Een zeer correcte en fijne afgandeling via de webshop, niks op aan te merken. Goed verpakt en snel aangekomen!
ondanks alle drukte in de coronatijd, keurig de volgende dag in huis...
Mooi ondergoed zwembroeken goede kwaliteit
toppie!
bestelling perfect verlopen, snel bezorgd en goede service en kwaliteit.
Altijd netjes verpakt en op tijd. Leuke handgeschreven kaart erbij en een boekje met de nieuwste collectie!
al vaak besteld en steeds correct en snel geleverd.
Alleen maar goede ervaringen
op korte termijn correcte levering van het verwachte product. goed dus
Vlotte levering en professionele dienstverlening. Ook al er iets verkeerd gaat met een levering. Wordt prompt opgelost.
Mooi onderbroeken besteld en helaas duurde de levering wat lang door de drukte bij de post. Maar BiBo reageerde zelf super snel.
Al een paar keer besteld, overzichtelijk, hele ruime keuze.... En snel geleverd! Beantwoorden ook snel op vragen!! Fijn.
Ik vind het heel prettig om hier een bestelling te plaatsen wordt goed ingepakt,zodat er geen beschadigingen kunnen plaats vinden
Bibofashion heeft een zeer gevarieerd en uitgebreid assortiment. Voor iedere man wat wils. Daarnaast bieden ze een uitstekende service met snelle verzending. Ik raad Bibofashion erg aan.
Mooie en kwaliteit ondergoed. Ben blij met een snelle levering. :-)
Snelle verzending. Goede prijs.
Topwinkel!
Leuk mondkapje besteld maar helaas bij het eerste gebruik een elastiekje geknapt. Gemaild met foto en direct werd er een oplossing geboden. Nieuw item is direct toegestuurd en gebruik ik ondertussen alweer. Bij alles wat je bij Bibo besteld, super snelle service en altijd een leuk persoonlijk kaartje erbij. Grote klasse !!
Snelle levering, retouren worden snel verwerkt. Bibo denkt met je mee. Kortom een goed en flexibel bedrijf met goede kwaliteit
Snelle levering. Duidelijke omschrijving produkten. Helder in communicatie
Wederom weer een bestelling geplaatst en zoals altijd zeer tevreden!
Luut helpt je steeds weer perfect verder
Duidelijk, simpel en goed
Ik mag over niets klagen, alles verliep super vlot en duidelijk. Gelukkig zijn de verpakkingen ook discreet zo zijn mijn kerstcadeau’s ook zeker dat ze geheim blijven.