Super customer experience

De bestelling was een verjaardag cadeautje voor een goede vriend. Ik was rijkelijk laat met bestellen. Vanwege de eindejaarsdrukte was het spannend of het cadeau op tijd zou aankomen. Na contact met Luut heeft hij het pakketje met de pakketdienst verstuurd ipv brievenbus post, omdat de pakketdienst een betrouwbaardere levertijd heeft. Het cadeautje viel goed in de smaak bij de jarige. Dankjewel Luut.

Met drukte in pakketbezorging super snel en compleet geleverd. Top !!

Voor de derde keer een super ervaring met BIbo Fashion. Snel, compleet met zelfs een persoonlijk kaartje met boodschap erbij van Luut. Top !!

Een positief begin van 2021

Vandaag mijn bestelling fraaie jockstraps ontvangen. Keurig verpakt met leuk tasje erbij, een persoonlijke Nieuwjaarskaart van Luut met Happy New Year. Blij mee! Is mijn eerste BiBo bestelling en zeker niet de laatste. Niets op aan te merken dus zeker een aanrader! Compliment aan Luut en medewerkers.

top ervaring

zeer tevreden met koop

Bibo Fashion, een sensatie

Modieus, actie, variété, kwaliteit. Alles wat de echte man wil.

Satisfying

Erg mooi opgemaakte goed werkende website, met prachtige fotos & zoom. Ruime keus van (merk)artikelen. Mijn bestelling is alles maar top kwaliteit. (Oogen&voelen). De aangegeven maten (worried) klopten ook. Mijn mails waren rechtstreeks beantwoord & de levering pijlsnel. Rond kerst/oud en nieuw - binnen 1dag. Stevig pakketje, netjes, + kalenders en een key-leash. Nice! Ik koop er zeker zo weer, aanrader. Bedankt Luut!

Snelle levering en super klantgerichte service!

top

snelle levering top

Prachtige jockstraps

Goede keuze maar wel erg duur.

Ik vind het jammer dat jullie prijzen zo hoog liggen.

leuke winkel , met mooie prijzen

mooie moderne lingerie voor de moderne man , met uitdagend design

Goeie web winkel!

Mooi assortiment. Prettige website en een snelle levering.

Duidelijke website met overzichtelijk aanbod.

Altijd goede service!!

Al een aantal keer besteld bij BiBo. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis, maar altijd een correcte en snelle oplossing. Over service en kwaliteit kan niks gezegd worden. Heel erg fijn dat er ondanks dat het online shopping is altijd voor wordt gezorgd dat het perfect is.

altijd snel en goed

Bestel er regelmatig en nooit problemen .Alles word eigenlijk binnen 24 uur bezorgd .leuke shop !!

Mooie artikelen snelle levering

Mooie artikel die snel worden geleverd en altijd met een "personal touch"

Wat een fijn bedrijf

Een heel goede webshop met perfecte verzending.

Beter dan goed!

Na het bestellen werd mijn pakket direct met zorg ingepakt en samen met een vriendelijke kaart en presentje verzonden. Zelfs in de drukke dagen voor Kerst arriveerde het de volgende dag. Over de fantastische collectie hoef ik het hier inmiddels niet meer te hebben.

Snelle en correcte services

Duidelijke en overzichtelijke website. Aantrekkelijk om te winkelen. Snelle afhandeling en zo ook de aflevering!

Goed opgelost

Ik ben meteen gebeld en heb een fijne oplossing gekregen!

Snel geleverd, mooi spul en niet gewacht tot volledige bedtelling compleet was

Vol vertrouwen dat de nazending nog volgt

makkelijk besteld uit een goede collectie en snel geleverd

prima site met een mooie collectie. goede beschrijving en het product is wat je ziet op de site. Snelle levering.

Keurig netjes op tijd binnen.

Fantastische shop

Zoals altijd een snelle en goede service, zelfs naar België. Doe zo voort Luut Knuffel Nic en Johan