke prijs.
Avonds besteld en de volgende dag al geleverd
Heel tevreden
Ik bestel zeker vaker.
Mijn ervaring met DHL was zeer slecht
Jammer dat een hulp product zoals een manicure bowl niet bij jullie in het assortiment zit.
Helaas was het verrekenen van een kadobon niet mogelijk op dat moment.
Snel bezorgd en netjes verzorgd.
Pakketje is helaas nog niet afgeleverd bij Post.ml punt in mijn buurt zou afgelopen woensdag worden bezorgd . Ik heb vandaag inmiddels zaterdsg gebeld hoe het zit .!! Ze zouden het uitzoeken en vandaag terug bellen nog niks gehoord . Dat vindt ik nou jammer natuurlijk kan er iets zoek raken maar laat het dan ook weten .!! Heb tenslotte ook voor betaald . Jammer
Pakketje was snel verzonden. Alleen pakket bezorger hield niet van ze werk. Pakketje was zo bij de achter deur neer gegooid zonder briefje in de brievenbus. Alsof er geen waarde aan zat zo achtergelaten.
Mijn bestelling bestond uit verschillende producten, 's avonds besteld, de volgende dag al in huis! Heel veel dank voor de snelle afhandeling. En zoals altijd: de producten zijn van uitstekende kwaliteit!