Mooie producten van goede kwaliteit. Snelle levering en altijd snelle respons op mail of telefoontje. Een voorbeeld voor andere bedrijven.
Laatst bestelde ik een aantal stukken van de shop, en had daarna een probleempje met de betaling(mijn app was in behandeling), ff telefoontje pakken en rechtstreeks bij Luut terechtgekomen. De afhandeling werd in geen tijd geregeld. Gewoonweg super service.
Goede website, snelle verzending, en een persoonlijk berichtje. Erg netjes!
Ich war super überrascht, dass die Lieferung bereits am Bestelltag noch versandt wurde und von den NL in nur 3 Tagen pünktlich bei mir in Deutschland ankam. Ich hab mich richtig gefreut. Die kleinen Präsente und den persönlichen Gruß auf einer Postkarte, meine "Order" zu genießen, haben mich sehr gefreut. Coole Auswahl an guter Bodywear habt Ihr.
En altijd netjes verzonden
Kreeg nog een leuk presentje bij mijn bestelling
Zit heerlijk goede pasvorm en snel geleverd
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuk aanbod. Goede levertijd en prima afhandeling van een retour.
Een hele makkelijke en overzichtelijke site en super snelle levering met een leuk kaartje erbij ;)
Wat een leuk bedrijf, meerdere malen besteld inmiddels. Altijd een leuke attentie of zelfs een reep chocolade ! Top Luut
Ze hebben een zeer uitgebreide keuze aan A merken van top kwaliteit, zeer klantvriendelijk, zeer snelle levering, en een goed advies.
Altijd snelle levering en altijd goede kwaliteit kleding. Zéér betrouwbare webshop.
Eerst vergaap jij je aan het vele moois, dan met een paar klikken heb je besteld en betaald. Daarna volgt heel snel de voortgang en die is steeds persoonlijk, alsof we elkaar kennen. Overigens zou ik wel willen werken in deze zaak.
Als ik iets wil bestellen gaat dat gemakkelijk en komt vrijwel de volgende dag al binnen. Goed verpakt en met de mogelijkheid van retourneren, duidelijk gecommuniceerd. Tevreden dus.
De service was uitstekend,fantastische kwaliteit en klantvriendelijk!Ik blijf zeker bij jullie bestellen en raad het zeker aan!
Snelle levering! Aanrader!
Luut leverd altijd super snel en netjes, bestel altijd alleen mijn ondergoed bij hem/bibo fashion! Echte aanrader en 5 sterren waard!
Mijn ervaring met BiBo Fashion is top! Producten van hoogwaardige kwaliteit worden netjes en snel geleverd. Daarnaast verloopt de communicatie zeer gemakkelijk en fijn! Een aanrader!
Snelle levering en top kwaliteit
Mijn eerste kennismaking met Bibo Fashion is supergoed. Snel geleverd met een persoonlijke touch.
Het eerste model wat ik bestelde had voor mij geen fijne pasvorm. Kon het terug sturen. Dat verliep allemaal vlot. Dezelfde week nieuwe levering gehad en resterende bedrag terug gestort op bankrekening. Mijn bedrag zat net onder de marge dat ik verzendkosten moest betalen. Dit hoefde ik niet te doen. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar. Prima service!
Perfecte service, items super snel geleverd. Kwaliteit perfect.
Ruime keuze en snelle levering!
Snel en correct geregeld