Niet duur en snelle verzending

zoals de titel al zegt

Wat een snelle bezorging zeg,ga zo door

Snel, makkelijk

De site zou voor mij persoonlijk wat overzichtelijker kunnen. Nu was het toch even zoeken naar bepaalde producten. Wel alles kunnen vinden wat ik nodig had en het bestellen ging gemakkelijk. Bestelling werd snel bezorgd en zat netjes ingepakt.

prima snelle levering

Nog altijd producten beschikbaar die elders moeilijk te krijgen zijn zoals kamferspiritus

Snel, accuraat, probleemloos

Zie hierboven

Pakket is niet geleverd

Pakket is niet, PostNL geeft aan dat het is terug gestuurd naar DA. Via de messenger contact opgenomen maar geen reactie ontvangen. Ook kan ik niet vinden hoe ik anders contact op kan nemen.

Meer dan prima

Makkelijk gevonden wat ik zocht en ook erg snel in huis.

Soepel

Snel en efficiënte levering

snelle en keurige levering zoals beloofd

Doen wat ze beloven

Had de producten de volgende dag in huis.

Snelle en correcte levering

Ik wist niet DA ook thuis bezorgde. Snelle en correcte levering en geen verzendkosten! Bij mijn 2e bestelling moest ik wel verzendkosten betalen. Ik weet niet hoe dat komt. Misschien is de eerste keer bestellen gratis? Verder zeer tevreden!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

BETROUWBAAR

Makkelijk bestellen. 100%betrouwbaar

Uitstekende communicatie voor wat betreft bestelling en levering.

Snelle levering, goed verpakt.

De producten voldeden aan mijn verwachtingen.

top levering

nette en snelle levering

Besteld en volgende dag ontvangen. Top

Goede en snelle service

snelle service

Goedwerkende website, snelle bezorging

Snel bezorgd, site kan beter.

Het selecteren van de producten ging relatief soepel. Wel viel het op dat als ik filterde op een specifiek merk en ik op volgende pagina klikte dat dit filter weer verdween. En ik miste het dat je niet leverbare producten uit de lijst kon halen. ik kon niet mijn volledige winkelmand bekijken, die werd pas zichtbaar als ik klikte op bestellen. Bestelling was er snel, wel miste er iets van een papieren pakbon zodat je makkelijk de bestelling kon controleren.

Snel en net geleverd

Weer niet teleurgesteld, top

Duidelijke site. Snelle bezorging. Gratis bezorging bij een redelijke prijs.

Super service

Ik heb de vochtige washandjes besteld voor de verzorging van onze moeder ze voldeden nog meer aan mijn verwachtingen ze zijn niet geparfumeerd precies zoals de da het ook had omschreven ook de bezorging was snel

Goede prijzen en snelle levering

De prijzen zijn goed, ook de aanbiedingen. Zaterdags besteld en maandag al binnen, terwijl op de site stond levering dinsdag

een woord: prima

op tijd en helemaal in orde