Producten netjes geleverd. In de kerstperiode zelfs de volgende dag in huis!
besteld en in zeer korte tijd compleet geleverd
Zoals het hoort
Veel keuze en goede levering
Mijn bestelling was er de volgende dag.
Bestelling nog steeds niet ontvangen!!
Makkelijk om het product te bestellen en zeer snelle levering ondanks de corona en de feestdagen echt top.
Uitstekende service en snelle levering
Erg fijn dat alles zo goed verloopt. Correct en duidelijk
Makkelijk bestellen, groot assortiment en snel in huis!
Pakket werd enorm snel geleverd, en alle producten waren netjes verpakt en zoals verwacht.
Bestellingen worden echt stipt en supersnel thuisbezorgd. Ook in de drukke kerstperiode !
the product is meant to heal the ulcers in lips, but unfortunately, it doesn't, just a mouth mint-freshener that I could buy 2 euro instead of 14 euro. the street stores are useless too you can't find what you need.
Sneller dan t licht de bezorging
Snelle levering en precies wat ik besteld had
Blij met de snelle bezorging. Kon online bestellen wat ik in de winkel niet kon krijgen.
Overzichtelijke website en snelle levering
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding
supper snel geleverd zeer tevreden
In plaats van 2 potjes oog crème die ik had besteld ontving ik 2 deodorant en.
In verband met de huidige corona maatregelen kom ik zo min mogelijk in de winkels en bestel ik als het kan on-line. Mijn online bestelling heb ik aangevuld met twee zwarte mascara,s om zodoende zonder verzendkosten de bestelling geleverd te krijgen. Na de foutieve levering heb ik de klantenservice een email gezonden en verzocht om een oplossing, daar werd snel op gereageerd, de bruine mocht ik houden en het bedrag van de 2 mascara's wordt terug gestort, zodat ik 2X een zwarte kon bestellen of in een DA winkel kon kopen. klantvriendelijker was het het geweest als ze 2X de zwarte mascara's als nog per post hadden geleverd.
slechte afhandeling en geen antwoord meer via de mail product betaald en niet gekregen , geen oplossing of antwoord via de mail gekregen, ondanks 2x mail gestuurd
makkelijk te bestellen en de levering was prima in orde.
Blij dat het zo snel is aangekomen. Het was niet helemaal duidelijk wanneer het pakketje aan kwam maar gelukkig nog voor de kerst. Bestelling was compleet en ik ben er blij mee.