perfecte leveringen
Elke bestelling wat ik tot nu toe heb geplaatst is gewoon perfect geleverd
Goede service bij retourneren en terugstorten En spannend ondergoed
Goede en leuke artikelen
Geweldige artikelen en snelle verzending...ik blijf lekker bestellen!
Mooie spullen, alles netjes verpakt thuis!
Snel levering, mooie cadeautjes.
Met zorg verpakt en voorzien van een leuke attentie! Luut zorgt voor topkwaliteit en voor zijn klanten! Al jaren mijn favoriete shop!
Snelle levering en een top kwaliteit met een perfecte pasvorm.
Altijd goede service!
Goede en snelle levering. Ook bij mijn vraag direct antwoord. Top!!
Goeie website. .snelle levering en duidelijk mails met bestelstatus en levertijd en track and trace. En altijd een persoonlijk tintje door een handgeschreven kaartje bij de bestelling.
Mijn eerste aankoop bij BiBo Fashion maar zeker niet de laatste. Leuk assortiment, snelle levering en zeer aangenaam verrast door de persoonlijke attentie en dankkaartje bij de levering !! Ik draag men undies met plezier !!!
Zie boven
De bestelling werd meteen de volgende dag geleverd. Veel keuze van mooie producten. Ik ga hier zeker vaker bestellen
Snelle en levering en goede communicatie .
goeie service snelle levering leuke extra,s als er een probleem is wordt die snel en goed opgelost ideal werkt niet altijd krijg je van hun een oplosing
Altijd fijn zaken doen met BiBo fashion. Mooi materiaal en snel geleverd
Naar aanleiding van mail-kontakt omdat slip in de maat welke ik bestelde niet meer uit voorraad leverbaar was, ben hierover onmiddellijk geïnformeerd zodra deze binnen was. Het contact als zeer plezierig ervaren en voor mij ooien rede om vaker te bestellen. Verder vond ik de surprise een leuke geste. Voor wat betreft het verzenden middels de post, professioneel en discreet.
Mooie spullen, supersnel bezorgd! Ben een heel tevreden klant!
Mooie producten Goede kwaliteit Snelle levering Leuke gratis extra's
Snelle verzending, met attentie. Drukte bij Post.nl, levering iets later, buiten schuld van Bibo, door hun goed op de hoogte gehouden. Retourzending snel verwerkt, goede service.
Bin erstbesteller, ich bin begeistert.
Heerlijk ondergoed, snel geleverd en betrouwbaar
Eerste aankoop , snel in huis en zit zeer comfortabel