Ik had wat ondergoed besteld bij bibo fashion. Er was een probleem ontstaan bij post nl. Dit hebben ze fantastisch opgepakt. Heldere en goede en goede communicatie. En ze hebben het pakketje opnieuw aangetekend verstuurd. Als ik nog eens ondergoed of zwemkleding bestel dan zeker weer bij Bibo fashion
Snelle levering, mooie prijs
Snelle levering en ook bij klachten wordt je snel en professioneel geholpen! Zeker een aanrader.
Nog nooit teleurgesteld in de producten en hun kwaliteit! Eerlijk advies en extra moeite om je te helpen bij je keuze(s)! Leveringsafspraken worden perfect nagekomen! Super...!!! Dank je wel Luut!!
Ruime keuze , makkelijk te kiezen , nette en snelle levering.
Na enkele jaren ervaring met Bibo Fashion: ruime keuze, prettige contacten, vlotte afhandeling, betrouwbaar.
Super service, snel opgestuurd. En altijd het briefje erbij laat ook zien dat er aan je gedacht word, kortom uitstekend!!
Ook naar België, vandaag besteld, de andere dag in huis.
Altijd de eerstvolgende postdag in huis.
Snelle levering en producten helemaal naar mijn zin met zelfs een leuk kadootje!
Ff wennen aan wat nieuws, want ik ben boxers gewend. Maar het zit heerlijk en staat goed.
Goede producten, goed bezorgt.
op jullie site een bestelling gedaan. de levertijden die aangegeven worden zijn prima nageleefd.
Zeer goed, goede service en kwaliteit,
Prettige website, snelle levering en super service!!
Duur wel
Kleding van BiBo Fashion is elke keer weer verrassend; je kan er op mooie dagen en op feestjes (als die er weer zijn) er iedereen mee verrassen.
Leuk Addicted ondergoed besteld. Snel en netjes geleverd
Goede service. Wat Bibo zegt, doen ze ook.
Bibo stelt nooit teleur en heeft de beste en mooiste producten op de markt. Chapeau voor de goede service. Ik kan iedereen aanraden naar Bibo te gaan!!
Leuk en goedzittend assortiment! De keuze is reuze ;) en erg fijne service. Love it.
Ik zag een super leuk nieuw item voorbij komen maar hij was er niet meer in mijn maat. Net contact gehad en het werd direct bij besteld met nog een paar andere items. Helemaal top!! Bestel hier zelf vaker en vind deze site zeker een aanrader. 10/10
Ik koop hier graag ondermode, omdat ze hier mooie boxers, slips en jockstraps hebben van merken zoals ES, Addicted en Pump. Een paar merken die ik graag koop. Verrassende modellen en stijlen van ES, glanzende jocks, slipjes en de kwaliteit van Pump doen mij blij verrassen. Ik blijf zeker klant!
Zoals altijd super!
Supersnelle levering naar belgie! Op letterlijk minder dan 24u had ik mijn bestelling binnen. Thx luut voor het advies en de service!