Altijd een plezier. Supersnel en vriendelijk. Mijn eerste keus!
Zoals gebruikelijk weer snel geleverd. Geheel zoals op de afbeeldingen en goede maten. Heel erg aardig als extra een prachtige kalender kado en zoals altijd weer een persoonlijke kaart van Luut. Koop hier al jaren en blijf dat ook zeker doen!
Opnieuw een perfecte levering, met persoonlijke noot en prachtige kalender. bedankt team Luut/Bibo
Bibo heeft een uitgebreide collectie underwear. Boxershorts van EScollection gekocht, zitten uitstekend. Zeker aan te bevelen.
Mooie aankoop van Adicted. Perfecte pasvorm, leuk geprijsd en een snelle service van BIBO Fashion. Ook nog een leuke attentie in de doos en een persoonlijk bericht. Kortom, ik kom snel weer terug!
Mijn bestelling werd snel geleverd en de kleine attenties in het pakket waren een leuke verrassing! Erg blij met mijn bestelling bij Bibofashion
Snelle levering met mooi cadeautje erbij Super
Heb hier al verzchillende keren besteld en altijd supper blij en posetieve ervaringen gehad. Ik bestel hier supper graag strings and jocks. Supper vriendelijke mensen goede communicatie perfecte selectie aan ondergoed en zwembroeken Enkel maar posetieve ervaringen!!
Zoals altijd bestelling snel, verzorgd en met leuke verrassing geleverd! Bedankt Luut *****
Prima service en veel keus en snelle levering. Heel attent altijd een persoonlijke noot en attentie bij levering. Super
Aanbod van merken is net voldoende, maar zou leuk zijn moesten er nog een paar nieuwe merken bij komen. Service en verzending is altijd snel en correct. Eventueel zou een soort spaar systeem om af en toe een ´gratis´ item te kunnen scoren leuk zijn voor mij als klant. Voor elke euro een puntje en na aantal puntjes kan je voor gratis verzending of extra item of zo kiezen. Dit zou er persoonlijk voor zorgen dat ik al mijn items bij jullie koop waar ik nu gewoon steeds op zoek ga naar de laagste prijs.
Beste Daan, Bedankt voor je beoordeling. Je hebt tijdens Black Friday een bestelling geplaatst met 20% korting. We hebben je bestelling GRATIS verstuurd naar België, en je hebt een GRATIS kalender ontvangen ter waarde van €10,-. Volgens mij zijn dat meer dan genoeg voordelen voor jou als klant. Met vriendelijke groet, Luut BIBO Fashion
uitgebreid aanbod, communicatie is top, heel snelle levering !
Iedere keer weer bestel ik uit het kwalitatief goede aanbod, eenvoudig via hun website en krijg ik het keurig anoniem thuisgestuurd met een persoonlijke noot die me doet glimlachen
Als jullie pakketje weer binnen is, tovert dit een glimlach op m'n gezicht. Fijn om 't uit te pakken....
Viben in underwear
Fijne spullen en goede kwaliteit
Prima pasvorm en kwaliteit
Producten worden altijd snel verstuurd en er wordt nooit moeilijk gedaan over retouren.
Al een paar dagen in underwear
Ik heb twee verschillende bestellingen geplaatst.. Ze hebben de twee zendingen samen verzonden en mij de verzendkosten spontaan terug betaald. Mijn zending werd snel verzonden en geleverd. Ook de communicatie is uitstekend.. Met andere woorden.. een aanrader om in deze webshop te kopen..
Bibo is always Woww. Great prices and fast delivery . Thanks , guys .
Snelle en nette levering! Kreeg naast mijn bestelling zaten er leuke verrassingen in het pakketje. Bestel zeker nog eens bij BIBO fashion!
Een artikel dat niet meer beschikbaar was werd op mijn vraag speciaal besteld bij de leverancier. Heel vriendelijke en snelle service! Goede producten van goede kwaliteit, met absoluut uitstekende service en vriendelijkheid!