Zeer snelle levering

Helemaal goed

Duidelijke foto's, snelle levering

Super service

Proactief benaderd door Bibo Fashion. Daardoor was mijn bestelling de dag erop op tijd geleverd zodat ik matchen met mijn vrouwtje op het feestje! Thnx

Goede service en snelle levering

Heb nu stuk 20 ondergoed top kwaliteit en zitten lekker,

Leuk bedrijf

Goede levering van mooie producten

Fijne samenwerking

Mooi aanbod, correcte prijzen, supersnelle levering (< 24u)

Ik ben al meer dan 9 jaar klant van Bibo. Nooit ontevreden geweest over de service en aanbod van prachtig ondergoed.

Top bedrijf!

Altijd de mooiste en nieuwste collectie van mijn favoriete merken. Goede service wat betreft garantie of eventuele omruilingen. Top bedrijf!

Ben zeer goed geholpen met het inloggen wat niet lukte, (achteraf ivm storing) Daardoor toch mijn bestelling kunnen doen en netjes op tijd geleverd . Prima service. Dank hiervoor!!

Goeie service

Fijne webshop. Makkelijk met retouren. Snelle levering.

Fijne betrouwbare webwinkel

Altijd perfecte afhandeling met een persoonlijke touch.

Kijk niet verder!

BIBO. Levert al jaren kwaliteit voor een goede prijs. Aflevering vrijwel daags na bestelling en service met een smile❗️

Supersnel geleverd in discrete verpakking en goede kwaliteit

Fijne betrouwbare site en duidelijke communicatie en ze maken waar wat ze beloven

Hele goede service!

Snelle levering en goede service!

Perfecte ervaring

Perfect fit! Fast delivery! Great service!

Een steeds zeer goede service Kwaliteit aanbod en goede merken Voorbeeld: Had problemen met inloggen hebben gezorgd dat mijn bestelling toch is aangekomen Dit zegt genoeg Ben al lange tijd een tevreden klant

Goede service en snel afhandelen

Ik ben tevreden met mijn aankoop ;)

Een top bedrijf

Super gave kleding en mooie kwaliteit. En snelle levering.

BIBO Fashion fijn bedrijf

De bestelling werd snel bezorgd. De bestelling was zorgvuldig ingepakt. Netjes met een briefje erbij en een presentje.

Prima service, kon moeilijk bestellen ivm achteraf storingen op internet, goed geholpen door klantenservice. Dat is echte SERVICE!!!!!!!! Bestelling op tijd binnen, mooie kwaliteit, goede pasvorm.

Zeer snelle levering

Wederom uitstekend!

Snel geleverd,klantvriendelijk als altijd,mooi en goed verpakt en verzorgd,leuke cadeautjes erbij,top!Blijft een aanrader.

De bestelling die ik plaats Wordt altijd op tijd bezorgd goede service Dank jullie wel

Was een snelle levering. Keurig verpakt.