I bought multiple items from Bibofashion and they're all amazing. The website itself is easy to navigate, the range of items that are offered are so slick and next level nice (i wish i could buy them all), the shipment is done professionally and fast, and lastly the service when you email them for further queries or support or to change anything in the order, is excellent. I highly recommend ordering from Bibo.
De website is helder en overzichtelijk. Service vlot en goed. Snelle levering.. Kleine en leuke extraatjes gekregen bij bestelling
Top Service, top Ware zu einem super Preis! Bestellen seit Jahren in dem Shop. Kann ich nur weiterempfehlen!
Gisteren besteld en vandaag had ik mijn bestelling in de bus en ben weer 3 moois slips van Addicted rijker geworden! Naast een persoonlijke note ook nog een leuke attentie ontvangen waarvoor mijn dank! Ik kan iedereen BIBO Fashion ten zeerste aanbevelen. Mooie collectie en uitstekende en snelle service!
Heel veel geil kwalitatief goed spul, teveel om te kiezen. Koop er vaak en graag. Meegestuurde attentie erg leuk, een cockring bv.
Zoals altijd, snelle levering, mooie artikelen, leuke extraatje!
Snelle levering + extra zaken ontvangen. De website was wel heel traag toen ik bestelde maar ik heb wel geduld.
Zal zeker nog eens wat bij BiBo bestellen
Altijd prima levering, goede kwaliteit en indien nodig vriendelijk. Meestal klein extraatje, erg leuk.
Site goed, snel in huis.
Al een paar keer besteld bij BIBO Fashion. Correcte, snelle en discrete levering!
Alweer wat besteld bij BIBO. Goede collectie en leuke aanbiedingen! Kreeg ook weer een mooie kalender kado in het pakket naast de vriendelijke kaart. Snel, zorgvuldig geleverd. Top.
In het verleden heb ik al meerdere malen producten bij Bibo fashion besteld en de service is altijd goed, ook dit keer weer. Een van de producten in mijn laatste bestelling viel helaas kleiner uit. Bibo fashion reageerde snel op mijn mail hierover, waarna het te kleine product snel omgeruild kon worden.
Ik koop al vele jaren bij BIBO Fashion. Iedere keer ben ik tevreden over de geleverde artikelen. Mat en kwaliteit zijn prima. De website is prettig in gebruik en de verzending vindt snel plaats nadat de bestelling geplaatst is. Bij de bestelling zit altijd een groet van Luut. Heel attent en ga zo door!
Bibo Fashion biedt een fijne en persoonlijke shopervaring. Het persoonlijke advies valt echt op: er wordt met je meegedacht en dat maakt het winkelen heel prettig. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat je altijd iets leuks kunt vinden voor een goede prijs. Daarnaast is het elke keer weer een verrassing dat je een extraatje bij je bestelling ontvangt. dat voelt altijd als een kleine traktatie.
Al bijna 11 jaar vaste klant en nog steeds super tevreden! Bibofashion.nl is echt mijn go-to shop voor kwaliteitsondergoed. Hier ontdekte ik ooit het merk Pump, en sindsdien kom ik hier altijd terug. Bestellen gaat soepel, de levering is snel en de service is persoonlijk en betrouwbaar. Een top webshop waar ik met veel plezier blijf bestellen
Snelle levering, mooie producten met oog voor detail. Zeer persoonlijke afhandeling door eigenaar.
Ik had je gisteren al bedankt voor de snelle herlevering van mijn artikelen ,maar zag later dat het bericht niet afgeleverd was . Nogmaals hartelijk dank en geniet van de decembermaand en hoop op drukte voor jullie . Gr Joshua Verhoeven
Echt zo’n fijne webshop. Goede kwaliteit en zeer groot assortiment en snelle levering. En Luut doet er altijd een leuke verrassing bij.
Snelle levering, mooi verpakt en prima service bij retouren.
nou zeg
Iemand heeft mij BIBO fashion aangeraden en daar ben ik hem echt dankbaar voor. Ik voel me het door te dragen weer zelfzekerder, sexy en trots. BIBO fashion is voorlopig niet van mij af en ga er zeker nog meer bestellen. Want het zit echt fantastisch. En bij elke bestelling krijg je er ook een leuk cadeautje bij dat is voor mij echt een leuke verassing
Leuk aanbod! Altijd super snel geleverd. Netjes verpakt met een persoonlijke notie op een mooie kaart.
Goede service en snelle levering
Veel keuze en snel geleverd