Goede pasvorm, super uitstraling!

Bestelde shorts razendsnel in huis, net verpakt en met een leuke attentie. Maatvoering van ES en Addicted zoals aangegeven op de site komt goed overeen met de werkelijkheid. Super pasvorm en uitstraling, draagt door de viscose veel koeler en zachter dan microfiber en andere kunststoffen waar ik eerst mijn shorts van kocht. Ik ben om!

Goede service en snelle levering

Veel keus en goede service en snelle levering

Super alles naar wens

Super alles naar wens

Topservice!

Altijd snelle en correcte levering. Laatste keer pakket helaas niet goed bezorgd/kwijt geraakt door Post.nl. Super opgelost door Luut, door snel de bestelling op nieuw te versturen. Top!!

alles bestens geklappt

schnelle und einwandfreie Lieferung

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit. De prijs is het waard. Komt in een blanco envelop in de bus

Top Bedrijf

Antwoord op je vragen, Persoonlijke post, Snelle levering, Nette retourafhandeling. Ze bestaan nog!!! Bedrijfen en mensen die service bieden en waar de klant voorop staat.

Sublieme service met snelle levering.

Al vaak bij jullie besteld en nog nooit problemen ondervonden. Indien een item niet kon geleverd worden, werd ik gebeld door jullie met de vraag de bestelling te versturen wanneer het item voorradig was, ofwel om het item te annuleren. Levering steeds volgend werkdag. Prima service.

Goede levering

Fijn dat er een maattabel is. Alles pastte perfect.

Supersnelle levering

Elke keer superieure service & snelle levering. Top!

Snelle verzending en mooie site

Top!!

Fijn geholpen ondanks dat alles nu online gaat. En kreeg nog een leuk cadeautje bij mijn bestelling. Altijd leuk.

Goede ervaring

Leuke onverwachte persoonlijke kaart boodschap bij de bestelling van Luut.

Fijne producten en snel geleverd

De keuze is uitgebreid en merken van hoge kwaliteit. Snel geleverd, erg blij mee.

Goede service.

Bestelling word snel en goed verzorgd. Kwaliteit is Goed. Service 100% goed. Ben blij met ze.

Ruime keus in sexy bodywear

Leuke dingen gekocht van Addicted, Volgende dag al geleverd Top!,

Best shop with nice sexy things. Very nice clothes,fast delivery and nice owner. I get also a nice sexy underwear as a gift 10 stars

Zeer positief

Geen antwoord op vragen in de mail...

Snelle levering; prima product maar herhaaldelijk (via de mail)gevraagd om advies. Op geen enkele mail is er geantwoord, heb nu maar aantal producten rechtstreeks in Spanje besteld. Gemiste kans maar wellicht binnenkort weer een bestelling.. Herkansing blijft mogelijk :-) Uiteraard wens ik jullie veel succes met product en bedrijf. Beveel bedrijf aan als aan dit punt aandacht wordt besteed. MVG Arie van der Sar

Snelle en correcte service

Persoonlijke service super geregeld

Immer wieder super.

Wünsche werden umgehend bearbeitet und schnellstmöglich umgesetzt

duidelijke website, leuk assortiment ...

Alles liep vlotjes en is goed afgeleverd. Enig puntje van kritiek de maattabel die is te beperkt.

super ervaring!!

supper vriendelijk en behulpzaam!! zeer snelle verzending en supper artikkelen!! ga hier zeker vaker bestellen!!

Leuke site en snelle levering.

Producten bekeken en besteld. Overzichtelijk site, leuke producten, en makkelijk bestellingen plaatsen is bij "Bibo fashion" geen enkel probleem. Ik ga zeker meerdere bestellingen plaatsen. Pakket was binnen enkele dagen binnen. Eenmaal open gemaakt zat er een handgeschreven briefje bij met zelfs een overheerlijke reep chocolade. Thanks.! Grt, Toby uit Nijmegen

Mooie collectie, ruime keuze en snelle en goede levering

Onderbroeken en shirts besteld de snel en goed geleverd zijn. De website is overzichtelijk met mooie merken en een goede collectie.